FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce Manijaci ici na zadnji trening pred Siroki i dati im podrsku.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Momci će odigrati dobro bili Manijaci tu ili ne, tako da me to ne brine. Ekipa je sve zrelija iz utakmice u utakmicu i to me raduje. Ja da sam na Adzemovom mjestu forsirao bi krila sa povratnim loptama jer imamo igrače poput Sosica, Denija koji fino mogu zategnut. Široki je poprilično ranljiv. Ne mogu ni zamisliti u kakvom raspoloženju bi eventualnom pobjedom kone dočekali.
Ko će dočekati nedjelju, tek četvrtak

Ko će dočekati nedjelju, tek četvrtak

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Hitno se klub treba oglasiti, nikakvih radova nema po gi nul e in ustashke
Prijateljska protiv Olimpika.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Bilbija na centru, cirkus u najavi. Preorat zemlju i utakmicu završiti bez poraza.
Koliko se tek sada pokazalo kako fali Simoni, nevjerovatno da je momak tek tako postao višak...
Koliko se tek sada pokazalo kako fali Simoni, nevjerovatno da je momak tek tako postao višak...
Forumaš @brig, jako korektan, za sva ta pitanja, piši njemu, on će ti dati najkvalitetnije odgovore.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:28Ekipa ja bih isao sam dole hocel neko od vas ic ne znam kakvi su ovi dole zbog sigurnosti i to kontam da grupa nece jer ni konama nisu dali ako je neko iso na koju tribinu da idem ako moze neki savjet hahahaha
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma ne treba ko pitari sam sebi nabijati pritisak oko sudija.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 sep 2025, 13:34Bilbija na centru, cirkus u najavi. Preorat zemlju i utakmicu završiti bez poraza.
Forumaš @brig, jako korektan, za sva ta pitanja, piši njemu, on će ti dati najkvalitetnije odgovore.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:28Ekipa ja bih isao sam dole hocel neko od vas ic ne znam kakvi su ovi dole zbog sigurnosti i to kontam da grupa nece jer ni konama nisu dali ako je neko iso na koju tribinu da idem ako moze neki savjet hahahaha
Na ovoj utakmici očekujem eventualno neprijateljski raspoložen VAR i ako odigramo kako treba,neće nas poremetiti.
Ne treba dizati napetost oko sudija. Bilbija je znao vrlo dobro odsuiti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Ko od naših ima parne kartone pred Derby ?