FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Scenario koji ce biti
Pustit ce Mirvic Zorana da radi 3mjeseca sam, a onda ce se poceti mjesati i pametovati i tu je kraj.
Ovo po meni i ako se desi nece dugo trajati.
Pustit ce Mirvic Zorana da radi 3mjeseca sam, a onda ce se poceti mjesati i pametovati i tu je kraj.
Ovo po meni i ako se desi nece dugo trajati.
Funkcija Mamića:
Savjetnik klupskog investitora iz Malezije
Savjetnik klupskog investitora iz Malezije
Nisu Mamići neko kome se može miješati u posao. I nije Mirvić glup da to ne zna.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odmah i zdravka mamica gurnuti u klub i da im se niko ne petlja . Napravili bi daleko najjaci klub u drzavi . Ne zanima me kako jel posteno ili nije . Niko ne igra posteno pa ne moramo mi .
Pogresnog brata dovodimo u klub.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:51Pitat će se navodno za cijeli sportski segment, ali meni to ne predstavlja nikakvu informaciju, jer su je i prije u klubu imali kvalitetni ljudi, pa im se miješao Ismir u posao nakon nekog vremena.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:48koliko je i da li je uopce pametno bjegunca integrirati u rad kluba
ako su vec odlucili neka onda vodi sve a ne nekakav sportski savjetnik ko Kodro u Velezu i Djurbuzovic u Zelji
cekam jednog forumasa da vidim sta on kaze na ovo
to svakako sto kazes ako ce samo biti na papiru onda se odlucio na dodatni izvor prihoda bez rada
al sam ja racunao da su normalni uslovi rada pa zato je oko toga bilo
Ko zna koji pokusaj egomanijaka da nešto napravi. Tesko da ce i ZM moci s njima na kraj. Jer kad ga odnese pa počne Penarande dovoditi, nema tu prave priče. Mislim dabogda.
Od kombinacija Hadzija-Dudic, Ibricica-Rozman preko Ibrakovica, Zorana Zekica itd.. Mamic ce biti samo jedan od njih.
Od kombinacija Hadzija-Dudic, Ibricica-Rozman preko Ibrakovica, Zorana Zekica itd.. Mamic ce biti samo jedan od njih.
Pročitao na portalu Radio Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Nije ni Zekic neko kome se mozes mijesat u posao i Shrek je to znao, pa se ipak mijesao i evo kako je to zavrsilo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kad neko daje pare(jos uvijek niko ne zna cije pare dere Mirvic) al eto npr nek su njegove pocinje kad tad da se petlja. Samo sto se Mirvic petlja i kad treba i kad ne treba jer je fudbalski laik.
- feniksptica
- Kontakt:
Mamici su u Zagrebu imali pomoc grada i drzave kakvu nikad ovdje nece imat npr.
Nece imat veze u repki ko tamo, jer ovdje imaju 3 struje, tamo su ipak bili svi za hrvatsku.
Nece imamt vremena, jer nek se sutra ozvanici raja ce ocekivat da na proljece napadnemo titulu.
A i ogranicenu su sad po kretanju i vjv ce i mnogi iz Svijeta sporta sad opreznije s njima.
No zivi bili pa vidjeli...
Samo znam da dolazak bilo koga u bilo koji segment kluba ne smatram vise pojacanjem.
Nece imat veze u repki ko tamo, jer ovdje imaju 3 struje, tamo su ipak bili svi za hrvatsku.
Nece imamt vremena, jer nek se sutra ozvanici raja ce ocekivat da na proljece napadnemo titulu.
A i ogranicenu su sad po kretanju i vjv ce i mnogi iz Svijeta sporta sad opreznije s njima.
No zivi bili pa vidjeli...
Samo znam da dolazak bilo koga u bilo koji segment kluba ne smatram vise pojacanjem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam pisao godinu ovdje.....
Previse sam razocaran kao i vecina ovdje i ne znam vise sta da mislim....
Sokiran sam razvojom situacije zadnjih nekoliko dana....
Prva stvar otkaz Matthias Leterme iz vedra neba a ako sam dobro upucen da je Tanov covjek....
Druga stvar navodni ulazak Zorana Mamica....
Ovo sve nije od jucer i za ovako nesto treba dugo vremena.
Jedina stvar koja mi ima smisla je da je Zoran Mamic u " progonu" kao kriminalac i kao takav ne moze biti nikom trener.
Moze biti vjerovatno u Bosni al sta npr kvalifikujemo se u evropu i treba putovati npr Slovenija , Rumunija itd...Vjerovatno bi ga zatvorili jer ga HR trazi.
Alllllliiiiiiii sta ako je doveden kao" trener" al da sjedi u kancelariji a Musemic ko " marioneta trener" koji ce izvrsavati naredbe Zorana Mamica ?
Ovo je sve zasnovano namojim predpostavkama al iskreno samo mi to ima smisla
Prva stvar otkaz Matthias Leterme iz vedra neba a ako sam dobro upucen da je Tanov covjek....
Jedina stvar koja mi ima smisla je da je Zoran Mamic u " progonu" kao kriminalac i kao takav ne moze biti nikom trener.
Moze biti vjerovatno u Bosni al sta npr kvalifikujemo se u evropu i treba putovati npr Slovenija , Rumunija itd...Vjerovatno bi ga zatvorili jer ga HR trazi.
Alllllliiiiiiii sta ako je doveden kao" trener" al da sjedi u kancelariji a Musemic ko " marioneta trener" koji ce izvrsavati naredbe Zorana Mamica ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Zekic, uz duzno postovanje, je najobicnija kari*a i bezveznjakovic za mamice, sto se tice fudbala i maherstva. Ne moze se poreditinapoleon72 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:07Nije ni Zekic neko kome se mozes mijesat u posao i Shrek je to znao, pa se ipak mijesao i evo kako je to zavrsilo
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 18 sep 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo vidim. Ma da je upitno kojeg investitora iz Malezije, Tan je već tu

Ili ipak Tunku

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Cirkus Colorado se nastavlja to Mirvahu princu Hrasnički 

Idi medjede sa teme, pivrdi hipera i još neke.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:18Cirkus Colorado se nastavlja to Mirvahu princu Hrasnički![]()
Ali, moderatori koji se kao lože da nešto rade, a ovaj 2 i po godine piše po temi. Nestvarno.fks74 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Idi medjede sa teme, pivrdi hipera i još neke.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:18Cirkus Colorado se nastavlja to Mirvahu princu Hrasnički![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Pa zato sto je Zemlja ravna pa ne moze da ide. Da je okrugla mogo bi putovat ne bi ga vidjeli, ovako im sve ko na dlanuDBR1987 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:11Nisam pisao godinu ovdje.....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Rigoletto, rodjeeni1922, TETRAPAK i 38 gostiju.