FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imali danas trenin zelje na grbavici ? i u koliko ako ima?
SVI U DOLINU SUTRA

SVI U DOLINU SUTRA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U 18:00samir-tm87 je napisao/la:Imali danas trenin zelje na grbavici ? i u koliko ako ima?![]()
![]()
![]()
SVI U DOLINU SUTRA

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Još da je vaš to bi bilo krasno, hvališ se tuđom ljepotom...-A- je napisao/la:Na Bistriku ima barem isti broj i navijca Sarajeva,ako ne i vise nego vas...tako da vam je ta prica supljak teskibistrikboy je napisao/la:Bistrik cijeli bice plavo-bijeli!SVI U DOLINU!pile87 je napisao/la:http://img29.imageshack.us/i/parolat.jpg/
Na Bistrku poznatom po velikom broju navijaca i simpatizera Zeljeznicara![]()
Al' ok,loziona ovo ono..jos malo pa dolazite u goste na najveci stadion u drzavi...pokusavam vas razumjeti
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
nime tm..............opet vas pun konstantno u pm........
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Mislis stadion Olimpika vidim dali vam 1200 karata po 6 km-A- je napisao/la:Na Bistriku ima barem isti broj i navijca Sarajeva,ako ne i vise nego vas...tako da vam je ta prica supljak teskibistrikboy je napisao/la:Bistrik cijeli bice plavo-bijeli!SVI U DOLINU!pile87 je napisao/la:http://img29.imageshack.us/i/parolat.jpg/
Na Bistrku poznatom po velikom broju navijaca i simpatizera Zeljeznicara![]()
Al' ok,loziona ovo ono..jos malo pa dolazite u goste na najveci stadion u drzavi...pokusavam vas razumjeti

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Nadam se ubjedljivoj pobjedi sutra protiv Veleža, a to će se desiti samo ako od prve minute krenemo onako kako smo to radili cijelo vrijeme, izuzimajući ove tri posljednje utakmice na Grbavici. Znači od prvog sudijskog zvižduka krenuti maksimalno. Ukoliko u prvih dvadesetak minuta postignemo gol, postići ćemo ih još najmanje par. Zato sutra uz huk sa tribina do nove pobjede. Možda i Lazo proradi. Ovo za Lazu prvi put pišem, ali imam neku šuhu. Ukoliko fulim? Nikom ništa, ima druga šansa. Naprijed Željo ljubavi moja. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kada se pitari pocnu furati na Kosevo STADION KOJI NIJE NJIHOV ja ne znam sta da radim da ih zalim ili da im se smijem??? Posto su ipak meni najdraza KINDER RAJA (cekam samo kad ce ovo kinder raja sebi prisvojit) jer titule osvajaju samo u kinder jajima ja cu se ipak nasmijat
p.s mozda mi se cini ali mislim da su jedini prvoligas koji nema svoj stadion??

p.s mozda mi se cini ali mislim da su jedini prvoligas koji nema svoj stadion??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
@zeljocity
Nije tačno, mi smo jedini koji imamo svoj stadion, ostalo su sve gradski...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma dobro jarane oni su jedini koji moraju gostovat na "svom" stadionuHawking je napisao/la:@zeljocity

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Šta pričate? i mi smo prošle godine "gostovali" Olimpiku na Grbavici. Nije nam Gracić dao da uđemo sa godišnjom kartom.zeljocity je napisao/la:Ma dobro jarane oni su jedini koji moraju gostovat na "svom" stadionuHawking je napisao/la:@zeljocity
Nije tačno, mi smo jedini koji imamo svoj stadion, ostalo su sve gradski...![]()
FEDERER= KLOC
Jest, ali mi smo Olimpiku iznajmili stadion i uzeli pare za to, a normalno da nećeš ući s godišnjom na gostovanje, šta se čudiš... Olimpiku stadion izdaje Grad ili opština u kojoj se on nalazi, ne znam tačno ko je vlasnik, i oni od tih para nemaju ništa... tu je razlika...Iker C je napisao/la:Šta pričate? i mi smo prošle godine "gostovali" Olimpiku na Grbavici. Nije nam Gracić dao da uđemo sa godišnjom kartom.zeljocity je napisao/la:Ma dobro jarane oni su jedini koji moraju gostovat na "svom" stadionuHawking je napisao/la:@zeljocity
Nije tačno, mi smo jedini koji imamo svoj stadion, ostalo su sve gradski...![]()
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Kakve veze imaju Olimpic, FK Sarajevo i Kosevo sa Zeljom, molim vas lijepo?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
zlaya_tm87 je napisao/la:Kakve veze imaju Olimpic, FK Sarajevo i Kosevo sa Zeljom, molim vas lijepo?
A joj tebe bracka moj pa procitaj gore postove iznad fk malih gdje se loze "na najveci stadion u Bosni" i sve ce ti biti jasno..
Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
Samo da napomenem na jednog frajera uoci derbija Zeljo - Velez:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Ha, ha, sve sam policijske akademije pregledao od 1 dijela pa do 7 ako se nevaram u rusiji, ma ekstra, a kakve ovo veze ima sa željom i veležom?Chelsea_CBH je napisao/la:Samo da napomenem na jednog frajera uoci derbija Zeljo - Velez:
[youtube][/youtube]
Treba nam ta pobjeda ali nam još više treba trka .zalaganje pa će i golovi doći.Dobro bi bilo da zabijemo na početku ali to neće vrijediti puno ako ne održimo pritisak do kraja.Ne trebaju nam ni zvižduci sutra ako ne krene sve na početku kako treba.Strpljivo ih lomiti i rezultat ne može izostati.Još ako se Lazar napokon okrene prema golu a mladi Višća odluči da igra od prve minute nema sekiracije
.Nadam se da ćemo dostojanstveno pozdraviti našeg Odovića i da će nam isti čestitati na pobjedi.

- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Bar ga napunimo ponekad,a vi gradski nikad.Opet zna se ko napuni gradski Željo i repka vi nikadpadobranac1978 je napisao/la:nime tm..............opet vas pun konstantno u pm........

Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Dragi moji manijaci...
Mogli bi mi vas ako Bog da sutra i uzeti...
Ja se ne zezam;)
Mogli bi mi vas ako Bog da sutra i uzeti...

Ja se ne zezam;)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
-
"Mi smo veliki klub i moramo se tako ponašati. Ne želimo nikakav revanšizam i ne želimo se nikom svetiti. Želimo se ponašati kao veliki klub i tako će biti. To bi isto bilo kada bi neko našem igraču negdje u gostima slomio nogu, a mi se željeli revanširati. Smatram da to nije sportski i nije fer. Veležovi navijači na sjeveru će platiti ulaznicu koliko i domaći navijači", dodaje Osim.
E moj Amare, ne možeš biti veliki klub, ako ti navijače dočekuju ko fukaru. Barem smo od tebe očekivali podršku. Trebao si TI biti na tribini kada te iz čista mira kamenuju i traže 10 maraka za yebenu skelu na kojoj ćeš prije poginuti nego dočekati kraj utakmice. Crvenite se svi zajedno

E moj Amare, ne možeš biti veliki klub, ako ti navijače dočekuju ko fukaru. Barem smo od tebe očekivali podršku. Trebao si TI biti na tribini kada te iz čista mira kamenuju i traže 10 maraka za yebenu skelu na kojoj ćeš prije poginuti nego dočekati kraj utakmice. Crvenite se svi zajedno

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI