FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

HyperOS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HyperOS » 16 sep 2025, 21:52

roccosiffredi je napisao/la:
16 sep 2025, 19:04
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 sep 2025, 15:47
samoSA je napisao/la:
16 sep 2025, 14:43
E cuj princ,jel realno ovo vise i dokle ce ici ova garnitura sa ispiranjem mozgova
A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
Normalan čovjek?
A Wikipediji piše da je kidnapovao ljude, lomio ruke i noseve, da se protiv njega nije podigla optužnica jer je član poglavicine porodice :crazy:
E taj je za nas, idealan bgmi :mrgreen:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 sep 2025, 21:56

Evo ja cu ti onako ukratko reci sta su problemi FKS.

Ibricic je preko UEFE tuzio FKS da Mirvic uplacuje pare preko nekih tamo racuna i to ti je sad sve blokirano i ima dosta istine u tome da nisu plate primljenje duze vrijeme. I onda na to sve dodje vijest da dolazi Ljajic i dobija platu koju dobija, i tu onda nastaje problem za ZZ koji sam nije isto dobio par mjeseci platu i zato i odlazi. Ima tu jos dosta toga al hajd.

I sad se trazi 3-ci investitor da to sve ispegla i da se podmire dugovi
Procitah ovo na drugoj temi pa me zanima je li istina ovo za Ibricica

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 sep 2025, 22:01

Ima li sanse da Ismira i Adrijana zadrzi tamo na neodredjeno vrijeme?? :zviz:
- FKS -

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 sep 2025, 22:09

Hajdeee je napisao/la:
16 sep 2025, 22:01
Ima li sanse da Ismira i Adrijana zadrzi tamo na neodredjeno vrijeme?? :zviz:
Bolje da Mirvić proda svoj dio i ode, a princ uzme dobar većinski dio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 16 sep 2025, 22:13

Prosto ne vjerujem da mi čekamo nekog princa (uz sav respect) da nas opet izvlači iz govana u koja smo sami zaplivali.

Ekipa, ima nešto čudno u našim genima, a što nam ne da da idemo naprijed, već sve što su generacije izgradile mi uništimo svojim neznanjem.

Dokaz tome su FKS, KK Bosna, RK Bosna i mnogi drugi kolektivi, a i u vođenju države nismo se dokazali. Jednostavno, ne znamo, a istovremeno se pravimo najpametniji.

Za osvajanje ove lige ne trebaju uber imena, već solidni igrači koji imaju zajedništvo, igrači koji trče bez prestanka i koji čine tim koji vjeruje u sebe, naravno ako suđenje bude korektno. Druga stvar, ne može me niko ubijediti da u BiH nema boljih ili jednakih igrača u odnosu na pridošlice, izuzev pedigrea Ljajića i promašaja u vidu Ristovskog.

Nama treba lisac, tipa Terzića ili Mamića, a ne ulica i milion uličnih menađera koji lobiraju da se dovode ovi ili oni igrači. Ne postoji stvar u životu koja se dešava slučajno, već je plod dobrog ili lošeg rada nema tu pameti.

Opet kažem, Mirva vjerovatno želi najbolje, ali nije svjestan u kakvu žabokrečinu je zakoračio i da su mu mnogi prijatelji iz interesa i tu se pogubio. Idi bolan do Zagreba ili Beograda i vidi kako se prave temelji za stabilan sportski kolektiv

Mi koji volimo ovaj klub mnogo smo naivni kad pored ovoliko amaterskih poteza iz godine u godinu vjerujemo u neka čuda u smislu titula, igranja evrope itd ... Lako nam je zamazati oči i skloni smo danas biti šampioni svemira, a sutra očajavamo bez granica.

Ovom klubu trebaju ljudi koji hoće raditi i planirati na duže staze, jer sva ova sranja kojim svjedočimo su posljedica želje da se dođe do povrata sredstava što je brže moguće. U prilog tome govori činjenica da smo prodali sve igrače koji su mladi i potentni ili zreli, a ušli u formu. Ne moram ih nabrajati znamo imena.

Ne postoji klub ma svijetu koji može imati uspjeh sa ovih fluktuacijama na svim nivoima u svom sistemu. Ako ima evo neka neko kaže imena. Ismire, izvuci lovu što prije i idi svojim putem kad ne znaš, a i nisi sposoban da kopiraš druge velike uspješne sisteme.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 sep 2025, 22:34

Pobjeda u subotu i onda nekako pobjeda u derbiju za izlazak iz ove ružne krize :pray:

DzemoSmjecanin
Kontakt:

Post Postao/la DzemoSmjecanin » 16 sep 2025, 22:51

Tatamata1946 je napisao/la:
16 sep 2025, 21:56
Evo ja cu ti onako ukratko reci sta su problemi FKS.

Ibricic je preko UEFE tuzio FKS da Mirvic uplacuje pare preko nekih tamo racuna i to ti je sad sve blokirano i ima dosta istine u tome da nisu plate primljenje duze vrijeme. I onda na to sve dodje vijest da dolazi Ljajic i dobija platu koju dobija, i tu onda nastaje problem za ZZ koji sam nije isto dobio par mjeseci platu i zato i odlazi. Ima tu jos dosta toga al hajd.

I sad se trazi 3-ci investitor da to sve ispegla i da se podmire dugovi
Procitah ovo na drugoj temi pa me zanima je li istina ovo za Ibricica
Ko je ba rumena seljačina da nekoga tuži i po kom osnovu? Dio plata vjerovatno dobijaju preko pyonera, a hiljade ljudi i Bosni dobiva inostrane prilive preko ove legalne apikacije i Maestro kartice.. Recimo, ko god nesto izdaje na airbnb ide preko ove opcije. Plate su uvijek kasnile po nekoliko mjeseci, pa su lijegale sve skupa, a kako igraju i daju angazman, ne treba im ni dati svaku za bruku koju nam priređuju. Jer ne igra ni Husref ni Mirvić, nego igrači.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 16 sep 2025, 22:58

Ekipa iz Slovenije koja je dovedena u paketu je sjebala dosta stvari u klubu, kao npr. tjeranje trenera iz akademije pod obrazloženjem da ih oni nisu doveli u klub i da moraju otići itd ... Sve to im je dopušteno tako da samo jedna od nenormalnih situacija u našem klubu u prethodnih par sezona.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 16 sep 2025, 22:58

Da hoće otići Homer Simpson pa makar ga Brajloviću prodao.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 sep 2025, 00:05

Ne loži nas @Vanja nemamo snage vise za razočarenja... :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 sep 2025, 05:35

16 sep 2025, 21:51
roccosiffredi je napisao/la:
16 sep 2025, 19:04
16 sep 2025, 15:47

A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
Normalan čovjek?
A Wikipediji piše da je kidnapovao ljude, lomio ruke i noseve, da se protiv njega nije podigla optužnica jer je član poglavicine porodice :crazy:
Investitorski gledajući normalan. Za njegov privatni život prvi put čujem, ali vjerujem da nisi izmislio.
Što se mene tiče, nek on napravi dobre promjene u klubu, a u slobodno vrijeme nek se po Maleziji svaki dan mariše i roka.
Ti vjerujes sta ova ubleha i botina pise? Pogledaj mu malo postove sve ce ti se samo kazati. Evo navijaci Rijeke hoce da uredjuju ovom multimilijarderu sto ih je uzeo koji ima 10 klubova sta i kako da radi,rekli su mu da oni imaju u rezervi jos 3 investitora da se nebi on sta zahebavo.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 sep 2025, 06:04

Juče je crn dan za navijače.
Rahmet im duši!
Adna
Sanjo
Dedo Muhamed
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 17 sep 2025, 06:59

Ja se nadam da ce (ako dodje) novi investitor razmišljati o unapređenju infrastrukture. Prvenstveno izgradnja stadiona i unapređenje kampa. Jednostavno bez toga dzaba sva ulaganja u prvi tim i dovođenje zvijezda. Na Koševu se ni jedan protivnik ne osjeća kao da je dosao u goste. Stadion se ubio za atletike.
I ne može mi niko reci da mu to nije isplativo, dugoročno ako ima planove itekako jeste. Samo mu treba covjek ili par ljudi koji ce pošteno raditi a ne gledati da otimaju.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 17 sep 2025, 07:08

Jesmo li sad zvanično Prinčevi sa Koševa? Svakako mi se Divovi nikad nije sviđalo. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 17 sep 2025, 07:09

nokee je napisao/la:
17 sep 2025, 06:59
Ja se nadam da ce (ako dodje) novi investitor razmišljati o unapređenju infrastrukture. Prvenstveno izgradnja stadiona i unapređenje kampa. Jednostavno bez toga dzaba sva ulaganja u prvi tim i dovođenje zvijezda. Na Koševu se ni jedan protivnik ne osjeća kao da je dosao u goste. Stadion se ubio za atletike.
I ne može mi niko reci da mu to nije isplativo, dugoročno ako ima planove itekako jeste. Samo mu treba covjek ili par ljudi koji ce pošteno raditi a ne gledati da otimaju.
Stadion nam je potreban i to jako ali sam se uvijek pitao gdje bi se on napravio. Znaci koja bi lokacija bila idealna da se tu nesto napravi a i da bude ljudima lakse dolaziti jer sve to utice na posjetu

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 17 sep 2025, 07:15

mirzatele je napisao/la:
16 sep 2025, 22:34
Pobjeda u subotu i onda nekako pobjeda u derbiju za izlazak iz ove ružne krize :pray:
Abd veleza svakako kako znanju i umiju, a derbi bgm tesko, mislim sve je moguce zeljo je dobar, srcan jos ako dobiju u listici, 120% ce se naloziti da nas uzmu.

Nazalost mi smo u velikoj krizi nikad gori sto bi se reklo….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 sep 2025, 07:23

KosevoZove je napisao/la:
17 sep 2025, 07:15
mirzatele je napisao/la:
16 sep 2025, 22:34
Abd veleza svakako kako znanju i umiju, a derbi bgm tesko, mislim sve je moguce zeljo je dobar, srcan jos ako dobiju u listici, 120% ce se naloziti da nas uzmu.

Nazalost mi smo u velikoj krizi nikad gori sto bi se reklo….
Prije cemo dobit derbi nego Veleza
Prosle godine u kakvoj smo mi situaciji bili a u kakvoj oni i samo jednom ih jedva uzmemo. Derbi uvijek nepredvidiv, mada ne bi me cudilo ni da nas nakantaju dobro.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 sep 2025, 07:32

Fouzi1 je napisao/la:
17 sep 2025, 07:09
nokee je napisao/la:
Stadion nam je potreban i to jako ali sam se uvijek pitao gdje bi se on napravio. Znaci koja bi lokacija bila idealna da se tu nesto napravi a i da bude ljudima lakse dolaziti jer sve to utice na posjetu
Ma samo na Ilidzi negdje, Butmir blizu kampa. Gore prema gradu nemas gdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 17 sep 2025, 07:38

napoleon72 je napisao/la:
17 sep 2025, 07:32
Fouzi1 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
Sve ispod Skenderije gubi dušu

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 17 sep 2025, 07:59

HyperOS je napisao/la:
17 sep 2025, 07:38
napoleon72 je napisao/la:
17 sep 2025, 07:32
Fouzi1 je napisao/la:

Sve ispod Skenderije gubi dušu
Nije da nismo već izgubili dušu s Mirvićem.
Nikad poraz, samo lekcija.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave i 55 gostiju.