FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijepa je i ova pobjeda, ali nekako mi je draža ona 2:1 na proljeće
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
o cemu se radi?tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:32Izvinite sto cu napisati nesto ruzno, u svoj ovoj realnoj pozitivi.
Sramotno je da jedan od trenera Želje pljuje protivnika, nikad više da se ne ponovi, Željezničar je gospodski klub, nadam se da će mu netko ukazati na tu grešku.
-
- Kontakt:
Derviši, zato je dobio crveni. Nisam bio siguran je li stvarno, jer sam mu bio iza leða na zapadu. Kažu mi ovi što su gledali od kuće da jeste.svemalim1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:52o cemu se radi?tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:32Izvinite sto cu napisati nesto ruzno, u svoj ovoj realnoj pozitivi.
Sramotno je da jedan od trenera Želje pljuje protivnika, nikad više da se ne ponovi, Željezničar je gospodski klub, nadam se da će mu netko ukazati na tu grešku.
nisam ni ja to upratio. ako je tacno, zasluzen crveni.tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:58Derviši, zato je dobio crveni. Nisam bio siguran je li stvarno, jer sam mu bio iza leða na zapadu. Kažu mi ovi što su gledali od kuće da jeste.svemalim1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:52o cemu se radi?tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:32Izvinite sto cu napisati nesto ruzno, u svoj ovoj realnoj pozitivi.
U pravu si, trebamo tek biti zadovoljni kad budemo pobjeđivali Real i Dortmund u grupnoj fazi lige prvaka.
-
- Kontakt:
Koliko sam uspio vidjeti sa sjevera Dervisi je pritrcao igracu Borca jer je uzeo preko 10 metara prilikom izvodjenja auta i tom prilikom je usao u teren, ne bih rekao da je bilo pljuvanje vec ulazak u teren za igracem Borca.tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:32Izvinite sto cu napisati nesto ruzno, u svoj ovoj realnoj pozitivi.
Pozdrav svoj raji, zna li neko kako je momak što je pao sa zapadne tribine sinoć?
-
- Kontakt:
Ma tokom proslave zadnjeg gola, skakanje, guranje, a ograda niska, prije par godina se isto desilo.
Ali izgledao je ok kad su ga unosili u hitnu, vec u kombiju je izvadio telefon, vjv zvao nekoga.
Sturm Graz nam komentarise
Znaci da smo na dobrom putu
Dajte im Muftica dzabe neka za Sturm brani ili nekog talenta poput Korore neka naprave djeca karijere
Necemo pare uzeti, ali ako se pokaze sami ce dolaziti kod nas da kupe igraca i oni i ostali iz Austrije
Puna podrska upravi, strucnom, igracima i navijacima
Svi u Siroki
Znaci da smo na dobrom putu
Dajte im Muftica dzabe neka za Sturm brani ili nekog talenta poput Korore neka naprave djeca karijere
Necemo pare uzeti, ali ako se pokaze sami ce dolaziti kod nas da kupe igraca i oni i ostali iz Austrije
Puna podrska upravi, strucnom, igracima i navijacima
Svi u Siroki
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nadam se da ovo nije muftina zadnja utakmica, ali tako mi je zvucao sinoc na ogradi
Hoce li nam biti dozvoljeno gostovanje na Pecaru?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kojim uslovom, koliko me sjecanje sluzi mi smo zadnji uslov imali zbog utakmice protiv Sloge jos u oktobru prosle godine i ta je suspenzija istekla negdje u aprilu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:04Ne zna se jos, ali bitnije pitanje je hoce li zatvoriti istok za derbi jer je pod uslovnom kaznom tribina, a sinoc su klosari opet bacali nesto u teren. Zemlja cetvrtog svijeta.
Ne mogu se sjetiti da smo imali neka sranja pa da su nam opet opalili uslov
Trebalo je u toku sedmice odigrati neki kup opcine novo sarajevo da ociste ovi nasi kartone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Falio nam je Zeljo na prvom mjestu...Ima li gdje da se pogleda snimak?
Ima neki kup veterana ili ti ga termin na malti. Dobro bi bilo ocistiti kartone pred siroki tu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vodja je rekao sinoc da ce traziti dlaku u jajetu i da je tribina pod uslovom.itatabisine je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:07Kojim uslovom, koliko me sjecanje sluzi mi smo zadnji uslov imali zbog utakmice protiv Sloge jos u oktobru prosle godine i ta je suspenzija istekla negdje u aprilu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:04Ne zna se jos, ali bitnije pitanje je hoce li zatvoriti istok za derbi jer je pod uslovnom kaznom tribina, a sinoc su klosari opet bacali nesto u teren. Zemlja cetvrtog svijeta.
Ne znam pod kakvim uslovom jer zvanicno mi nikakav uslov nismo dobili. Osim ono protiv Sloge na 6mj al to je isteklo.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:33Vodja je rekao sinoc da ce traziti dlaku u jajetu i da je tribina pod uslovom.itatabisine je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:07Kojim uslovom, koliko me sjecanje sluzi mi smo zadnji uslov imali zbog utakmice protiv Sloge jos u oktobru prosle godine i ta je suspenzija istekla negdje u aprilu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:04
Ne zna se jos, ali bitnije pitanje je hoce li zatvoriti istok za derbi jer je pod uslovnom kaznom tribina, a sinoc su klosari opet bacali nesto u teren. Zemlja cetvrtog svijeta.
-
- Kontakt:
Momci s ograde su vise puta naglasavali to u toku utakmice, ko je bio na istoku cuo je. E sad, valjda ima neki razlog, nije bezveze sigurno.Orvel je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:39Ne znam pod kakvim uslovom jer zvanicno mi nikakav uslov nismo dobili. Osim ono protiv Sloge na 6mj al to je isteklo.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:33Vodja je rekao sinoc da ce traziti dlaku u jajetu i da je tribina pod uslovom.itatabisine je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:07
Kojim uslovom, koliko me sjecanje sluzi mi smo zadnji uslov imali zbog utakmice protiv Sloge jos u oktobru prosle godine i ta je suspenzija istekla negdje u aprilu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.