Orvel je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:51
Rodjeni81 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:04
WeekendOffender je napisao/la: ↑17 sep 2025, 16:50
Rodjeni81 lupa gluposti i ne zna sta prica, on bi nesto da se pita grob te **** oni navarili kavez i spojili neke skele i rekli evo gostujuca tribina
Pa vidis kad se nas klub odlucio da se pravi juzna tribina i kad su srusili montaznu navijaci su se pobunili i natjerali klub da obezbjedi gostima dolazak. Bio je i bojkot RA zbog toga. Zbog tog pritiska navijaca su u zurbi i sklepali samo da mogu doci pa je izgledala kako izgleda. A vidis mogli smo se usutiti i da nema gostujucih dok se tribina ne napravi.
Neupucen si i volis pitare vise nego sebe meni se cini. Normalno da svi zelimo obe navijacke grupe na stadionu ALI NEIZVODIVO JE U OVOM TRENUTKU DA HORDE DODJU.
Prvo sto bi dobili max 500 karata. Drugo ne mogu na sjeveroistok zbog Manijaka na istoku nego trebaju na sjeverozapad. A na sjeverozapad ne mogu doci ni sa jedne strane da to nije prerizicno za organizovati. Ukoliko bi i bili na sjeverozapadu morali bi bukvalno doci 4-5 sati ranije (zbog MUPa, a gdje je tu pamet?). Trece, rivalitet se zna sa obe strane i sigurno bi bilo nereda u toj blizini.
Nije isto kad dolazite vi kao ugasena wanna be navijacka skupina koja je realno nikakav faktor i kad je rijec o dvije najvece skupine u drzavi. Godinama unazad vidimo koliko derbiji postaju nasilniji i ovaj ne treba biti povod da se desi neka glupost.
Svi normalni ljudi razumiju ovo pa tako i vecina pitara. Nije glup razlog zasto nece doci kao npr sto je nama ogranicen broj karti na kosebu zbog "statike tribine" nego fakat imas validan razlog zasto ce ovaj derbi proci bez gostiju.
Nadati se da ce derbiji u buducnosti biti opet sa 2k pitara na grbavici (sto ce biti 15ak% kapaciteta) pa se nadam da cemo i mi na kosevu dobiti jug i jugozapad 5000 (sto je 15ak% kapaciteta koseva)
Ma boli me **** i za vas i za pitare ako ce ti biti lakse.
Nije se komentar odnosio samo na vas derbi nego za sve. Sramota je da se gostima ne obezbjedi dolazak, pa bio to Zeljo, Velez, Sarajevo, Borac, Leotar tamo su vjecno radovi bili
Da ti dolazi neki klub u nekom pretkolu evrope vidio bi kako sve moze, kako se moze obezbjediti gostima koliko im pripada. Kao sto je mogao Borac obezbjediti, a ovamo fol prica ne moze za nasu ligu na tu tribinu gosti. Suplje price.
Nego pozdravit ces mi Forse