KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
neno Ne kazem ja da mi trebamo dovoditi mega evropske zvijezde ali barem igrace koji ce ako ne dobru pruziti makar solidnu igru jovanovic i bajic ce to sigurno biti ali jarane ceskovic vidis da ga ni siroki nije htio pa ga mi uzeli.
ali npr zasto se ne moze dovesti jedan otasevic ili nick wiliams koji su klasa iznad ceskovica.Bez jakog playa nemamo sta traziti odnosno bez jakog back up playa.Otjerali Pasalica doveli iste kvalitete igraca Ceskovica
ali npr zasto se ne moze dovesti jedan otasevic ili nick wiliams koji su klasa iznad ceskovica.Bez jakog playa nemamo sta traziti odnosno bez jakog back up playa.Otjerali Pasalica doveli iste kvalitete igraca Ceskovica
- lolo d pitar
- Kontakt:
upravu si ti djelomicno,ali vlada od tih igraca zeli napraviti mnogo vise,kao sto je to radio u fmp,zato tovodi ceskovice,mahalbasice.....dnalydal je napisao/la:Nadajmo se da Vukoičić zna šta radi....ne liči mi na njega da je ostao ovdje, a da nema nikakve vizije i nikakvih ambicija. Uostalom ovaj Ćešković je doveden na njegov zahtjev, pa mu valjda nađe neku solidnu epizodnu ulogu. Činjenica je da je ekipa u stanju kakvom je sada, tu rame u rame sa domžalama i širokim, možda zagrebom, da se bori za predzadnje mjesto u NLB, tek toliko da ne ispadne. Pojačanja su neophodna na tri od pet pozicija u timu (play, nisko krilo i centar)...ali pojačanja u pravom smislu riječi, a ne Ćeškovići, Mahalbašići, Zimići i slični popunjavači rupa i smetljarske minutaže......mada ne mislim ni da je Šehović sposoban izgurati sam na svojoj poziciji i raditi ono što je radio Ikonić zadnje 2 sezone. I da, gledao sam mnogo puta Jovanovića ove sezone i svjestan sam njegovih kvaliteta, ali valjda vam je jasno da to što je Đorđević završio u Olimpiji (a ne npr. Jovanović) nešto i govori. Nije košarka samo zabiti 6 trica.....ima igrača koji zabiju 0 poena, a opet odrade puno veći posao od onih koji hrane košarkaške duduke koji su većina na tribinama bilo koje dvorane i kojima se poznavanje košarke sastoji otprilike u rečenici "...em ga što je dao dvicu, a ne tricu..."
samo trebamo biti strpljivi,i uspjeh ce doci

razumijem ja sistem rada al jarane sta vise mozes napraviti od ceskovica uredu mahalbasic ali ceskovic vala
Momak 1981 godiste vec odavno proslo vrijeme za napredak barem za onaj veci.

Momak 1981 godiste vec odavno proslo vrijeme za napredak barem za onaj veci.
Sta se bolan prepires sa debilima???neno#4 je napisao/la:e ja predlazem da se ovaj newbie i ovaj drugi sto se danas registrovao postave za sportskog direktora i direktora,jer ocigledno ljudi znaju ovaj posao bolje od svih ostalih,pa treba nam jedan da vidimo,anderson iz cibone bi dobro dosao,centar,hm dzo vukosavljevic je slobodan moze on ili bader,neso joksimovic je otisao iz hemofarma moze i on,lasme bi mogao popuniti mjesto krilnog centra,kazu i mula bi trebao doci,ili gecevski,ali necemo njega ima lasme,moze i on to solidno pokriti,kelati kazu nece produziti sa unicajom,dobar bek suter mozemo i njega platiti,i naravno mirza ili splitter pod hitno...pa ljudi vratite se u realnost,sta hocete vise,u doba recesije ljudi sklapaju solidnu ekipu,a vi bi hljeba nad pogacom...treba biti zadovoljan s ovim,kazes gledao si jovanovica,onda ili si corav ili nisi dobro vidio,samo te molim da odes na stranicu KS BiH, i pogledas koji je igrac imao najvise asistencija,ukradenih lopti,o kosevima da ne pricamo...hoces da ti kazem zasto nije otisao u olimpiju,zato sto su ga teglili za nos i nasi bili brzi od janeza, i zato sto je vv kod nas..ali ne vrijedi pisati tebi jer ces uvijek naci nesto da kritikujes,a brate nadji ti pare donesi pet miliona eura i ulozi u klub da se gore pomenuti igraci dovedu i da se ne brinemo ni za F4 nlb i da igramo euroligu,jer ocigledno da ti imas neko rjesenje..pogledaj ko je prvak u kadetskoj juniorskoj konkurenciji i sve ce ti biti jasno....
jos jednom bih zamolio ove sa sportsport.ba ili nekog drugog da postavi rezove sa turnira u banjaluci
i by the way zaboravih napisati da onaj debakl od buducnosti u kadetskoj konkurenciji,to su isli nasi pioniri a ne kadeti.....
ja sam registrovan na bosninom forumu prije 5 godina,i na tadasnjoj stranici kkbosna-forum,imao sam preko 2500 postova,a na ovoj stranici spotrsport.ba sam od njenog osnivanja! a ova dva primitivca su se registrovali po necijem nalogu da vrse kojekavu propagandu!! a ko to moze reci da se ne radi o jednom covjeku sa dva nika?? uostalom nije iskljuceno da se iza tih nickova krije neki bivsi bosnin talenat koji sada ispoljava svoju frustraciju zbog toga sto mu nije upalilo da mu stari plati hiljadarku da skuplja lopte iza koseva!??
Ja neprestano pratim Bosnu najmanje 6 godina,i moze se na prste jedne ruke prebrojati koliko sam utakmica propustio,i naravno da je ova sadasnja uprava najozbiljnije do sada krenula u novu sezonu i to treba pohvaliti i cestitati! Ljubomorni svijete,neznalice i primitivci,radja se nova Bosna,koja ce za koju godinu biti neprikosnovena na ovim prostorima kao R.K.BOSNA,aBd!
Gazi Bosno gazi!
moderator edit: moze i bez vrijedjanja drugih posjetilaca foruma
svaki komentar je suvisan.bosnas_ je napisao/la:Ja bi Rakica ostavio,ali pod uslovom da produzi ugovor na jos godinu-dvije! jer nema logike da ga sada forsiramo i da na kraju sezone ode!..
Bajic je po meni puno bolje rjesenje od Ovcine,jer je on pred penziju i igra kao baba neka! Ovcina i Ikonic su glavni krivci zasto je Bosna u finalu izgubila titulu od Sirokog,i drago mi je sto su oni nasi bivsi igraci!
Bice Bosna opet sampion!
mozda zato sto kosta ko pola naseg budzeta?!newbie je napisao/la:neno Ne kazem ja da mi trebamo dovoditi mega evropske zvijezde ali barem igrace koji ce ako ne dobru pruziti makar solidnu igru jovanovic i bajic ce to sigurno biti ali jarane ceskovic vidis da ga ni siroki nije htio pa ga mi uzeli.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- lolo d pitar
- Kontakt:
nemoj tako,on prati bosnu 6 godina,i propustio je 5 i manje utakmica za to vrijemeslavko je napisao/la:svaki komentar je suvisan.bosnas_ je napisao/la:Ja bi Rakica ostavio,ali pod uslovom da produzi ugovor na jos godinu-dvije! jer nema logike da ga sada forsiramo i da na kraju sezone ode!..
Bajic je po meni puno bolje rjesenje od Ovcine,jer je on pred penziju i igra kao baba neka! Ovcina i Ikonic su glavni krivci zasto je Bosna u finalu izgubila titulu od Sirokog,i drago mi je sto su oni nasi bivsi igraci!
Bice Bosna opet sampion!
naspamo je 2500 postova na bosninom forumu,a evo i ovdje rastura

@lolo
Bas si duhovit,hahaha
Bas si duhovit,hahaha
pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
zehro je napisao/la:pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......
To ti neki nacionalista ili mi se cini ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- lolo d pitar
- Kontakt:
sta cu,moram malobosnas_ je napisao/la:@lolo
Bas si duhovit,hahaha
dobro si ti primjetio,opet sve srbizehro je napisao/la:pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......

pa gdje mitrovica iskopazehro je napisao/la:pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......

e kamo srece da sada imamo jednog mikija...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
ne nisam...al mi neke stavri ne mogu bit jasne.....TaRgEt_ je napisao/la:zehro je napisao/la:pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Izgleda da je datum registracije na forum jedini argument koji ti zapravo imašSta se bolan prepires sa debilima???
ja sam registrovan na bosninom forumu prije 5 godina,i na tadasnjoj stranici kkbosna-forum,imao sam preko 2500 postova,a na ovoj stranici spotrsport.ba sam od njenog osnivanja! a ova dva primitivca su se registrovali po necijem nalogu da vrse kojekavu propagandu!! a ko to moze reci da se ne radi o jednom covjeku sa dva nika?? uostalom nije iskljuceno da se iza tih nickova krije neki bivsi bosnin talenat koji sada ispoljava svoju frustraciju zbog toga sto mu nije upalilo da mu stari plati hiljadarku da skuplja lopte iza koseva!??
Ja neprestano pratim Bosnu najmanje 6 godina,i moze se na prste jedne ruke prebrojati koliko sam utakmica propustio,i naravno da je ova sadasnja uprava najozbiljnije do sada krenula u novu sezonu i to treba pohvaliti i cestitati! Ljubomorni svijete,neznalice i primitivci,radja se nova Bosna,koja ce za koju godinu biti neprikosnovena na ovim prostorima kao R.K.BOSNA,aBd!
Gazi Bosno gazi!

Gledao sam prije par dana na HTV-u Sibenka -Bosna iz 80ih godina ...
Ono nije nikako kosarka kakva se danas igra ..
Pola brkatih ,malo celavih i malo debelih, a u sudije brkovi kao u deda mraza i Bosna vodi u gostima poen razlike ,,sekunda do zavrsetka i Sibenka dobija dva slobodna ..Umjesto da sudija svira kraj on svira nad DRAZENOM PETROVICEM faul ... Sekunda do kraja ,pa to ni OBRADOVIC nebi mogao dosuditi ,, ali i to je nekadasnja KOSARKA ...
Pola brkatih ,malo celavih i malo debelih, a u sudije brkovi kao u deda mraza i Bosna vodi u gostima poen razlike ,,sekunda do zavrsetka i Sibenka dobija dva slobodna ..Umjesto da sudija svira kraj on svira nad DRAZENOM PETROVICEM faul ... Sekunda do kraja ,pa to ni OBRADOVIC nebi mogao dosuditi ,, ali i to je nekadasnja KOSARKA ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:Gledao sam prije par dana na HTV-u Sibenka -Bosna iz 80ih godina ...
Poredis OBradovica sa jednim od najboljih sudija bivse nam juge

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
zehro, sta ti nije jasno ?zehro je napisao/la:ne nisam...al mi neke stavri ne mogu bit jasne.....TaRgEt_ je napisao/la:zehro je napisao/la:pa sta je ovo ljudi sve neki mitrovici, bajici, milosevici, stevanovici, jovanovici,rakici,petrovici,ivanovici.......
potpisuje Kobe Bryant veceras za KK Bosnu ugovor tezak 200km i 10 cevapa u Mrkvi !!!
Volim te Zeljo!!!
Nudio sam im je ovog Franklina http://blip.tv/file/2218801 koji je u Bundesligi imao bolji ucinak od Bavcica iako je PG i bio vjervatno najbolji mladi plej a oni uzmu ovog Češkovića. Stvarno se nekad pitam ko bira igrace u klubunewbie je napisao/la:neno Ne kazem ja da mi trebamo dovoditi mega evropske zvijezde ali barem igrace koji ce ako ne dobru pruziti makar solidnu igru jovanovic i bajic ce to sigurno biti ali jarane ceskovic vidis da ga ni siroki nije htio pa ga mi uzeli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.