Vlasnik Sarajeva poručio navijačima: Dođite na Koševo, ja neću investirati u prazan stadion
Vlasnik Sarajeva poručio navijačima: Dođite na Koševo, ja neću investirati u prazan stadion
Lik ne konta, da moraš investirati, da bi ljudi došli. To je kao novi tržni centar, napraviš ga malo drugačije, renoviraš, uvedeš nešto novo i eto customera. Čudi me da jedan amerikanac nema pojma kako funkcioniše ovaj biznis.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2025, 14:30Pozdrav za skromnu bazu navijaca FKS u gradu al i sire![]()
posteno. realni ljudi.Jedandevetdvadva je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:24Realno, sto se tice Želje i posjete, nijedan klub iz nase lige im nije ni do koljena…
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:52Najjace kad se pitari okupe za jedno kolo u evropi i kontaju da imaju najvise navijaca, najbolju posjetu i da su najveci klub u drzavi
Imas preko 800 postova, ja manje od 400...KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 14:16Nemamo bolan vi je imate jebla vas posjeta isto djeca , ko ima vise, ko manje ne vjerujem sta pisete i tako u nedogled ide…..Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:52Najjace kad se pitari okupe za jedno kolo u evropi i kontaju da imaju najvise navijaca, najbolju posjetu i da su najveci klub u drzavi
Imali zivota sem foruma tito dragi?
Jesi mi ga suknuo nema daljeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:09Imas preko 800 postova, ja manje od 400...KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 14:16Nemamo bolan vi je imate jebla vas posjeta isto djeca , ko ima vise, ko manje ne vjerujem sta pisete i tako u nedogled ide…..Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:52Najjace kad se pitari okupe za jedno kolo u evropi i kontaju da imaju najvise navijaca, najbolju posjetu i da su najveci klub u drzavi
Imali zivota sem foruma tito dragi?
Nisam, iznio sam cinjenice s obzirom da repliciras meni i pricas o "zivotu van foruma", al shvati kako zelis.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:11Jesi mi ga suknuo nema daljeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:09Imas preko 800 postova, ja manje od 400...KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 14:16Nemamo bolan vi je imate jebla vas posjeta isto djeca , ko ima vise, ko manje ne vjerujem sta pisete i tako u nedogled ide…..
Imali zivota sem foruma tito dragi?![]()
KRIMINALAC JE TESKI CEFERIN. On ga i pokriva za ovo sto radi. **** majku mafije. Nije ni cudo sto ovo rade.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:17I kaže žalite se uefi na suđenje pošaljite im da vide..Gigović na Bernabeu a Bilbija sudi PSG-Barcelona.
Pa uefa je veci kriminal od nsbih. Sta je vama cijeli svijet je obican laz, kriminal, nepotizam i sve sto slijedi. Vidis odradis kriminal na bh terenima kao bandic, gigovic, i dobijes nagrade u evropi da sudis ili posmatras. Nebitno, pare kapaju. Ceferin je poznat smrad, COKER, malo se raspitajte po sloveniji,ljubljani. Ne dolazis na takvu poziciju kao dobar covjek sa dobrim namjerama. Redovan je i po RG-u (republika genocidna) sa vincicem, srede im se Rave......Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:17I kaže žalite se uefi na suđenje pošaljite im da vide..Gigović na Bernabeu a Bilbija sudi PSG-Barcelona.
A sta je bilo one sezone kad su manijaci bili na istoku a navijaci veleza na sjeveroistoku kao gosti . Tada je bio zabranjen jug zbog desavanja na derbiju utakmicu ranije . Odmah je bilo bacanje predmeta sa jedne strane na drugu . Dajte nek se saceka dok se jug sagradi pa onda nek dolazi ko hoce a ovako je samo zaljenje samo da bi se zalilo .Rodjeni81 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:43Nema apsolutno niko nigdje nikakav razlog da ne dozvoli gostujucim navijacima 5% kapaciteta. To im je obaveza. Nikakvi radovi ne smiju biti izgovor ni jednom kubu da odvoji 5% gostujucum navijacima.
Ja da se pitam nikad ni igraci ne bi otisli na utakmicu koju je zabranjeno navijacima. Nek pisu 3-0 **** im njihov fudbal majku.
A to stanje ce se popraviti kad se navijaci okrenu protiv svog kluba jer nije obezbjedjeno gostima ono sto im pripada. Ali jok bolje odma planove kovat kako sprijeciti i njima da dodju u nas.
Ko god poznaje stadion Grbavicu i teren oko stadiona zna da je gotovo nemoguće trenutno organizovati da dođu HZ,a da ne dođe do vrlo vjerovatno ozbiljnih incidenata. Što se mene tiče,ovo je vjerovatno jedini put da želim da ih nema na derbiju.Rodjeni81 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:43Nema apsolutno niko nigdje nikakav razlog da ne dozvoli gostujucim navijacima 5% kapaciteta. To im je obaveza. Nikakvi radovi ne smiju biti izgovor ni jednom kubu da odvoji 5% gostujucum navijacima.
Ja da se pitam nikad ni igraci ne bi otisli na utakmicu koju je zabranjeno navijacima. Nek pisu 3-0 **** im njihov fudbal majku.
A to stanje ce se popraviti kad se navijaci okrenu protiv svog kluba jer nije obezbjedjeno gostima ono sto im pripada. Ali jok bolje odma planove kovat kako sprijeciti i njima da dodju u nas.
Ma sta nam imate davati.Takva situacija i to je to.Kapacitet stadiona je sada oko 10k tako da dobili bi max 500 karata ako policija dozvoli.Kako raspodjeliti to,sta mozes s tim napravit.
Tako nekako,međutim mislim da su klubovi dosta nezreli kada je riječ o toj temi i da se previše ulizuju svojim navijačkim grupama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2025, 16:19Ma sta nam imate davati.Takva situacija i to je to.Kapacitet stadiona je sada oko 10k tako da dobili bi max 500 karata ako policija dozvoli.Kako raspodjeliti to,sta mozes s tim napravit.
Postenije da se dogovore sada nista ali da sljedeci kad jug zavrsite dobijemo vise od 1500
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Zigazaga i 15 gostiju.