klasik je napisao/la: ↑16 sep 2025, 18:55
Bez nekog ozbiljnog plana, Sloboda i ako udje u PL. Bez vecih ulaganja i podrske kantona ponovo se vraca u Federalnu, iskreno i GOSKu je isto i ne znam kolko je njima u interesu igrat PL, mada ako kojim slucajem Posusje ispada onda nekako nasom bosanskom logikom mijenja ga "hrvatski" klub, jer ne znam da bi hrvati dozvolili da ostanu samo na Zrinjskom i Sirokom u ligi.
Mozda ovo samo jesu teorije zavjere, al kod nas bas u savezu i fudbalu sve je to isplanirano, ja sam prosle godine na pocetku proljetnog dijela piso da ce Posusje bit 4to odozdo i razigravat sa Stupcanicom, samo eto sto ovi nisu dozvolili ni da igraju.
Kako mozes reci nisu dozvolili utakmicu Posusje-Stupcanica,zasto ne kazes Stupcanica nije ispunila uvjete lijepo im sve receno sta trebaju uradit..
Slazem se da se i Borac guro malo ali treba bit realan da je i Borac i Zrinjski kvalitetniji od Sarajeva i Zelje ma ko god bi sudio utakmice na svijetu. ,Ljudi dokazu u Europi oba kluba a sad sto sarajevski klubovi zive u osamdesetim na svoje ime . to je njihov problem ,isto vazi i za Velez a pogotovo Celik i Slobodu.Sta mi imamo u Zenici istoriju kluba ,navijace ,,par trofeja Europskih,17 sezona igranja 1 lige Yugoslavije na 18 mjestu vjecne tabele po tom osnovu igranja,3 prvaka i BiH i 2 kupa BiH ,2 izlaska u Europu nakon rata..
Sloboda isto ime kluba,24 sezone 1 lige Yugoslavije na 15 mjestu te tabele igranja u Yugoslaviji,nema titulu u BiH osim Federalne,nema osvojen kup i ne znam koliko izlazaka u Europi.
I sad nam kriv Vico,savez,sudije,Posusje,i te teorije zavjere.
Yebo vas vise bosnjaci hrvati srbi i te gluposti priznaj mi smo krivi svako za svoj klub!!