Vidi nam operativaca (namjerno muski rod).
Mater u P ko im je pokazao put u klub i doveo ih. A posebno ovom degeneriku koji im je prepustio bruku stvari koje ce raditi za klub.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidi nam operativaca (namjerno muski rod).
Bukvalno, ne bi mujkic na stoperu nista bolji bio od jovica. Ja kako znam on je omladinski pogon prosao kao LB. Zato se i uklopio u Zekicev sistem.
Ova desna i ova u sredini su u vezi godinama. Prije 20-tak godina bile konobarice, krale, uzimale ma otimale pare sto od gazde gdje su radile sto od ljudi koji su dolazili na pice.
Ova u sredini ista Levandovskiado-hz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:12Ova desna i ova u sredini su u vezi godinama. Prije 20-tak godina bile konobarice, krale, uzimale ma otimale pare sto od gazde gdje su radile sto od ljudi koji su dolazili na pice.
Yebes muskarce kakvi su ovo rauberi jer ih znam licno.
Ovo je najveci šljam koji je mogao uci u klub.
Ne znam,opet derbi je sa Velezom.
3 dana prije tekme za vjeciti derbi kad smo max nahajcani ne odu 4 milje. A kamoli sad. Iskreno cisto sumnjam al et.
Prodato nije vise od hiljadu karata zajedno sa mostarcima,mozda su printali 4 koliko ce i bit dovoljno
Fale samo Anela i Ajla. I kada vidiš ovo, ko sve radi i donosi odluke shvatiš da je u klubu fokus sve osim sporta. Komplet im svima redom sve yebem, od Ismira do čistačice.ado-hz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:12Ova desna i ova u sredini su u vezi godinama. Prije 20-tak godina bile konobarice, krale, uzimale ma otimale pare sto od gazde gdje su radile sto od ljudi koji su dolazili na pice.
Yebes muskarce kakvi su ovo rauberi jer ih znam licno.
Ovo je najveci šljam koji je mogao uci u klub.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Jugovina, mosarajvosa83, napoleon72, TETRAPAK i 72 gosta.