FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li neko sta je sa Mamasom?
Boze sacuvaj, sta se desava ovo 

on u liniji sa 4 nazad moze igrati samo desnog beka ali posto nije spreman fizicki moze samo ulaziti 20tak min.Ultrahorda je napisao/la: ↑16 sep 2025, 18:59Uz postovanje svima i svakom igracu na njegovoj karijeri. Konstanto vidim pohvale na racun Ristovskog ali ne znam kako ne vidite da taj covjek nema snage da trci, konstanto ispada u zadnjoj liniji, nikad nije na igracu gdje treba biti. Par golova smo primili radi njega jer ispadne i ne trudi se da ispravi to vec lagano trckara nazad. Da je ime za klub Jeste, da ima iskustva Ima ali zalaganje, zelja i volja u timu je ravna 0. Mozda grijesim ali to je moje misljenje stvoreno po ovom prikazanom na terenu.
nije mi jasno sta ga forsiraju bolje daj akademca i vozdra.
uglavnom na zimu ce biti opet 10 igraca van, 10 novoh unutra i tako u krug.
-
- Kontakt:
Ja i zaboravio na Mamasa,Elezija,Gojkovica,Mujkica....
Jbt skroz druga ekipa...
Jbt skroz druga ekipa...
-
- Kontakt:
Mislim jednostavno da ne odgovara husrefovom sistemu s 4 nazad. Kada je zekic bio tu bio nam je ponajbolji igrac. Nekim igracima ne odgovaraju neki treneri to ti je tako. Krdzalic je proigrao s musemicem, ali guli, jatta, ristovski nisu.Ultrahorda je napisao/la: ↑16 sep 2025, 18:59Uz postovanje svima i svakom igracu na njegovoj karijeri. Konstanto vidim pohvale na racun Ristovskog ali ne znam kako ne vidite da taj covjek nema snage da trci, konstanto ispada u zadnjoj liniji, nikad nije na igracu gdje treba biti. Par golova smo primili radi njega jer ispadne i ne trudi se da ispravi to vec lagano trckara nazad. Da je ime za klub Jeste, da ima iskustva Ima ali zalaganje, zelja i volja u timu je ravna 0. Mozda grijesim ali to je moje misljenje stvoreno po ovom prikazanom na terenu.
-
- Kontakt:
I BeganovicVolimoSarajevo je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:48Ja i zaboravio na Mamasa,Elezija,Gojkovica,Mujkica....
Jbt skroz druga ekipa...
-
- Kontakt:
Ma druga ekipa bukvalno,jos da ovaj udje u klub ,nek pravi stadion,ja cu lopatat
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja ba sta je sa tim Mamasom imal iko ista ikakvu info ? Boga mi ja zaboravio da taj lik postoji
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Vjerovatno ce protiv Veleza biti tu...
Crn dan za kraj ove muke. Nadam se da ce nas Amidza Idriz izvuci iz ovih g.vana
Princ Ismail je susta suprotnost od Tana, a posebno od Mirvica...
Uvjericete se i sami...
Uvjericete se i sami...
-
- Kontakt:
To mi daje optimizam
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije to daleko od istine bilo, i aferim čega si se sjetio, generalno neka bolja vremena za naš klub.samoSA je napisao/la: ↑16 sep 2025, 17:43Po tvojoj prici kako se sjecam mo smo bordo arenu trebali imat jos prije 4-5 godina,kako imaju pare sve gotovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:47A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
Meni samo nije jasno do kad mislite pojedini nasjedat na njihove lazi.Fascinantno je to Bgm
Pandemija je sve odgodila, a znaš i sam da je Nam brzo poslije toga otišao, a plan je itekako bio razrađen.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas vala.. Neka ga pravi pa makar ja iskopavo temeljeVolimoSarajevo je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:01Ma druga ekipa bukvalno,jos da ovaj udje u klub ,nek pravi stadion,ja cu lopatat
To je njegova zelja, on hoce da izgradi jedan evropski klub...
Krenuce sa nama i aBgda, onako kako on hoce i zeli...
Princ je bas istinski zaludjenik u fudbal i sigurno ono sto je zamislio za nas i sprovesce u djelo...
Opet vam ponavljam i necu previse iznositi, to je susta suprotnost od Tana i Mirvica...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Investitorski gledajući normalan. Za njegov privatni život prvi put čujem, ali vjerujem da nisi izmislio.roccosiffredi je napisao/la: ↑16 sep 2025, 19:04Normalan čovjek?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:47A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
A Wikipediji piše da je kidnapovao ljude, lomio ruke i noseve, da se protiv njega nije podigla optužnica jer je član poglavicine porodice![]()
Što se mene tiče, nek on napravi dobre promjene u klubu, a u slobodno vrijeme nek se po Maleziji svaki dan mariše i roka.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 16 sep 2025, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Samba71, Tatamata1946 i 33 gosta.