Premijer liga BiH - aktuelno

torbica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la torbica » 17 sep 2025, 18:06

denimen99 je napisao/la:
17 sep 2025, 14:54
KONTRASVIH je napisao/la:
17 sep 2025, 14:30
Pozdrav za skromnu bazu navijaca FKS u gradu al i sire :ljepota:

Vlasnik Sarajeva poručio navijačima: Dođite na Koševo, ja neću investirati u prazan stadion
70>30 :tokralju:
Lik ne konta, da moraš investirati, da bi ljudi došli. To je kao novi tržni centar, napraviš ga malo drugačije, renoviraš, uvedeš nešto novo i eto customera. Čudi me da jedan amerikanac nema pojma kako funkcioniše ovaj biznis.
Pa ulupano vise para u njih nego u gras pa se samo brukaju, petice primaju i uzimaju namjestene trofeje kad se Vici naguze.
Njima da dodje Rothschild i Saudijski kralj za investitora isto bi im bilo kad su takvi.
Sta su Ljajic i Cimirot molim te? To nije investicija? Covjek im dovodio nekakve egzoticne Viverose, kapitena Makedonije Ristoskog ovaj mali Gulasvili a to je samo ova sezona a gdje su prosle. Dovodili imena strasna za ovi ligu a Boga mi i sire, finansijski mogu ponuditi vise od svake ekipe ali dzaba stadion prazan.
Nemaju taj mentalitet da podrzavaju i kad ne ide nego ko uvrijedjena mlada podviju rep i po forumima seru :bih:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 sep 2025, 18:09

Obozavam Ajlu,kako igra igricu sa njima haha,bezbeli opet prave arenu neki :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 17 sep 2025, 18:11

Orvel je napisao/la:
17 sep 2025, 17:51
Rodjeni81 je napisao/la:
17 sep 2025, 17:04
WeekendOffender je napisao/la:
17 sep 2025, 16:50
Rodjeni81 lupa gluposti i ne zna sta prica, on bi nesto da se pita grob te **** oni navarili kavez i spojili neke skele i rekli evo gostujuca tribina
Pa vidis kad se nas klub odlucio da se pravi juzna tribina i kad su srusili montaznu navijaci su se pobunili i natjerali klub da obezbjedi gostima dolazak. Bio je i bojkot RA zbog toga. Zbog tog pritiska navijaca su u zurbi i sklepali samo da mogu doci pa je izgledala kako izgleda. A vidis mogli smo se usutiti i da nema gostujucih dok se tribina ne napravi.
Neupucen si i volis pitare vise nego sebe meni se cini. Normalno da svi zelimo obe navijacke grupe na stadionu ALI NEIZVODIVO JE U OVOM TRENUTKU DA HORDE DODJU.

Prvo sto bi dobili max 500 karata. Drugo ne mogu na sjeveroistok zbog Manijaka na istoku nego trebaju na sjeverozapad. A na sjeverozapad ne mogu doci ni sa jedne strane da to nije prerizicno za organizovati. Ukoliko bi i bili na sjeverozapadu morali bi bukvalno doci 4-5 sati ranije (zbog MUPa, a gdje je tu pamet?). Trece, rivalitet se zna sa obe strane i sigurno bi bilo nereda u toj blizini.

Nije isto kad dolazite vi kao ugasena wanna be navijacka skupina koja je realno nikakav faktor i kad je rijec o dvije najvece skupine u drzavi. Godinama unazad vidimo koliko derbiji postaju nasilniji i ovaj ne treba biti povod da se desi neka glupost.

Svi normalni ljudi razumiju ovo pa tako i vecina pitara. Nije glup razlog zasto nece doci kao npr sto je nama ogranicen broj karti na kosebu zbog "statike tribine" nego fakat imas validan razlog zasto ce ovaj derbi proci bez gostiju.

Nadati se da ce derbiji u buducnosti biti opet sa 2k pitara na grbavici (sto ce biti 15ak% kapaciteta) pa se nadam da cemo i mi na kosevu dobiti jug i jugozapad 5000 (sto je 15ak% kapaciteta koseva)
Ma boli me **** i za vas i za pitare ako ce ti biti lakse. :D
Nije se komentar odnosio samo na vas derbi nego za sve. Sramota je da se gostima ne obezbjedi dolazak, pa bio to Zeljo, Velez, Sarajevo, Borac, Leotar tamo su vjecno radovi bili :urnebes:

Da ti dolazi neki klub u nekom pretkolu evrope vidio bi kako sve moze, kako se moze obezbjediti gostima koliko im pripada. Kao sto je mogao Borac obezbjediti, a ovamo fol prica ne moze za nasu ligu na tu tribinu gosti. Suplje price.

Nego pozdravit ces mi Forse :beba: :rol:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 18:38

Manijaci i Ultrasi su jedine dvije navijački ugašene grupe i nema potrebe da lopove miješaju sa navijačima

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 17 sep 2025, 18:53

Threeplanetrees je napisao/la:
17 sep 2025, 18:38
Manijaci i Ultrasi su jedine dvije navijački ugašene grupe i nema potrebe da lopove miješaju sa navijačima
Ovi navijaci veleza su meni najaci . Klub vam se raspada . Namjestaju se utakmice u vasu korist ne mozete nista 2 boda ste iznad zone relegacije . A samo uhvatili pricati o drugima . Jos sad sledece 4 utakmice vjerovatno boda nece uzeti jer im igraju protiv Sarajeva , Zrinjskog , borca i sloge . Ali eto bit ce lijepo kad vi budete u 1 ligi federacije bolje je slusate one iz zenice i tuzle nego vas.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 sep 2025, 18:53

17 sep 2025, 18:38
Po cemu su maijaci ugaseni
Pao jedan trans od pet,sest transova i to u tuci u kojoj su manijaci bili pobjednici

Ovi transovi su stariji od onoga sto je pao
slika
slika

Bola bola ne gurajte nos gdje vam nije mjesto
Grupa ste bez transova, grupa ste bez akcija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 19:04

Bjeri Nodi ko će tebi sa autizmom nešto objašnjavati

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 sep 2025, 19:07

Bolje biti ziv i sa autizmom nego rahmetlija
Od danas vas ignorisem niste bitni
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 sep 2025, 19:08

bio sam na velezovoj domacoj tribini protiv zelje, kakvih sam se psovki naslusao :tokralju:

manijaci skandiraju drzava bosna a lik iza govori ybm vam bosnu.. psuju mufticu dijete mrtvo, spominju mrtve clanove porodice nicim izazvani, bogaraju..

inace tribina im ima 12 redova i ne znam sta se javljaju da daju nekome ko ima duplo veci stadion od njih sugestiju za organizaciju utakmice.. ne razumiju oni potrebnu logistiku i akomodaciju za to, a kako i bi kad se nisu susretali s tim do sad.. uglavnom malogradjanstvo izbija iz njih

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 19:12

NoDi80 je napisao/la:
17 sep 2025, 19:07
Bolje biti ziv i sa autizmom nego rahmetlija
Od danas vas ignorisem niste bitni
Ignoriši me života ti kao i sve navijačke priče koje se pokrenu ovdje. Takvi degenerici kao ti koji nemaju tri gostovanja bi svršavali na otimanje djece za navijačku krpu. Zato ti je bolje isključi se nisi nikada bio navijač i ne znaš šta je navijač. Indijanac internet autistični

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 17 sep 2025, 19:14

Iduće kolo u subotu u 18:30 donosi nam "Derby Prajda": BUTMIRSPOR - RAŠTIKA BOYS 😁

Svoj dolazak na utakmicu osim lisica najavile su i mede i lavovi. 😁😁😁

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 sep 2025, 19:24

Sta ti znas sta je navijacka prica
Kod mene ti je to tradicija dedo, otac, brat, nodi svi su isli na gostovanja
To sto nisam aktivan ne znaci da ne znam i da nisam dozivio

Kad spominjete ZELJU I MANIJAKE treba da ustanete i biranim rijecima da pricate s postovanjem
Nekad malo pretjeram , jer me vi glupani iznervirate i stvori se pogresna slika
Znam ja itekako svasta
Znam da nemate krpe i da treba da sutite
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 sep 2025, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 19:28

Kada nas navijački neko presvuče onda ćemo se povući. Zbog lopova sigurno nećemo. Opusti se i prestani o tome

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 sep 2025, 19:32

Pa presvucite ih, sta cekate
Koliko ste slabi govori cinjenica da su vam ukrali i da su ih zapalili 8 mjeseci poslije
Za 8 mjeseci mogli ste nesto uraditi
Za onaj broj transova neki bi prevrnuli cijeli grad iste noci
Peglate nas da nesto nesto i neka sila, a nista niste jaci od robijasa koji prate celik u drugoj ligi
Cak sta vise jedinod Celik i Borac su uspjeli po jednu sezonu da budu gledaniji od Željezničara i Sarajeva
Vi ste daleko od toga
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 19:37

NoDi80 je napisao/la:
17 sep 2025, 19:32
Pa presvucite ih, sta cekate
Koliko ste slabi govori cinjenica da su vam ukrali i da su ih zapalili 8 mjeseci poslije
Za 8 mjeseci mogli ste nesto uraditi
Za onaj broj transova neki bi prevrnuli cijeli grad iste noci
Nodi doći će sve na svoje ne sekiraj se. Bez obijanja brava Red Army su navijači. Čitavo vrijeme svijeta je ispred čovječanstva

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 17 sep 2025, 19:37

Samba71 je napisao/la:
17 sep 2025, 19:14
Iduće kolo u subotu u 18:30 donosi nam "Derby Prajda": BUTMIRSPOR - RAŠTIKA BOYS 😁

Svoj dolazak na utakmicu osim lisica najavile su i mede i lavovi. 😁😁😁
Gibaničari i pijačari pod ruku i lagano proslaviti domacu pobjedu. Sad kad razmislim nadimci im bas dobro stoje jer realno gdje si vidio pijacu da u blizini nema buregdzinica hahaha
17 sep 2025, 19:28
Kada nas navijački neko presvuče onda ćemo se povući. Zbog lopova sigurno nećemo. Opusti se i prestani o tome
Ovdje si u pravu i ne mozes se nikad povuci ako si ovog stava jer ti se vise nema sta uzeti. Koliko ja znam niste ni vi navijacki uradili svoj dio i onda kukate nesto na nevijacke stvari sa drufe strane.

A i o navijsckim stvarima nemoj bulaznit, davnih dana ksd se akcijalo gnijezdo ultrasa nije vas na mapi bilo, niste se mogli skupiti nego smo mi uradili. Nedavno smo vam u grad dosli bez obiljezja i opet bare bare bilo u vasem gnijezdu. O navijscima nemas ti i clanovi vase tzv grupe nista pricati, imate te lokalne svadjice maloljetne djece i dalje od tog niste dogurali.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 sep 2025, 19:39

Oprostite ali previše su dva internet šabana za mene :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 sep 2025, 19:42

kolezeljovac je napisao/la:
17 sep 2025, 16:52
Vozdra raja. Nisam mislio uopšte pisati na forumu, ali sam redovno čitao i sad je vidim krenula tema oko derbija koji dolazi, odnosno (ne)dopuštenja HZ-a na Grbavici.

Iskreno meni kao čovjeku koji voli ovaj grad, koji voli derbi, navijačka prepucavanja i rivalstvo s Pitarima je krivo kada je derbi, a HZ nije na Grbavici. To je izuzetan osjećaj, pogotovo kako sam se prebacio s juga na simpatizertske tribine pa slušam preglasavanja juga i sjevera. To je derbi, to je spektakl. Međutim, za ovaj derbi prvi ja nisam za dolazak Hordi na Grbavicu. Nije važno da li bi dobili 200, 300, 1000 karti. Problem je skučenost i ono najvažnije preblizu bi bile navijačke skupine. Ko garantuje da ne bi bilo bar gađanja sa istoka prema Sjeveroistoku(zdenci)? O Sjeverozapadu zaboravite, MUP ne da, a i da dozvoli prerizično je radi samog zapada.

A prvi naš klub pa i svi klubovi koji imaju ozbiljne stadione i navijačke skupine trebaju imati više obzira o brojnosti i dozvoljavanju kao i odnosu prema gostujućim navijačima.

Lijep pozdrav
Morsš gostima dati 5% ulaznica od trenutnog kapaciteta, samo kod nas se nalaze neki izgovori.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 17 sep 2025, 19:44

Ja ne znam sta se ti ljutis. Tvoj klub ima publiku - stariji ljudi sa djecom koji vecinom zive u Sarajevu i vi mozete doci masovno (za vas 7000) na europske tekme ili na derbi sa Zeljom kod vas kuci. I to je i za pohvalu sto imate bar publiku ali gurati se u navijscki svijet stvarno nema potrebe.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 sep 2025, 19:46

Svaki put kad Nodi i Orvel napišu navijački post, jedan mali
Cass Pennant prestane ići na utakmice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Hamagara i 23 gosta.