Jel ti mislis da ce ovakvog covjeka smiju povlaciyi po medijima, jel mislis da ce ovakav covjek biti neciji klown?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvi god da smo do sada bili, ja se nadam da u drugom dijelu puno vise cemo izvuc.
Prvenstveno sto smo upali u krizu bas u najgorem dijelu naseg rasporeda kad sve derbije igramo u gostima.
Drugi dio igramo kuci pa kakvi god da smo nadam se puno vecem broju bodova i nadam se trecem mjestu..
Prvenstveno sto smo upali u krizu bas u najgorem dijelu naseg rasporeda kad sve derbije igramo u gostima.
Drugi dio igramo kuci pa kakvi god da smo nadam se puno vecem broju bodova i nadam se trecem mjestu..
Opekli smo se par puta, zato je raja i oprezna i skepticna.
S druge strane, daje mi nadu to sto ima dodira s fudbalom, nije bas laik.
Ako preuzme vecinski dio, ostane Tan, a debelog influensera sutnu, imam nadu da bi moglo valjati.
Na hajr !
S druge strane, daje mi nadu to sto ima dodira s fudbalom, nije bas laik.
Ako preuzme vecinski dio, ostane Tan, a debelog influensera sutnu, imam nadu da bi moglo valjati.
Na hajr !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mi nismo dvije pobjede uvezali od 3.5.2025. godine, racunajuci i pripremne utakmice.
Hahaha, pazi spremili na specijalnu ponudu za karte. Cijene iste, te uz dvije karte za odrasle moze djete besplatno. Pa kako igrate treba vi da platite da ljudi dodju, uhljupi!!!
U novi boj ...
Kaži nam kaži, otvori nam očiKarlMarx je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:12Što se otvoreno ne kaže, da postoje, prema neimenovanim izvorima, navodi, da postoji dogovor da ove godine Borac uzme titulu, a da će Sarajevo u naredne 2-3 godine biti zaštićeno!
Zašto se ne kaže da Zekić nije to želio, već pošteno da se bori ove godine za titulu. Isto tako da uz veliko poštovanje tog igrača, nije želio igrača kao što je Ljajić, jer je navodio da će izgubiti na koheziji unutar tima, te da mu je to nametnuto.
Zašto niko ne kaže i potvrdi da su navedeni razlozi, zapravo pravi razlozi odlaska.
Zašto niko ne izađe pred javnost i kaže koja je to nova strategija i pravac kluba.
Dobro smo zaštićeni, nema šta.eccehomo je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:16Kaži nam kaži, otvori nam očiKarlMarx je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:12Što se otvoreno ne kaže, da postoje, prema neimenovanim izvorima, navodi, da postoji dogovor da ove godine Borac uzme titulu, a da će Sarajevo u naredne 2-3 godine biti zaštićeno!
Zašto se ne kaže da Zekić nije to želio, već pošteno da se bori ove godine za titulu. Isto tako da uz veliko poštovanje tog igrača, nije želio igrača kao što je Ljajić, jer je navodio da će izgubiti na koheziji unutar tima, te da mu je to nametnuto.
Zašto niko ne kaže i potvrdi da su navedeni razlozi, zapravo pravi razlozi odlaska.
Zašto niko ne izađe pred javnost i kaže koja je to nova strategija i pravac kluba.
Moguce da tu ima neke price, ali nije nemoguce da je sve samo na prici sa njim. Zato im je tajming sa objavom savrsen,kada vlada opste nezadovoljstvo navijaca i mogucnost da se i horde okrenu direktno protiv njih. Prati dalje razvoj situacije, ja sam ubijeden da ce kad i ako proigramo ova prica oko princa potpuno stati i da od toga nece biti nista.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:57Jel ti mislis da ce ovakvog covjeka smiju povlaciyi po medijima, jel mislis da ce ovakav covjek biti neciji klown?
Namazani su ovo manipulatori.
Belaj je sto tan neda nikome preko 49% To i jes nas najveci problem. Ovaj da kupi 51% mi bi postali prosjecan evropski klub.
Ovaj princ sto dolazi, preuzima Tanov dio a Mirvic ostaje, ne znam dokle su pregovori al Tan od prosle godine zeli da proda svoj dio i trazi zamjenu za sebe navodno. Izvor blizak osiguranju sto radi privatnu sigurnost obojice. Mirvic ni blizu odlaska, planira utrotruscit ulaganja sljedece godine, igra na duze staze, kad tad ce Vico otici
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Pa i Zrinjski je redovno ispred tebe, a nije taj jedan tim o kojem pričaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:55Jedina drzava na svijetu koja ima 3 predsjednika i gdje najaci klubovi imaju sudjenje gore nego petoligasi,jedina drzava gdje jedan tim za cijelu sezonu ima 0 penala,0 crvenih i par zutih i manje faulova nego 4 tima zajedno ispod njega.NoProfit je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:28Hajduk nije najbogatiji klub u Hrvatskoj i nije klub koji najviše troši na uslove koje imaju igrači, transfere itd. i samim tim nije realno imati najveća očekivanja od takvog kluba.
Ponavljam, jedina država u kojoj najbogatiji klub nije i najdominantniji je Bosna i Hercegovina. Krenuvši od regionalnih liga, pa sve do najjačih evropskih liga.
Da nas bin Salman glavom i bradom preuzme, ne vjerujem u boljitak dok ga ne vidim. Previše sam se šuplje priče svih ovih godina naslušao da bih vjerovao.
Bin SalmanNoProfit je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:37Pa i Zrinjski je redovno ispred tebe, a nije taj jedan tim o kojem pričaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:55Jedina drzava na svijetu koja ima 3 predsjednika i gdje najaci klubovi imaju sudjenje gore nego petoligasi,jedina drzava gdje jedan tim za cijelu sezonu ima 0 penala,0 crvenih i par zutih i manje faulova nego 4 tima zajedno ispod njega.NoProfit je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:28
Hajduk nije najbogatiji klub u Hrvatskoj i nije klub koji najviše troši na uslove koje imaju igrači, transfere itd. i samim tim nije realno imati najveća očekivanja od takvog kluba.
Ponavljam, jedina država u kojoj najbogatiji klub nije i najdominantniji je Bosna i Hercegovina. Krenuvši od regionalnih liga, pa sve do najjačih evropskih liga.
Da nas bin Salman glavom i bradom preuzme, ne vjerujem u boljitak dok ga ne vidim. Previše sam se šuplje priče svih ovih godina naslušao da bih vjerovao.

Pa da Kosevo bude Bin Salman Arena

-
- Kontakt:
Ima jos takvih liga iz kojih dolaze prosjecni klubovi. Kad kazem prosjecni mislim na klubove koji svake godine igraju grupne faze kl i el a cesto ulete i u lp. Ponekad uspiju proci grupu.Armija1987 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 17:09Sta bi postali, de jos jednom napisi
Za tvoju info BH Liga je jedna od najgorih u evropi
Posto nam drzava ima 3 predsjednika, da i mi imamo 3 investitora haja.
-
- Kontakt:
Ko god da bude investitor treba traziti da se nesto uradi i za navijace. Barem 3 hiljade ovih najvjernijih da ne kisnu i da se nesto sklepa za njih, neka krovna kontrukcija. Nesto trajno da ostane a ne samo da se igraci i treneri smjenjuju. Ne masta niko vise o nekim arenama. Daj da nam makar natkriju 3000 mjesta za one koji dodju svaku utakmicu. A evropa navijaci svakako dolaze samo ljeti kad ne pada.
Drugo mislim da jedan investitor mora biti Mirvic ili neko slican ko ima veze s BiH i Sarajevom i da je sve u toku a drugi moze biti Tan ili taj drugi princ koji ce jednom u godini doci ovdje i ne mogu biti u toku tako na daljinu
Drugo mislim da jedan investitor mora biti Mirvic ili neko slican ko ima veze s BiH i Sarajevom i da je sve u toku a drugi moze biti Tan ili taj drugi princ koji ce jednom u godini doci ovdje i ne mogu biti u toku tako na daljinu
-
- Kontakt:
Mi se prvo moramo vratiti u realnost , smanjiti ocekivanja, avioni , kamioni , miloni , investitori a nigdje nas nema rezultatski 5 godina. Klubu i svima nama treba poniznosti i vratiti se fudbalu utakmicama , treba nam bolja posjeta , smanjiti frekvenciju dolazaka i odlazaka igraca , kad dodje igrac da zna gdje je došao, raditi na infrastrukturi pokriti bar jednu tribinu , privući omladinu na utakmice a ne naplaćivati im ulaz itd itd . A ovo nešto galaktikosi , glamur , pumpanje na društvenom mrežama bez pokrića to nas vodi u ambis.
Po tvojoj prici kako se sjecam mo smo bordo arenu trebali imat jos prije 4-5 godina,kako imaju pare sve gotovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:47A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
Meni samo nije jasno do kad mislite pojedini nasjedat na njihove lazi.Fascinantno je to Bgm
Sta bi sa onim famoznim natkrivanjem istoka?Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 17:18Ko god da bude investitor treba traziti da se nesto uradi i za navijace. Barem 3 hiljade ovih najvjernijih da ne kisnu i da se nesto sklepa za njih, neka krovna kontrukcija. Nesto trajno da ostane a ne samo da se igraci i treneri smjenjuju. Ne masta niko vise o nekim arenama. Daj da nam makar natkriju 3000 mjesta za one koji dodju svaku utakmicu. A evropa navijaci svakako dolaze samo ljeti kad ne pada.
-
- Kontakt:
E čuj investitor mora biti Mirvic ili neko kao Mirvic koji je upućen hahahahhahaa
Investitor mora bit neko ko nije ni nalik na Mirvica. Prevashodno da nije upućen ni u šta. Da dovede ljude profesionalce. Da otjera “legende” “legendice” “kriminalce” , da ga boli kita za mišljenja ljudi pa ne dovede na osnovu 40 postova na fb Husrefa da odemo svi u pm. Da ima neki plan i viziju , a prije svega da s tim planom krene odmah.
Investitor mora bit neko ko nije ni nalik na Mirvica. Prevashodno da nije upućen ni u šta. Da dovede ljude profesionalce. Da otjera “legende” “legendice” “kriminalce” , da ga boli kita za mišljenja ljudi pa ne dovede na osnovu 40 postova na fb Husrefa da odemo svi u pm. Da ima neki plan i viziju , a prije svega da s tim planom krene odmah.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bilosta, BordoAhbab, gh0stHZ, Kabinet1987, KarlMarx, n0dix, Proximic, r3m1, Serha, Varijantas8 i 123 gosta.