BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Isto sranje kao i protiv St. Paulija, ispuštamo pobjedu sa dva gola prednosti u zadnje dvije minute utakmice. To se ne smije dešavati. Ajde kad je jedan razlike da ljudi izjednače, ali dva razlike ispustit je za dublje analize.
-
- Kontakt:
Sve je to mentalni sklop igraca , nasa 4 igraca u sesnaestercu i lik im se iskrade i poravna rezultat!!
Dobro si rekao to je definitivno za dublje analize , a i Kovac je mogao puno bolje zatvoriti utakmicu , i on je krivac.
Dobro si rekao to je definitivno za dublje analize , a i Kovac je mogao puno bolje zatvoriti utakmicu , i on je krivac.

- Desperado09
- Kontakt:
Jutro poslije utakmice gorak okus se osjeća još uvijek. Jednostavno ove utakmice se moraju dobiti posebno kad se protivnik nudi ovako kao Juve. Osjećaj je kao da smo izgubili.
Razumijem ja da je teško zatvoriti tekmu obzirom da nam fali 4 od 5 stopera, ali ovo se nije smjelo dopustit. Također nedostatak prave 6-ice je ogroman nedostatak ekipe. Imamo 4-5 osmica, a pravog razbijača ispred odbrane nemamo.
Razumijem ja da je teško zatvoriti tekmu obzirom da nam fali 4 od 5 stopera, ali ovo se nije smjelo dopustit. Također nedostatak prave 6-ice je ogroman nedostatak ekipe. Imamo 4-5 osmica, a pravog razbijača ispred odbrane nemamo.
- Desperado09
- Kontakt:
Za mene je Brandt najveći krivac za gubitak posjeda prije trećeg gola. Njegov govor tijela je na nivou rekreativca. Bez presinga, bez volje i želje. Nadam se da neće produžiti ugovor s njim. Bense mu uputio loptu, njegova loša procjena i nonšalancija, igrač Juvea presijeca i primamo 3. gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.