NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Uprava kluba mora pronaći i druge izvore finansiranja, jer će se često dešavati da tranša od Grada kasni. Jednostavno bez priliva privatnog novca nema napretka.
Jedinstvo je odavno izgubilo svoju reputaciju i znam koliko je teško dobiti novac od strane privatnika, ali i mi kao navijači smo zakazali, vidi se neki napredak, a mi ponovo ne prodamo više od 100 sezonskih ulaznica.
Ali svaki pomak zasigurno privlači potencijalne investitore, svako voli doći ulagati u ekipu koja igra na stadionu koji je uredan, a vjerujem da će Grad isfinancirati radove na stadionu.
Jedinstvo je odavno izgubilo svoju reputaciju i znam koliko je teško dobiti novac od strane privatnika, ali i mi kao navijači smo zakazali, vidi se neki napredak, a mi ponovo ne prodamo više od 100 sezonskih ulaznica.
Ali svaki pomak zasigurno privlači potencijalne investitore, svako voli doći ulagati u ekipu koja igra na stadionu koji je uredan, a vjerujem da će Grad isfinancirati radove na stadionu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kakvo je stanje na stadionu,dokle su radovi stigli ?
Odavno niko nista ne spominje u vezi stadiona.
Odavno niko nista ne spominje u vezi stadiona.
Sve si upravu. Takodjer nista ne dolazi preko noci. Kako kazes Jedinstvo izgubilo reputaciju i treba dosta vremena da se sve to izgradi nazad. Kako od stadiona, finacija tako i rezultata. Moramo i mi strpljiviji malo biti pruzati podrskuNeRi_K je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:57Uprava kluba mora pronaći i druge izvore finansiranja, jer će se često dešavati da tranša od Grada kasni. Jednostavno bez priliva privatnog novca nema napretka.
Gdje se moze naci ovaj prilog sa stadiona, sto je bio na tv prije 2-3 dana jel USKTV ili ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala

Kup F BiH:
FK Goražde -Nk jedinstvo
FK Goražde -Nk jedinstvo
Jesmo kurate srece, moras preci 1000 km zbog kupa.
-
- Kontakt:
Zna li neko šta se dešava sa stadionom, ono bile akcije, i sve odjednom medijski stalo ?
-
- Kontakt:
Preko Kupa do Europe
Kad počinje dovršetak izgradnje pomoćnog terena . Gradonačelnik je rekao da će biti završen polovinom septembra a ono nije ni počelo.
Kad počinje asfaltiranje atletske staze
Kad počinje asfaltiranje atletske staze
Gradonačelnik je nažalost već 4-5 slagao u vezi pomoćnog terena. Izabran je izvođač radova za postavljanje umjetne trave, ali nisu završeni drugi poslovi kako se trava mogla položiti. Nama je prijeko potreban teren, jer je glavni teren toliko loš da ne može podnijeti utakmice kamo li treninge na njemu.
Prvi sloj asfalta na atletskoj kako kažu ide u četvrtak.
Prvi sloj asfalta na atletskoj kako kažu ide u četvrtak.
Jel danas bilo radova na tribini?
Prošao sam jutros autom i atletska se radi punom parom, ali na tribini nije bilo nikoga.
Prošao sam jutros autom i atletska se radi punom parom, ali na tribini nije bilo nikoga.
Pa cijela prosla sezona je igrana u ovim dresovima, znaci dok su dosli ovi dresovi oni su poceli igrati u njima.
Greskom je uradjeno, trebalo ici 1937, odavno je bilo vrijeme da se ovo prepravi, ali..
-
- Kontakt:
Mi za tri dana igramo kuci
Bez stolica mislim da igrati necemo, a cisto sumnjam da se to sve moze zavrsiti za tri dana. I ne znam zasto se sve ove stvari nisu radile prije pocetka sezone. Ovako ce sve zuriti pa ispasti bezveze
sto ne bi igrali bez stolica, igralo se i u gabeli takonebeskasila je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:02Mi za tri dana igramo kuciBez stolica mislim da igrati necemo, a cisto sumnjam da se to sve moze zavrsiti za tri dana. I ne znam zasto se sve ove stvari nisu radile prije pocetka sezone. Ovako ce sve zuriti pa ispasti bezveze
jbg prelazni period sto se tice stadiona, treba se strpiti malo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Baš je to razlog zašto nisu skinuli sve stolice sa tribine, već će se raditi segment po segment. Kada završe središnji dio, onda će raditi lijevo ili desno.
Do 98/99 smo sjedili na hladnom betonu i gledali voljeni klub pod boricima, zasti ne bi mogli i sad dok se ne zavrse stolice ?
Krajina Cazin 1932, Gošk Gabela 1919, Bratstvo Bosanska Krupa 1918, izgleda u svako selo došao nogomet prije u Bihać prestanite nas izofirati sa 1937...
Jedinstvo Bihać je 1919, oduvijek bilo i zauvijek će biti