Budala te napravila jbm ti najmilije!
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Još jednom, dokazano.Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I ovo đubre izdajničko je, ni manje ni više, zenićanin.Tarik Biberović spremno čeka dres Turske: "Ponosan sam na svoju braću"
Nikakvo iznenađenje...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Quartararo
- Kontakt:
- Quartararo
- Kontakt:
Ne mogu da objasnim sam sebi fenomen zvani "kampiranje zenicana na Slobodinoj FB stranici".....odem na njihovu FB stranicu i vidim mrtvilo, cinjenica je da ih puno vise zanima Sloboda i dogadjanja u Slobodi nego njihov klub. Sta reci.... 

🔴⚫️
Opet debilu da ti pojasnim to su prodate ulaznice a ne sezonske koje se ne ubrajaju kako na jugu tako ni na zapadu retardu bez mozga
- Quartararo
- Kontakt:
Uaaa uaaa 500 nas bilo.

Hocel fukarescina postavit slike sa gostovanja u Gabeli??
Naravno da nece jer ih nije ni bilo
Nijedno gostovanje nisu odradili vec godinama
Opet se voze u busu gradskog rivala i ovim papcima to ne smeta, jos odobravaju, ne smeta im
Naravno da nece jer ih nije ni bilo

Nijedno gostovanje nisu odradili vec godinama
Opet se voze u busu gradskog rivala i ovim papcima to ne smeta, jos odobravaju, ne smeta im

- Quartararo
- Kontakt:
Prate li zeničani situaciju? Lagan W, jel im teško? 

Ti svakako kazes da navijas za Zelju,tako da boli te ****
- Quartararo
- Kontakt:
Jesu te to Zemunci naucili da Cenis dobar nogometQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:02Da, ali cenim dobar nogomet kakav pruža tuzlanska Sloboda. Nego koliko će sutra Robijaša biti u Gračanici? 55 ili 70?![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Brajko ajmo lepo komunicirati. Kako se osećate nakon pobede tuzlanske Slobode i šta očekujete od sutrašnjeg meča u Gračanici?Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:04Jesu te to Zemunci naucili da Cenis dobar nogometQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:02Da, ali cenim dobar nogomet kakav pruža tuzlanska Sloboda. Nego koliko će sutra Robijaša biti u Gračanici? 55 ili 70?![]()

Sto bi tti rekao,pobeda Slobode me ne zanima,a od svog kluba ocekujem borbu i Pobedu iako mislim da ce biti tesko,hvaala,a za broj Robijasa,imas Moju tv pa gledajQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:08Brajko ajmo lepo komunicirati. Kako se osećate nakon pobede tuzlanske Slobode i šta očekujete od sutrašnjeg meča u Gračanici?Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:04Jesu te to Zemunci naucili da Cenis dobar nogometQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:02
Da, ali cenim dobar nogomet kakav pruža tuzlanska Sloboda. Nego koliko će sutra Robijaša biti u Gračanici? 55 ili 70?![]()
![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Ne bih gubio vreme na te slabe utakmice. Verovatno ću samo pogledati konačan rezultat. Želim vam od srca pobedu sutra kako bi vaše nade i dalje živele da možete izboriti plasman u bh. Premiership. Ma da iskreno, cenim da su vam male šanse za takvo što jer ste slabašan klub. Sportski pozdrav.Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:12Sto bi tti rekao,pobeda Slobode me ne zanima,a od svog kluba ocekujem borbu i Pobedu iako mislim da ce biti tesko,hvaala,a za broj Robijasa,imas Moju tv pa gledajQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:08Brajko ajmo lepo komunicirati. Kako se osećate nakon pobede tuzlanske Slobode i šta očekujete od sutrašnjeg meča u Gračanici?![]()

Zadnja izmjena: Quartararo, dana/u 20 sep 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj ti nista lepo da nam zelis tako ti boga,a znam da neces,ti si nas najverniji pratilac,jer evo vidis danss niko nista nije spoemnuo dok ti nisi dopuzao,ah pardon pa ti spavas ovdje,a to ko je mali klub a ko ne nisi kompetentan a bgm ni pametan da komentariisesQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:16Ne bih gubio vreme na te slabe utakmice. Verovatno ću samo pogledati konačan rezultat. Želim vam od srca pobedu sutra kako bi vaše nade i dalje živele da možete izboriti plasman u bh. Premiership. Ma da iskreno, cenim da su vam male šanse za takvo što jer ste slabašni i mali klub. Sportski pozdrav.Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:12Sto bi tti rekao,pobeda Slobode me ne zanima,a od svog kluba ocekujem borbu i Pobedu iako mislim da ce biti tesko,hvaala,a za broj Robijasa,imas Moju tv pa gledajQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:08
Brajko ajmo lepo komunicirati. Kako se osećate nakon pobede tuzlanske Slobode i šta očekujete od sutrašnjeg meča u Gračanici?![]()
![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Lepo sam otvorio konverzaciju misleći da je to moguće sa tobom. Izgleda da nije. Jasno da rezultati pokazuju koliko ste slabašni te činjenica da godinama igrate u nižim ligama.Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:18Nemoj ti nista lepo da nam zelis tako ti boga,a znam da neces,ti si nas najverniji pratilac,jer evo vidis danss niko nista nije spoemnuo dok ti nisi dopuzao,ah pardon pa ti spavas ovdje,a to ko je mali klub a ko ne nisi kompetentan a bgm ni pametan da komentariisesQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:16Ne bih gubio vreme na te slabe utakmice. Verovatno ću samo pogledati konačan rezultat. Želim vam od srca pobedu sutra kako bi vaše nade i dalje živele da možete izboriti plasman u bh. Premiership. Ma da iskreno, cenim da su vam male šanse za takvo što jer ste slabašni i mali klub. Sportski pozdrav.![]()

Ne nego ti lepo pokusavas da ispadnes pametan i podjebavas al ti to ne ide,a to da ne pratis ove "slabasne",nez nekako te pobija cinjenica da visis ovdje a da na forumu PL te nema ili kad se pojavis popljuju te.Quartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:20Lepo sam otvorio konverzaciju misleći da je to moguće sa tobom. Izgleda da nije. Jasno da rezultati pokazuju koliko ste slabašni te činjenica da godinama igrate u nižim ligama.Nane17 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:18Nemoj ti nista lepo da nam zelis tako ti boga,a znam da neces,ti si nas najverniji pratilac,jer evo vidis danss niko nista nije spoemnuo dok ti nisi dopuzao,ah pardon pa ti spavas ovdje,a to ko je mali klub a ko ne nisi kompetentan a bgm ni pametan da komentariisesQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:16
Ne bih gubio vreme na te slabe utakmice. Verovatno ću samo pogledati konačan rezultat. Želim vam od srca pobedu sutra kako bi vaše nade i dalje živele da možete izboriti plasman u bh. Premiership. Ma da iskreno, cenim da su vam male šanse za takvo što jer ste slabašni i mali klub. Sportski pozdrav.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.