Pritisak jeste kad se očekuje da se osvoji neki trofej, pa moras svaku pobjediti, maltene. Evo reci i ti sta očekujes od svog kluba ove sezone i sta si ocekivao kroz sezone..imekorisnicko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 14:02Evo i moje neko zapažanje.nokee je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:46
Prije svega stvarno svaka cast na pobjedi, koliko god ona bila malo i sa dozom sreće.
Ali.. sta mi zapada za oko kod vas sa druge strane miljacke.. Koliko se vi zadovoljavate da pobjedite nebitno Borca, Zrinjski, Sarajevo.. Koliko se radujete nekoj obicnoj pobjedi i kad ste dosli do toga da su vam tako male ambicije, da se ne pomišlja napasti titula.. Jednostavno kod vas nema pritiska htjeli vi priznati to ili ne. Nije pritisak kad ti ebe navijac sve s tribine, pritisak je kad moras napraviti rezultat. Kod vas je već odavno sta god napravili dobro je.. Jos ako se komsije pobjede i eventualno ne osvoje ništa.. Top sezona!
Eto, moje neko zapazanje. Ipak biste vi mali klub u ovoj cemer ligi da vam je pobjeda protiv nekog favorita uspjeh sezone.
Vi ste toliko neosnovano sami sebi na vrat natovarili priču da ste po svakom osnovu "najdominatniji klub u BiH", Real, Dinamo i sl. da ne vidite da vi tu titulu napadate možda samo u vlastitoj mašti zadnjih 5 godina.
U Želji postoji pritisak i to ozbiljan, u Sarajevu je to već nešto mnogo više od pritiska,neka nezdrava potreba koja konstantno dovodi do tog da sami sebe ugušite.
Što se nas tice, tacno je da smo nekad neosnovano postavljali ciljeve samo na osnovu nekih zvucnih imena ali isto tako je tacno da je liga regularna da bi osvojili titulu 100% u predhodne 2-3 sezone. Mozete pisati o tome koliko hoćete ali to su činjenice, dovoljno je izvuci podatak o krupnim pogreškama na nasu stetu.
Nama je najgore što imamo egomanijaka na čelu, pa cesto lutamo.
Vaša velika prednost jeste grbavica, blizina terena, pritisak na protivnika. Evo sinoc je najbolji pokazatelj toga. Al helem, odo sa teme.