Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Slabo nešto odlamali Ovi trenutni favoriti u zadnjih 30 i nešto godina.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Real je godinama navikao da diskutabilne odluke idu u njihovu korist, tako da mi je jasno zasto njihovi navijaci ne shvataju zasto svi misle da je penal presmijesan i da je Peljto donio pogresnu odluku
- Quartararo
- Kontakt:
Pa nece valjda za Chelsea?superFrankie je napisao/la: ↑17 sep 2025, 16:56Real je godinama navikao da diskutabilne odluke idu u njihovu korist, tako da mi je jasno zasto njihovi navijaci ne shvataju zasto svi misle da je penal presmijesan i da je Peljto donio pogresnu odluku
Pitanje je retoricko.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Za ciganiju vaze neka druga pravila.
- DinGospo21
- Kontakt:
Fokusiraj se mitomane na svoj klub, mani se Reala. To što vi osnove fudbalske igre ne znate, pa ovde po forumu od muke crkajete što je Real dobio čist penal, to je svije za sebe. Apsolutno ni jedna riječ za jučerašnji penal Dortmunda, koji je apsolutno identičan penalu koji je Peljto sudio za Real. Ali čim Real dobije penal, eto ih, iskaču iz pećina, svi redom.
Debilko, nisam se tebi licno obracao, niti te citirao, niti pominjao. Nisam cak ni mislio na tebe mislio kad sam napisao ciganija.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:40Fokusiraj se mitomane na svoj klub, mani se Reala. To što vi osnove fudbalske igre ne znate, pa ovde po forumu od muke crkajete što je Real dobio čist penal, to je svije za sebe. Apsolutno ni jedna riječ za jučerašnji penal Dortmunda, koji je apsolutno identičan penalu koji je Peljto sudio za Real. Ali čim Real dobije penal, eto ih, iskaču iz pećina, svi redom.
Ne znam koji qrc se sam prepoznajes u mom postu i nesto lajuckas sad.
- DinGospo21
- Kontakt:
Gdje sam ja napisao da jesi? Mislim ne kontam? Znači nevjerojatno, imam potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću.let3 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:42Debilko, nisam se tebi licno obracao, niti te citirao, niti pominjao. Nisam cak ni mislio na tebe mislio kad sam napisao ciganija.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:40Fokusiraj se mitomane na svoj klub, mani se Reala. To što vi osnove fudbalske igre ne znate, pa ovde po forumu od muke crkajete što je Real dobio čist penal, to je svije za sebe. Apsolutno ni jedna riječ za jučerašnji penal Dortmunda, koji je apsolutno identičan penalu koji je Peljto sudio za Real. Ali čim Real dobije penal, eto ih, iskaču iz pećina, svi redom.
Ne znam koji qrc se sam prepoznajes u mom postu i nesto lajuckas sad.
Pa imam i ja "potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću." Sta tebe boli qrc sta ja pisem ovdje ?DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:01
Gdje sam ja napisao da jesi? Mislim ne kontam? Znači nevjerojatno, imam potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću.
I ti sad upadas ovdje ko indijanac, nazivas druge mitomanima jer ti se ne sviđa napisano i određujes drugima sta se moze pisati a sta ne

Jesi li normalan.
Da ista znas i da imas gram casti, vidio bi ida je igrac Marseja prvo igrao nogom i da se od noge lopta odbija njemu iza ledja i da on pojma nema ni gdje je lopta.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:40Fokusiraj se mitomane na svoj klub, mani se Reala. To što vi osnove fudbalske igre ne znate, pa ovde po forumu od muke crkajete što je Real dobio čist penal, to je svije za sebe. Apsolutno ni jedna riječ za jučerašnji penal Dortmunda, koji je apsolutno identičan penalu koji je Peljto sudio za Real. Ali čim Real dobije penal, eto ih, iskaču iz pećina, svi redom.
Znaci, bukvalno su svi popljivali Peljtu radi ovog penala, Francuzi, Njemci, Englezi....
Pri tome mislim na ljude kojima je fudbal posao.
Ovo je bila klasicna kompenzacija, jer je svirao crveni karton.
Ali nije da neko misli da ce ovo biti zadnji izmisljen penal za Real.
- superFrankie
- Kontakt:
Ima momak ozbiljnih problema, nemoj mu zamjeritilet3 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:07Pa imam i ja "potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću." Sta tebe boli qrc sta ja pisem ovdje ?DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:01
Gdje sam ja napisao da jesi? Mislim ne kontam? Znači nevjerojatno, imam potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću.
I ti sad upadas ovdje ko indijanac, nazivas druge mitomanima jer ti se ne sviđa napisano i određujes drugima sta se moze pisati a sta ne![]()
Jesi li normalan.
- DinGospo21
- Kontakt:
Jao nemojte samo vi o penalima, mame vam. Vi ste svi kad je Rela u pitanju fudbalski eksperti, ali kad je neko drugi klub, tajac. Tako da manje njesra i tiču.Evander je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:14Da ista znas i da imas gram casti, vidio bi ida je igrac Marseja prvo igrao nogom i da se od noge lopta odbija njemu iza ledja i da on pojma nema ni gdje je lopta.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 17:40Fokusiraj se mitomane na svoj klub, mani se Reala. To što vi osnove fudbalske igre ne znate, pa ovde po forumu od muke crkajete što je Real dobio čist penal, to je svije za sebe. Apsolutno ni jedna riječ za jučerašnji penal Dortmunda, koji je apsolutno identičan penalu koji je Peljto sudio za Real. Ali čim Real dobije penal, eto ih, iskaču iz pećina, svi redom.
Znaci, bukvalno su svi popljivali Peljtu radi ovog penala, Francuzi, Njemci, Englezi....
Pri tome mislim na ljude kojima je fudbal posao.
Ovo je bila klasicna kompenzacija, jer je svirao crveni karton.
Ali nije da neko misli da ce ovo biti zadnji izmisljen penal za Real.
- DinGospo21
- Kontakt:
Eto nek si ti normalan, svi ste vi normalni i moralne vertikale. Nisi invalid, ima opcija blok, i mirna Bosna.let3 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:07Pa imam i ja "potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću." Sta tebe boli qrc sta ja pisem ovdje ?DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:01
I ti sad upadas ovdje ko indijanac, nazivas druge mitomanima jer ti se ne sviđa napisano i određujes drugima sta se moze pisati a sta ne![]()
Jesi li normalan.
- DinGospo21
- Kontakt:
Onaj ko te napravio to ima.superFrankie je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:16Ima momak ozbiljnih problema, nemoj mu zamjeritilet3 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:07Pa imam i ja "potpuno pravo da napišem komentar kad hoću i kome hoću." Sta tebe boli qrc sta ja pisem ovdje ?DinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 18:01
Jesi li normalan.
Opet neke mitomanije… Na videu dva potpuno suprotna primjera gdje se ocito vidi kako Valverde igra rukom koja se koristi za oslanjanje na pod, dok Medina igra rukom koja ni u jednom trenutku nije dotakla pod.
Druga mitomanija je kako je ovo kompenzacija za crveni ili kako se ne bi sviralo da je na suprotnoj strani. Nek mitomani pogledaju situaciju od prije dvije tri sezone kad je Osimhen napucao loptu u Nacha koja se od noge odbila u ruku. Rezultat je logicno i po pravilima bio penal za Napoli.
Da Peljto nije svirao odmah, VAR bi ga zvao definitivno. Ali eto treba Peljto slusati skupinu navijaca sa najnizim kvocijentom inteligencije.
Tu negdje oko 7.-8. minute
Druga mitomanija je kako je ovo kompenzacija za crveni ili kako se ne bi sviralo da je na suprotnoj strani. Nek mitomani pogledaju situaciju od prije dvije tri sezone kad je Osimhen napucao loptu u Nacha koja se od noge odbila u ruku. Rezultat je logicno i po pravilima bio penal za Napoli.
Da Peljto nije svirao odmah, VAR bi ga zvao definitivno. Ali eto treba Peljto slusati skupinu navijaca sa najnizim kvocijentom inteligencije.
Tu negdje oko 7.-8. minute
- superFrankie
- Kontakt:
Ali eto kao sto sam i rekao. Svima je ovo pogresna odluka osim navijacima Reala koji su i navikli da ovakve odluke idu u njihovu korist
Čim se dotaknete suđenja počinje ubjeđivanja, vrijeđanja i smor za sve ostale koga to ne interesuje.
Otvorite posebnu temu na ovom pdf. i pucajte tu kompletnim naoružanjem
Otvorite posebnu temu na ovom pdf. i pucajte tu kompletnim naoružanjem

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Simpatizere Barcelone treba vrijedjati preventivno, na dnevnoj bazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.