Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nafuro se zbog Isaka 

- JayCatwright
- Kontakt:
Joj Gakpo
Kako jak dres 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj ovog prgavca
- JayCatwright
- Kontakt:
Isak je zvjerka
Koliko smo zivnuli kako je Szobo opet u sredini i naprijed. Robertson mnogo ukljuceniji u igru od Kerkeza.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Wirtzonja samo da nije skočio čist penal
Citav tim veceras je uzivancija za gledanje. Valjda jos koji uvalimo ovim ****
Srce, čast i ponos!
Isak 

Ne znam kako protivnički bekovi još uvijek nisu provalili Gakpa. Lik kad ima 1 na 1 obavezno zastane i ide udesno, ništa drugo ne radi.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Naprijed preopasni, steta zbog preglupo pirmljenog gola gdje je odbrana zaspala totalno, minut pre kraj pol. to se ne smije desavati na ovom nivou, inace do tad u odbrani savrseno odigrali. Odlicno kretanje i tranzicija, tempiranje presinga itd. U drugom krenuti od pocetka kao u prvom.
Gravenberch možda naš najbolji igrač trenutno. Szoboszlai za njim.
Ide Macca umjesto Wirtza izgleda
Prvo mi nije bilo krivo što smo primili gol zbog dobre igre, sad kad vidim da derbi igramo za 3 dana, šteta zbog prilika za 3:0, čisto jer bi igrali potpuno opušteno drugo poluvrijeme sa slabijim intenzitetom.
Wirtz sasvim korektan danas, ali svaki put fali taj zavrsni produkt.
Srce, čast i ponos!
Wirtz zavara sa svojim pokretima, jer se stvarno vidi da je majstor. Ali kad god je trebalo da pokaže da je taj, on je zayebao sa nekim pasom nigdje veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.