Tužilaštvo u bh. gradu tri i po godine ispituje da li su saksije od 1.300 KM preskupe.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tužilaštvo u bh. gradu tri i po godine ispituje da li su saksije od 1.300 KM preskupe.
Pravoslavni teroristi potkopavaju državu. Izgubit ćemo 200 miliona evra, naj3bem im se matere.Na današnjoj sjednici Vijeća ministara Bosne i Hercegovine ponovo je oboren Plan rasta, ključni dokument za pristup sredstvima Evropske unije koja su namijenjena zemljama Zapadnog Balkana.
Znam i ja jednog što je kupio twitter da se može svađati takosoko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 14:36Ja znam jednog teskog bogatasa. Po citav dan bio na twiteru, dobio ban pa sad na drugoj drustvenoj mrezi. Svadja se sa ljudima
PopiJo s obojicom, opcija d
To je ta postena grupaRaspisana potjernica za članom grupe "Panter": Armin Berhamović pobjegao u Austriju.
taj je kupio twitter da može pobjeđivat u svađamario_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 12:57Znam i ja jednog što je kupio twitter da se može svađati tako![]()
E aferimrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Sad je misija da ih dovedem za isti roštilj skupa
Obezbjedio sam smještaj u Miamiu i San Diegu, njihovo je samo da izaberu i ponesu meso i pivu![]()
Kad dolazis? Najbolja IPA pivara je u LA, nije to dalekorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Obezbjedio sam smještaj u Miamiu i San Diegu, njihovo je samo da izaberu i ponesu meso i pivu![]()
Ima'l 10 godina tome skoro? U city pub-u tocene lagano. Upoznao sam dosta raje s foruma uzivo, samo sto vecina ne pisu vise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Moguće da je 10ak god, uglavnom vrijeme ponovitialemsa je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:57Ima'l 10 godina tome skoro? U city pub-u tocene lagano. Upoznao sam dosta raje s foruma uzivo, samo sto vecina ne pisu vise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila
Treba to dobro ispitati. Jako sumnjiva situacija. Mozda je otrovana.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:02Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila![]()
Koja je razlika?bavariapivo je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:24ako vec razmisljas u tom pravcu, uzmi revolut, bolji su od n26
Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …Masqareda je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:58Treba to dobro ispitati. Jako sumnjiva situacija. Mozda je otrovana.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:02Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila![]()
![]()
Bas mi je danas na tiktoku izletio njen video gdje priprema se za svadbu.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:49Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …
Kazem ti to su sad price, sta je prava istina ne znam, ona ima jos 4 sestre, dvije znam jedna je isla samnom u osnovnu 89 god kao i ja, druga je dosta mladja, ima jedna najstarija, i ova adna im je najmladja bila tuga ….19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:54Bas mi je danas na tiktoku izletio njen video gdje priprema se za svadbu.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:49Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …
Neko je komentarima napisao da je valjda uzimala tablete za smirenje, a imala vec neku srcanu manu.
Sad sta je istina, Bog dragi zna jedino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.