Neka bude Meša!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- robertkosar
- Kontakt:
Ma jasam pitao ove sa sugavice koliki je kapacitet bez jugaTatamata1946 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:59Je li ovo pise da je na Grbavici sinoc bilo 11300 gledalaca ?!
Zar smiju pustiti vise ulaznica nego sto je kapacitet?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
5 je nategnuto 2 milje maksimalno ono je AIrobertkosar je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:09Ma jasam pitao ove sa sugavice koliki je kapacitet bez jugaTatamata1946 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:59Je li ovo pise da je na Grbavici sinoc bilo 11300 gledalaca ?!
Zar smiju pustiti vise ulaznica nego sto je kapacitet?Jer sinoc zdenka prazna i lijeva strana sjevera nikog nema prikazivalo se sinoc. Kazu 11000 bilo. Moja procjena je 5500 max gledaoca. Lazu ovi mitomani ko psi i sebe i nas
![]()
![]()
![]()
![]()
Pati, jazavac.robertkosar je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:09Ma jasam pitao ove sa sugavice koliki je kapacitet bez jugaJer sinoc zdenka prazna i lijeva strana sjevera nikog nema prikazivalo se sinoc. Kazu 11000 bilo. Moja procjena je 5500 max gledaoca. Lazu ovi mitomani ko psi i sebe i nas
![]()
![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Koliko sam upratio stanje u FK Sarajevo je sljedeće:
-Tan zeli napustiti klub
-Mirvić ne moze vise radi tuzbe Ibricica i vec dostavljene kazne od Fife isplaćivati igrace preko drugih računa preko kojih se pravi utaja poreza od države
-FK Sarajevo duguje novce Zekiću i igračima
-traži se novi investitor da sva dugovanja podmiri i uloži novi novac
Ako uspiju spasit opet klub i navući nekoga da ulaže silne milijune u najneprofitabilniju ligu u Europi e svaka ima čast.
-Tan zeli napustiti klub
-Mirvić ne moze vise radi tuzbe Ibricica i vec dostavljene kazne od Fife isplaćivati igrace preko drugih računa preko kojih se pravi utaja poreza od države
-FK Sarajevo duguje novce Zekiću i igračima
-traži se novi investitor da sva dugovanja podmiri i uloži novi novac
Ako uspiju spasit opet klub i navući nekoga da ulaže silne milijune u najneprofitabilniju ligu u Europi e svaka ima čast.
Kakva dominacija hrama fudbala.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O jbmti oci mi krvare, Gigovic na Bernabeu

Stvarno odakle im 16 milja kapacitet
Nema sta navuce se malo na ovim zvanicnim brojkama, ali kako god okrenes ovo je totalna dominacija Grbavice. 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
ovo je sve AI, juce je borac uzeo 2 0 pred praznim stadionom, jel vidite sta je umjetna inteligencija sposobna
nek crknu dusmani, najjaci smo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dok torpedo dovodi Ljaljića, poznatog klošara i vrhunskog igrača u ekipu gdje već imaju igrača takvog karaktera, Adžem dovodi Miloševića,mirnog i radnog momka, koji nije kvaliteta kao Ljaljić, ali dok vi pravite ekipu punu zvijezda, mi pravimo tim..
Na pitanje hoće li vani, je li se umorio, odgovara da hoće da ostane do kraja..nakon utakmice sa Adžemom zagrljen ispod tribine očaran atmosferom. Riješiš se Krpića i Radovca, izgubiš dva bitna igrača, ali dobiješ ekipu karakternu.
Na pitanje hoće li vani, je li se umorio, odgovara da hoće da ostane do kraja..nakon utakmice sa Adžemom zagrljen ispod tribine očaran atmosferom. Riješiš se Krpića i Radovca, izgubiš dva bitna igrača, ali dobiješ ekipu karakternu.
Zašto nam na ovaj forum ne dolaze ovakvi navijači Borca nego smo dobili ove indijance koji ordiniraju po temi, čast izuzecima naravno.
Prvo čestitam Želji na pobjedi, i titulu ste nam uzeli na isti način srcem na terenu, kao i ovu pobjedu. Realno 4 ili 5 -0 za nas je trebalo završiti, ali ...Grbavica, pun stadion i ljubav ljudi prema Želji zaslužuju ovo što ste dobili.
Ljubomoran sam priznajem, ne vidim reklamiranja nekih raspalih političara na Grbavici (možda i griješim), ne vidim u prvom planu ništa ispred Želje, vidim masu ljudi koji vole taj Klub, vidim ekipu koja je trebala od nas primiti minimalno 4 komada ali su se srcem spasli a potom i pobjedili...realnost im je da im se desio sa nama Koper ali evo ...
JEDNO VELIKO BRAVO ZA ŽELJEZNIČAR I LJUDE KOJI GA VOLE, boli poraz od Kopera , bolio bi i da vas je moj Borac rastavio kao Koper, ali vi imate puno više nešto nego samo rezultat, forma i rezultat su prolazni a klasa vječna, imate KLUB.
Sve ovo gore navedeno je naš istok, ali premalo je to ... Sve ostalo je trulo ...
Sve je karma, seljačka podbadanja uprave poslije pobjede nad Sarajevom, ista uprava koja gasi prvo vodene sportove, a potom sada i dvoranske, raspali dizači ruku. Ostajemo uskraćeni za sjajne portalske vijesti slavlja političara kako su Damir Hrelja, Haris Berbić, Amer Hiroš, Juričić i ostali "Srbi" srušili mrsko Sarajevo.
Vinko druže,
gdje su igrači Terzić, Koopman, Kvržić, Ogrinec, Karolina, je li ono bi Čulina, postoji li Šiško u Klubu?
Da li je stvarno problem primjetiti da Jakšić nije mogao od 50 minute ...rotacije, pokrpiti zatvoriti stranu ...e moj mojstore , ti tvoja licenca i tvoj CV.
U sve jednom sportu, za svaki rezultat osnova je odbrana, moraš imati keca na golu, to je to ...je li slučajno da odlaskom Manojlovića mi ne možemo "prelomiti" jer nam fali to golmanovo "ćudo". Skupo je to igranje sa jedinicom, titula, evropa, pa vidjecemo sada da li poslije ovako izgubljene utakmice ide nastavak pada.
Sa druge strane, nema se šta ni reći, 5 golova , preokreti, šanse ...bundesliga prava ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bio sam na stadionu i sve si u pravu, u sustini to raje sto si po coskovima vidio to su svi gledaoci koji su bili na stadionu. Na istoku je ova firma neka postavila panele i isto tako na centralnom dijelu sjevera i AI je generisao publiku na osnovu europskih utakmica. Dakle na stadionu nije moglo biti vise od 500 ljudi zajedno sa igracima i delegacijama klubova.robertkosar je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:09Ma jasam pitao ove sa sugavice koliki je kapacitet bez jugaTatamata1946 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:59Je li ovo pise da je na Grbavici sinoc bilo 11300 gledalaca ?!
Zar smiju pustiti vise ulaznica nego sto je kapacitet?Jer sinoc zdenka prazna i lijeva strana sjevera nikog nema prikazivalo se sinoc. Kazu 11000 bilo. Moja procjena je 5500 max gledaoca. Lazu ovi mitomani ko psi i sebe i nas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja parking trazio do cvile, ni na trotoaru nije bilo mjesta, valjda neki koncert bio tu negdje u blizini
-
- Kontakt:
Ma bio na vilsu koncert, a ovo za publiku: bio je i nedo na zapadu on je jedini bio sa fatom ostalo je sve ta kompanija panele postavilaOrvel je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:54Bio sam na stadionu i sve si u pravu, u sustini to raje sto si po coskovima vidio to su svi gledaoci koji su bili na stadionu. Na istoku je ova firma neka postavila panele i isto tako na centralnom dijelu sjevera i AI je generisao publiku na osnovu europskih utakmica. Dakle na stadionu nije moglo biti vise od 500 ljudi zajedno sa igracima i delegacijama klubova.robertkosar je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:09Ma jasam pitao ove sa sugavice koliki je kapacitet bez jugaTatamata1946 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:59Je li ovo pise da je na Grbavici sinoc bilo 11300 gledalaca ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja parking trazio do cvile, ni na trotoaru nije bilo mjesta, valjda neki koncert bio tu negdje u blizini
nek crknu dusmani, najjaci smo
- NerminFatic
- Kontakt:
Tako je, sve AI. Grbavica bila poluprazna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:33ovo je sve AI, juce je borac uzeo 2 0 pred praznim stadionom, jel vidite sta je umjetna inteligencija sposobna

Gigaaanti

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cestitke zelji na pobjedi sinoc, borbeno, energicno i na terenu i na tribinama i rezultat mora doci. Nadam se nekom x na derbiju jer mi ovakvi mozemo samo fijasko dozivjeti 

1946-1987
-
- Kontakt:
Ako je bilo 10000 kako kazes, sto onda pisu da je bilo 11300NerminFatic je napisao/la: ↑16 sep 2025, 23:29Tako je, sve AI. Grbavica bila poluprazna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 sep 2025, 22:33ovo je sve AI, juce je borac uzeo 2 0 pred praznim stadionom, jel vidite sta je umjetna inteligencija sposobnaPa samo na Istoku uz Jug, gdje bili najvatreniji navijaci je bilo skoro duplo vise ljudi od stolica. Pa po stepenicama je bilo na tribini od 4600 stolica. Realno, 10000 dusha je bilo, a vi i dalje tamburajte s AI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.