FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 16 sep 2025, 13:59

Pa eto objasnio ti je čovjek, nije ti niko kriv što nemaš inteligenciju da to shvatiš i skontaš kako drugačiji klubovi imaju drugačiju filozofiju igre, sistem, formacije itd.

Evo ti još jedan mnogo (po Bayern) gori primjer od Gravenbercha. A to je Toni Kroos. Nisu mu htjeli dati platu koju je tražio, nekih 10-tak miliona, pa na kraju otišao u Real za 25 miliona. Sa njima osvojio Ligu Prvaka čak 6 PUTA. A to ne spominješ, a mišu mekinjašu? :urnebes: I opet ja tu ne osuđujem klub ni Ulija po tom pitanju. Jer je pitanje da li bi Bayern osvojio Ligu Prvaka 2013-te da je Kroos bio zdrav i igrao. Mnogo bolje su igrali sa Mullerom nego sa njim, u Realu je imao mnogo drugačiju ulogu, igrao u formaciji 4-3-3. U Bayernu je igrao desetku. Potpuno drugačije filozofije fudbala, sistemi, i formacije.

Eh isto tako za tog Gravenbercha za kojim plačeš, pa haman više nego za Comanom. U Liverpoolu ima dosta drugačiju ulogu, štima mu taj klub, njihova filozofija igre, trener, formacija itd. U Bayernu za 3 godine ili koliko je već bio nije pokazao ništa, nula poena. Potpuno normalna situacija je da se neko na jednom mjestu snađe bolje nego na drugom. U Bayernu bi i dalje grijao klupu Kimmichu i Goretzki kao i svi ostali što su.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 16 sep 2025, 14:10

armando je napisao/la:
16 sep 2025, 06:13
Eto ga nazad u Leverkusen za izvjesno vrijeme (ogradili se ljudi sa povratnim otkupom za neke male novce).
Vjerujem da će tamo napredovati i onda će Leverkusen omastiti brkove kao i sa Wirtzom.
Aha, nisam upratio, znam da je bilo nešto loan ili prodaja…znači ipak nisu toliki levati. Gledajući realno zaslužili su da uzmu pare kao i za Wirtza, trebalo je prepoznati igrača sa 14 godina…

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 sep 2025, 14:44

Ryan je proveo godinu dana u Bayernu, kakve tri godine.
Sve je rečeno, nije odgovarao u sistem, ni sa dva različita trenera. Prodat za duplo više nego što je došao i završena priča.
Niko ne spori njegove kvalitete i to ne mora biti presudno da bi uspio u nekom klubu.
Ima jednu fintu koja mu vrlo često prolazi...kada se pas uputi prema njemu varkom tijela izbaci protivnika ne dodirnuvši loptu i tako osvoji prostor i dugim korakom nastavi dalje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 sep 2025, 14:50

Eto toliko mi je ostao u sjećanju, da ne znam ni koliko je bio tu. Uglavnom, sve si rekao. Sve se vrti u krug, isto da ja sad plačem za onim smećem Kroosom koji je otišao za mizernih 25 miliona i postao jedan od glavnih igrača Reala gotovo deceniju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 16 sep 2025, 15:17

armando je napisao/la:
16 sep 2025, 14:44
Ryan je proveo godinu dana u Bayernu, kakve tri godine.
Sve je rečeno, nije odgovarao u sistem, ni sa dva različita trenera. Prodat za duplo više nego što je došao i završena priča.
Niko ne spori njegove kvalitete i to ne mora biti presudno da bi uspio u nekom klubu.
Ima jednu fintu koja mu vrlo često prolazi...kada se pas uputi prema njemu varkom tijela izbaci protivnika ne dodirnuvši loptu i tako osvoji prostor i dugim korakom nastavi dalje.
E zato j…o mater toj dvoici trenera i njihovim sistemima i zato su ga popušili oboica pa se uhljebili u repkama kao penzioneri u najboljim godinama. Oboica nisu prepoznali igrača, dečko igra pa rastura na ZADNJEM veznom, sve suprotno od onoga što je uhonja tvrdio. Pišam se ja trenerima u sisteme kad navuku šljama, ništa ne postignu, pa se kasnije ne možeš kutarisati hadalja (je li neko rekao MU), a oni odoše bez posledica. Uli je ZAKON, nema labavo, pogledaj dobro šta imamo, ako možeš sa ovim ispunitivnaše ciljevi dodji, ako ne idi treniraj repku pa biraj koga hoćeš
Što je još gore otjeraju ti tvoju djecu, igrače koji imaju od rodjenja klupski gen. Pazi, iako su ga šikanirali u Bayernu za Gravena smo uzeli duple pare, znači vidilo se iz aviona samo naši smradovi sisteme izmišljali. Naravno, za prosutim mlijekom ne vredi plakati, dobro je ispalo ovo sa Laimerom na desnom beku, a Kimich se prilično popravio u sredini.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2025, 22:24

Kako sudbina zna biti okrutna.
Adeyemi i Yildiz večeras jedan protiv drugog, obojica postižu gol a trebali su biti okosnica Bayerna.
Ako ništa, barem je lijepo vidjeti da Campus daje jako dobre igrače.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 sep 2025, 22:29

Što je bilo, bilo je. Mislim da ima i pjesma tog naziva :mrgreen:
Treba od Karla praviti igrača, pa i od onog malog sa brojem 30 :)
Neka im bude pouka, bolji nos i više pružene šanse.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 sep 2025, 22:38

Yildiz Adeyemi i Stiler moraju nekako nazad u Minken

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 sep 2025, 22:40

Majko mila Yildiz 10 godina treniro u Bayernu i sad igra za Juve :plac:

Samo mi malu nadu budi da mu ovaj Juve nikako ne može ponuditi perspektivu, pa sam siguran da će ih napustiti dogodine

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 sep 2025, 23:17

Bruje o razvoju mladih igrača i govore da je to pravac kojim Bayern treba ići a onda pustiš Yildiza i Stilera. :sick:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2025, 23:23

Saurman je napisao/la:
16 sep 2025, 23:17
Bruje o razvoju mladih igrača i govore da je to pravac kojim Bayern treba ići a onda pustiš Yildiza i Stilera. :sick:
Pa dobro, pušteni su dosta prije ovih radikalnih mjera a i možemo zahvaliti trenerima koji nisu imali hrabrosti davati minute talentima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2025, 23:51

———————-Zirkzee———————
-Yildiz————Kuhn———Adeyemi-
——-—Stiller————Tilmann——--
-Kratzig—Arrey-Mbi—Richards—Derrick Kohn
———————Nubel————————

Sasvim korektna ekipa kojoj se moze dodati još nekoliko igrača tipa Wanner, Wo-Jeong, Fukui, Irankunda, Friedl…

Ono sto je bitno napomenuti je činjenica da su ovi igrači iz modernijeg doba, od prije 5 ili 6 godina sto jasno govori da se ipak dobro skautira i radi u kampusu i da je sve do odgovornih koji će ovim igračima pružiti priliku.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 16 sep 2025, 23:51

Koje radikalne mjere, likovi su nabrzinu produžili Karla i Mikea jer su znali da će ih kad krenu utakmice teško zadržati jer previše minuta neće vidjeli, eto Asarea se riješili da nije vidio ni jedne ozbiljne minute...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2025, 23:53

Bayo je napisao/la:
16 sep 2025, 23:51
Koje radikalne mjere, likovi su nabrzinu produžili Karla i Mikea jer su znali da će ih kad krenu utakmice teško zadržati jer previše minuta neće vidjeli, eto Asarea se riješili da nije vidio ni jedne ozbiljne minute...
Po meni je radikalna mjera kada ti upravni odbor stavi veto na kupovinu igrača jer isti žele fokus na mladim igračima iako u klubu ima dovoljno sredstava da se finansiraju dva željena transfera krajem augusta.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 17 sep 2025, 00:17

Stavili su oni veto sami sebi jer su izgubljeni pa u naletu gluposti i očaja idu po redu i traže bilo trenera ili igrače, neće prva želja ali nema veze bude neka peta ili deseta...

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 17 sep 2025, 02:59

Bayo je napisao/la:
17 sep 2025, 00:17
Stavili su oni veto sami sebi jer su izgubljeni pa u naletu gluposti i očaja idu po redu i traže bilo trenera ili igrače, neće prva želja ali nema veze bude neka peta ili deseta...
Selam Alejk Ljudino. Evo i tebe, kao da si instalirao neki specijalni GPS pa cim neko crnjake pocne udarati, a ono ti zazvoni da se prikljucis. Samo da ti kazem (ako nisi znao) nas time je drugi u svijetu svih vremena :rol: :urnebes:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 17 sep 2025, 04:43

Malo optimizma pred CL molicu lijepo:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 sep 2025, 06:30

Chelsea mora past, igraju prosjecan fudbal u domacoj ligi iako imaju 150 igraca u rosteru.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 sep 2025, 08:23

Izgleda da će ovi pacovi iz Madrida izvisiti za Upamecana. Eberl pred dogovorom za novi ugovor. Još kad bi redsima i ostatku Evrope maznuli Guehi-ja, koji je besplatan naredno ljeto.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 17 sep 2025, 10:23

Stillera i Yildiza vratiti u Bayern ako postoji ikakva realna sansa, samo mi nemojte onog Sanea 2.0 iz Dortmunda. Adeyemi svakako nije ni pravo "dijete" Bayerna, samo 2 godine je bio kod nas za razliku od Angela i Kenana...
Bundesliga je napisao/la:
16 sep 2025, 12:20
Btw jel ono TT ima najbolji start u historiji Engleske reprezentacije sa 5 pobjeda i bez primljenog gola? Klasa :salut:
Ma klasa od trenera, uvijek bio i ostao. Nije Harald dzaba izjavio da je Tuchel bio jedan od glavnih razloga sto je dosao u Bayern.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.