FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je sad ovo kupuje klub iz Hrvatske Mirvah
NK Dugopolje?
NK Dugopolje?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
100% tacno.
Treba nam covjek sa znanjem i iskustvom, ako se pokaze da je to Z. M. dobro po nas.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ako nas Maminjo ne izvuce nece niko, ljudima dati sve ovlasti jer oni znaju sta da rade...
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 18 sep 2025, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mozda je mamic Treci investitor
Znaci ipak maminjo

Ne vjerujem da mamic ulazi tek tako, i to vjerovatno dolazi radi princa

Zoran Mamić za Klix.ba potvrdio da pregovara o priključenju FK Sarajevo: “Imate dobre informacije”
Mamić je informaciju da se priključuje Bordo klubu potvrdio u izjavi za Klix.ba, gdje je istakao da su ljudi u FK Sarajevo svjesni da im trebaju pojačanja u struci.
"Imate dobre informacije. razgovaram sa Sarajevom. FK Sarajevo ima odličan projekat i jake ljude koji vjeruju u uspjeh, ali svjesni su da moraju pojačati struku i o tome sam razgovarao sa investitorima", rekao je Mamić za Klix.ba.
Kontaktirali smo ovim povodom i većinskog vlasnika upravljačkih prava kluba s Koševa Ismira Mirvića.
Mirvić smatra da je Mamić pravi čovjek koji treba Sarajevu da pomogne da se isprave greške u sportskom segmentu, a koje se prave u posljednjih nekoliko godina.
"Zoran je čovjek koji ima znanje da nam pomogne da ispravimo greške u sportskom segmentu koje smo u posljednjem periodu pravili. Njegovi savjeti za mene i ostale investitore mogu biti veoma korisni", rekao je Mirvić za Klix.ba.
Mamić je informaciju da se priključuje Bordo klubu potvrdio u izjavi za Klix.ba, gdje je istakao da su ljudi u FK Sarajevo svjesni da im trebaju pojačanja u struci.
"Imate dobre informacije. razgovaram sa Sarajevom. FK Sarajevo ima odličan projekat i jake ljude koji vjeruju u uspjeh, ali svjesni su da moraju pojačati struku i o tome sam razgovarao sa investitorima", rekao je Mamić za Klix.ba.
Kontaktirali smo ovim povodom i većinskog vlasnika upravljačkih prava kluba s Koševa Ismira Mirvića.
Mirvić smatra da je Mamić pravi čovjek koji treba Sarajevu da pomogne da se isprave greške u sportskom segmentu, a koje se prave u posljednjih nekoliko godina.
"Zoran je čovjek koji ima znanje da nam pomogne da ispravimo greške u sportskom segmentu koje smo u posljednjem periodu pravili. Njegovi savjeti za mene i ostale investitore mogu biti veoma korisni", rekao je Mirvić za Klix.ba.
- SilaMoc1946
Ako ovo bude istina, onda su konačno odlučili da krenu u pravom pravcu. Nadam se da će i ekipa napokon proigrati, sigurno da imaju kvalitet za ovu ligu, samo da pokažu malo m.da.
Mirvić još nije prodao klub? Prodaj čovječe samo idi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sve nekakva ulaganja, najave, megalomanska pojacanja, prica o stadionu, potencijalni novi investitori bla,bla…, a reziltata nigdje.
Nista vam vise ne vjerujem.
Nista vam vise ne vjerujem.
Al mirvic zna ugasit vatru,da tako vodi klub bili bi egal sa realom
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Hladan sam na sve ove bombastične najave tipa Mamic ,Princ Ismail itd . Previse je razočaranja godinama da se unaprijed nešto slavi i diže u visine ,kad vidim na terenu sportski i rezultatski napredak onda idu pohvale .
- BegovicRamiz
- Kontakt:
koliko je i da li je uopce pametno bjegunca integrirati u rad kluba
ako su vec odlucili neka onda vodi sve a ne nekakav sportski savjetnik ko Kodro u Velezu i Djurbuzovic u Zelji
cekam jednog forumasa da vidim sta on kaze na ovo
ako su vec odlucili neka onda vodi sve a ne nekakav sportski savjetnik ko Kodro u Velezu i Djurbuzovic u Zelji
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitat će se navodno za cijeli sportski segment, ali meni to ne predstavlja nikakvu informaciju, jer su je i prije u klubu imali kvalitetni ljudi, pa im se miješao Ismir u posao nakon nekog vremena.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:48koliko je i da li je uopce pametno bjegunca integrirati u rad kluba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Maroon1946
- Kontakt:
Zasto bi digao ruke od kluba kad je vec toliko ulozio? Pritom dok vodi Sarajevo uvijek moze biti u plusu jer se igraci itekako dobro prodaju. Tu opciju iskljucite moze otici Tan, Mirvic nece. Samo bi volio da se on iskljuci iz sportskog segmenta. Ovo je korak naprijed i dobro razmisljanje dovesti ovakvog znalca u klub.
Na nama je da u subotu u 18:30 budemo na stadionu i podrzimo najvoljeniji klub.

Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.