FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kako ispadaju u odbrani, paraju nam odbranu kao da imaju Riquelmea.
Ovo je rezultat nejakih utakmica u ligi, dodje jak protivnik, pogube se jer nisu navikli da neko ima posjed protiv njih.
50+ uvesti pod hitno za spas lige.
Ovo je rezultat nejakih utakmica u ligi, dodje jak protivnik, pogube se jer nisu navikli da neko ima posjed protiv njih.
50+ uvesti pod hitno za spas lige.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ljudi za ovakve utakmice se dovode igrači kao Palinha!
Pustite obranu, problem je najveći spora sredina terena prema obrani, premalo vezanja igre na sebe Kimmicha i Pavlovica i nekontrola utakmice s njihove strane.
Pustite obranu, problem je najveći spora sredina terena prema obrani, premalo vezanja igre na sebe Kimmicha i Pavlovica i nekontrola utakmice s njihove strane.
- Quartararo
- Kontakt:
Nemoguće je ne primjetiti koliko Oliseu fali taj kvalitetan desni bek na toj strani, da se razigravaju. Laimer je 2-3 top situacije već uprskao. Eh da je tu dobri stari Lahm. 

Ono naše, umjesto 3-0, mi napravimo 2-1.
Oliseu treba bolji desni bek.
I ovog Pavlovića gonit u PM.
Oliseu treba bolji desni bek.
I ovog Pavlovića gonit u PM.
Samo da se Davies vrati i jakdesni bek dovede, fenomenalni bi bilo.
Pavlovic kao Goretzka, trci, to mu je zadatak.
Gnabry strasan.
Pavlovic kao Goretzka, trci, to mu je zadatak.
Gnabry strasan.
To je tačno. Sad da li je Palija pravo rješenje....sumnjam.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:40Ljudi za ovakve utakmice se dovode igrači kao Palinha!
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kada je krenulo Chelza je djelovala organizovanije, plasio sam se scenario finala svjetske lige, iako je Bayern izgledao ofanzivnije, visochiji presing djelovalo je da je Chelza opasnija...Nake budale vidio sam odma o kukavicijoj igri, ko biva odbrambenoj...jos sto mi morzemo srat' to je cudo Bozije. Sad nevalja sto igramo ofanzivno sad suprotno. Nako 15-ak minuta Bayern preuzima potpuno utakmicu pod svoju kontrolu. Jeste da su golovi na neki nacin plod slucajnosti ali semo ih itekakako zasluzili...Zanima me je li to ona Chalaba sto je Klempo plako za njim?? Mozda je frajer pomislio da je vec preso u Bayern, djeluje mu stupidno, mutak pogled, visoko chelo. Za gol je kriv Olise niko iz odbrane. Do kraja potpuna dominacija najboljeg kluba na svijetu, steta so ona Laimerova ne udje. Drugo poluvrijeme ce biti malo zaebano imaju oni nakih mrkalja koji mogu uci, mi Dzekija i eventualno Karla. Od pojedinaca je tesko nekog izdvojiti, mozda ipak Olise u pozitivnom, a Diaz...nebi rekao u negativnom, vise u neprimjetnom smislu prema naprijed. Mozda je on kadidat da oko 60 odmori a da Dzeki pokaze Chelzi da su pogresili. Neko mora striktno na Palmera, i gotovi su!! Kod mene Remy Marting XO stariji od mene svecano otvoren za novu sezonu i ABD obrcunacu se sa njime do kraja utakmice. Sreca nema vise SaneTa pa su moji bezbjedni.
Hahahahaha, a Polija se ubio od brzine...lik chami na Tot klupi i ono njega prozivaStefan Effenberg je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:40Ljudi za ovakve utakmice se dovode igrači kao Palinha!

Ovo je stvarno sramota promasiti...
Boey od ulaska Lahm.
Boey od ulaska Lahm.
Pooušićemo zbog ovoga!!!’
GOOOOOOOOOOOOL
Kane, kakav napadac. Lewa je bio top, masina, ovaj je jos bolji. Sta covjek radi.
Mozda je ovo renesansa Boeya.
Rastrcana ekipa max, lijepo. Bilo je gresaka na pocetku i faul je trebao pravit u kontri.
Do sada, 66 min jako zadovoljan.
Bez Daviesa i Musiale
Ovog Gnabrya ostavit, vidi se da mu je zadnja godina ugovora, tada igra balor d nor nivo.
Mozda je ovo renesansa Boeya.
Rastrcana ekipa max, lijepo. Bilo je gresaka na pocetku i faul je trebao pravit u kontri.
Do sada, 66 min jako zadovoljan.
Bez Daviesa i Musiale

Ovog Gnabrya ostavit, vidi se da mu je zadnja godina ugovora, tada igra balor d nor nivo.
Ima jos 10 minuta, nadam se da nisam poranio, ali konacno nasa jedna zrela utakmica.
- farinelli123
- Kontakt:
Sve super, ali se vidi da nam fali sad jos jedno klasno krilo da udje i da ih dovrsimo. Karl je beskrajno talentovan, ali nije to dovoljno.
Pametna izmena Tah > Kim. Nadam se da Stanisa nije ozbiljnije povredjen.
Boey je ako nista jak i brz. To je valjda dovoljno da se juri sa takvima.
Pametna izmena Tah > Kim. Nadam se da Stanisa nije ozbiljnije povredjen.
Boey je ako nista jak i brz. To je valjda dovoljno da se juri sa takvima.
•
Razmahao se ovaj novajlija od sudije sa šest imena kao Zagorov Čiko
.
Pomalo dosadna završnica, ali sve pet samo da rezultat ne bude ugrožen.
Evo sada i Bischofa.

Pomalo dosadna završnica, ali sve pet samo da rezultat ne bude ugrožen.
Evo sada i Bischofa.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kako je pala ekipa a ne mijenja lik.
Nevjerovatno.
Kako jeftino primamo golove iako ce ovo bit ofsajd.
Nevjerovatno.
Kako jeftino primamo golove iako ce ovo bit ofsajd.
Zasto uvodi Jacksona. Zar mu nije u klauzuli ako starta utakmice da postaje obaveza?
Diaz danas bezopasan. Ekipa se trudila trcala, nije ovo lose obzirom da fali Bambi i Davies.
Diaz danas bezopasan. Ekipa se trudila trcala, nije ovo lose obzirom da fali Bambi i Davies.
Nur der FCB
Bravo Maestro...Kompany izrasta u velikog trenera. Kim ko Kajzer, Gnabri kapa do poda, momak je dao dusu. Idemo po KLEMPU, najbolji smo.