Druže ovaj @Quartararo ti je nolajfer @Goretzka, tačnije kockar iz Tuzle kojem je forum postao smisao života nakon što su ga ljudi počeli ismijavati ovdje, a on dobio ban na 50+ profila koje je otvorio. Ovi njegovi postovi su vapaj za pomoć i neko (admin) bi trebao reagovati u skladu sa ovlaštenjima, pronaći ga putem IP adrese i prijaviti nadležnim organima (Jagomir) kako se ne bi ponovio slučaj Iryne Zarutske i kod nas.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Od napada na Irak, pod krinkom uništenja masovnog oružja, niti jedna velesila u novijoj historiji nije nanijela više štete čovječanstvu od USA. Politikom duplih aršina, petljanjem u unutrašnja pitanja zemalja, pa vojnom i finansijskom podrškom jednoj strani itd.soko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:15Nije to samo Amerika, citav svijet je takav od uvjek bio. Sad je to zapad a polako ih stize Kina.chily-rz je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:08Sve to najviše na kostima žrtava na Bliskom istoku i šire ali to je valjda samo popratni sadržaj u pljačkanju i otimanju resursa širom svijeta. Amerika ima standard kakav ima zato što otimaju, tražiti od Boga da blagoslovi takvu zemlju je licemjerno. Alem je definitvno razočarao, opilo ga materijalno.
Svi kradu
Msm lagano provjerljivo. Tobožnji strah od razvoja nuklearki Iraka, danas Irana, dok s druge strane Izrael vodi politiku nuklearne dvosmislenosti, plus nije potpisnik Sporazuma o neširenju nuklearnog oružja. Danas naočigled svijeta čine genocid.
Jest da i Kina nije cvjećka, počev od kršenja ljudskih prava Ujgura, Kazaha itd. Ali, ta ista Kina gradi i investira van granica, razvija infrastrukturu i širi mrežu trgovinskih partnera. Većinom su neutralni, barem po pitanju država koje nisu u njihovoj blizini.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A zezate li se i kad neki drugi igrac napravi play pa oni skoce a ti njima kazes jel to skacu zato sto je hriscanin, pa se onda svi zajedno smijete tome sto idu u crkvu?alemsa je napisao/la: ↑16 sep 2025, 02:56I evo ti burazeru gledam tekmu sa Amerima i kad kod Aziz Al-Shaair napravi play (inace beton linebacker), ja skocim, i oni mi kazu jel to skaces jer je Musliman (coj'k klanja 5 vakata namaza), i ja kazem jeste upravo zbog tog, i oni se smiju (zanci zezamo se).. I kako ja da kazem da su Islamophobi i ostalo, kad moje iskustvo nije takvo. Sta da radim
Nemaju te ni sa kim drugim povezati nego s nekim arapom s kim nemas nikakve veze. Al je smjesno sto ste vas dvojica isti u njihovim ocima.
To sto ti ne znas primjetiti problem, ne znaci da ga nema.
Hirošima i Nagasaki nije genocid???? 

Ma dobro tu pricamo o potpuno suprotnim stvarim, za mene je uspjesan covjek koji ima 10+ zaposleni ili cak ne moram imati zaposlene ali posao koji mu mjesecno donosi 10.000+ placu.Centre forward je napisao/la: ↑16 sep 2025, 10:23Realno, 90% običnih "mini obrtnika" sa 1.5 zaposlenih u prosjeku, poslije šest mjeseci do godinu dana voze Avdiju Q8. To nigdje na svijetu nema.
Golf (kao igra) je stvar elite koju mi nemamo. Mi nemamo klasne razlike, samo socijalne. Posljedica turbelencija kojima je naše društvo (pre)često izloženo.
Kakav crni badminton. K'o da znaju šta je to, a glavna asocijacija na jahtu im je Severina, k'o i nama ovdje.
Nisam u opste mislio na nase Bosanske „šefiće“
I takva osoba igra Tenis, Badminton,Padel Ili tako nesto, takodjer mozda se Nisam dobro izrazio za jahtu, ali ja poznajem sigurno 20 takvi ljudi koji imaju Brod Ili jedrilicu na Moru u Hrvatskoj i ljudi tako provode zivot a ne na ss.ba forumu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
admin je napisao/la: ↑16 sep 2025, 10:57
A zezate li se i kad neki drugi igrac napravi play pa oni skoce a ti njima kazes jel to skacu zato sto je hriscanin, pa se onda svi zajedno smijete tome sto idu u crkvu?
Nemaju te ni sa kim drugim povezati nego s nekim arapom s kim nemas nikakve veze. Al je smjesno sto ste vas dvojica isti u njihovim ocima.
To sto ti ne znas primjetiti problem, ne znaci da ga nema.

Plodno tlo za leglo terorista, ugrozeni ostali u Sarajevu, ne smije Srbin prosetati Bascarsijom u dresu Srbije i ostale nebuloze. Mucni mozgom
Zna li neko kakvo je stanje u Ameriki ovih dana? 

Ovaj narod nije normalan za volanom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Stravična saobraćajna nesreća u Bosanskoj Gradišci: Automobil udario u kamion, vozač poginuo

- AshburtonG
- Kontakt:
Koliko moras vozit da se ovako uvuces pod kamion? 
- Pensioner26
- Kontakt:
Dosta debila danas vozi skrolujući mobitele. Pretpostavljam da je puno uzroka nesreća upravo to.
Masakr u Gazi počeo jutros, još gori i monstruozni nakon posjete Rubija iz Amerike koji je izgleda dao zeleno svijetlo da se pobije svih 2 miliona ljudi. Svi se navikli, tako da ono samo preletiš preko vijesti 200 ljudi raskomadano jutros..a fali ih minimalno 200 000..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ti sad kontas privatnika nekoga poput onog sto drži Bingo. Taj nece na forum.
Ali hoce neko poput Alema. Dok je na pauzi pola sata, zapali cigaretu, popije kafu, sta ce drugo raditi osim igrati igrice ili biti na forumu. Nece sa nekim iz Mexica pricati pola sata o bezveze stvarima...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nisam ja nigdje tvrdio da nisu najvise. Citav zapad je krao vjekovima a jesu i Kina, Japan.Asteriks je napisao/la: ↑16 sep 2025, 10:46Od napada na Irak, pod krinkom uništenja masovnog oružja, niti jedna velesila u novijoj historiji nije nanijela više štete čovječanstvu od USA. Politikom duplih aršina, petljanjem u unutrašnja pitanja zemalja, pa vojnom i finansijskom podrškom jednoj strani itd.soko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:15Nije to samo Amerika, citav svijet je takav od uvjek bio. Sad je to zapad a polako ih stize Kina.chily-rz je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:08Sve to najviše na kostima žrtava na Bliskom istoku i šire ali to je valjda samo popratni sadržaj u pljačkanju i otimanju resursa širom svijeta. Amerika ima standard kakav ima zato što otimaju, tražiti od Boga da blagoslovi takvu zemlju je licemjerno. Alem je definitvno razočarao, opilo ga materijalno.
Svi kradu
Msm lagano provjerljivo. Tobožnji strah od razvoja nuklearki Iraka, danas Irana, dok s druge strane Izrael vodi politiku nuklearne dvosmislenosti, plus nije potpisnik Sporazuma o neširenju nuklearnog oružja. Danas naočigled svijeta čine genocid.
Jest da i Kina nije cvjećka, počev od kršenja ljudskih prava Ujgura, Kazaha itd. Ali, ta ista Kina gradi i investira van granica, razvija infrastrukturu i širi mrežu trgovinskih partnera. Većinom su neutralni, barem po pitanju država koje nisu u njihovoj blizini.
Kolika je plata u Bingu. Ima li neko a da nije rekla kazala informacija.
Ja kad čujem da je kasirki 1500 KM teško povjerujem ali takve priče kruže..
Ja kad čujem da je kasirki 1500 KM teško povjerujem ali takve priče kruže..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ja znam jednog teskog bogatasa. Po citav dan bio na twiteru, dobio ban pa sad na drugoj drustvenoj mrezi. Svadja se sa ljudima
Nije isto krasti i pobiti desetine hiljada ljudi u Iraku te kasnije izjaviti "Nije bilo nikakvog oruzja za masovno unistenje, it was a mistake". Zlotvori modernog doba, SAD.soko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 14:33Nisam ja nigdje tvrdio da nisu najvise. Citav zapad je krao vjekovima a jesu i Kina, Japan.Asteriks je napisao/la: ↑16 sep 2025, 10:46Od napada na Irak, pod krinkom uništenja masovnog oružja, niti jedna velesila u novijoj historiji nije nanijela više štete čovječanstvu od USA. Politikom duplih aršina, petljanjem u unutrašnja pitanja zemalja, pa vojnom i finansijskom podrškom jednoj strani itd.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo nestanak najvećeg zla (ći.futa) od pojave naše planete može garantovati mir na istoj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- bavariapivo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.