Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Rajaz
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Rajaz » 16 sep 2025, 10:38

GG3 je napisao/la:
16 sep 2025, 10:10
admin je napisao/la:
16 sep 2025, 08:02
90% ljudi koji imaju firme i zaposlene sklapaju kraj s krajem i nemaju jahtu, a pogotovo nemaju vremena za golf i badminton.

Imanje firme i zaposlenih jeste preduslov, ali nije nikakav garant nekog bogatstva.
Onda zivimo u potpuno razlicitom svijetu, barem ja koga poznajem od uspjesni ljudi. Ne koriste drustvene mreze nikako, TV ne upale tjednima, a kamo li da koriste neke forumu.
Druže ovaj @Quartararo ti je nolajfer @Goretzka, tačnije kockar iz Tuzle kojem je forum postao smisao života nakon što su ga ljudi počeli ismijavati ovdje, a on dobio ban na 50+ profila koje je otvorio. Ovi njegovi postovi su vapaj za pomoć i neko (admin) bi trebao reagovati u skladu sa ovlaštenjima, pronaći ga putem IP adrese i prijaviti nadležnim organima (Jagomir) kako se ne bi ponovio slučaj Iryne Zarutske i kod nas.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 sep 2025, 10:46

soko je napisao/la:
16 sep 2025, 01:15
chily-rz je napisao/la:
16 sep 2025, 01:08
Sve to najviše na kostima žrtava na Bliskom istoku i šire ali to je valjda samo popratni sadržaj u pljačkanju i otimanju resursa širom svijeta. Amerika ima standard kakav ima zato što otimaju, tražiti od Boga da blagoslovi takvu zemlju je licemjerno. Alem je definitvno razočarao, opilo ga materijalno.
Nije to samo Amerika, citav svijet je takav od uvjek bio. Sad je to zapad a polako ih stize Kina.
Svi kradu
Od napada na Irak, pod krinkom uništenja masovnog oružja, niti jedna velesila u novijoj historiji nije nanijela više štete čovječanstvu od USA. Politikom duplih aršina, petljanjem u unutrašnja pitanja zemalja, pa vojnom i finansijskom podrškom jednoj strani itd.

Msm lagano provjerljivo. Tobožnji strah od razvoja nuklearki Iraka, danas Irana, dok s druge strane Izrael vodi politiku nuklearne dvosmislenosti, plus nije potpisnik Sporazuma o neširenju nuklearnog oružja. Danas naočigled svijeta čine genocid.

Jest da i Kina nije cvjećka, počev od kršenja ljudskih prava Ujgura, Kazaha itd. Ali, ta ista Kina gradi i investira van granica, razvija infrastrukturu i širi mrežu trgovinskih partnera. Većinom su neutralni, barem po pitanju država koje nisu u njihovoj blizini.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 sep 2025, 10:57

alemsa je napisao/la:
16 sep 2025, 02:56
soko je napisao/la:
I evo ti burazeru gledam tekmu sa Amerima i kad kod Aziz Al-Shaair napravi play (inace beton linebacker), ja skocim, i oni mi kazu jel to skaces jer je Musliman (coj'k klanja 5 vakata namaza), i ja kazem jeste upravo zbog tog, i oni se smiju (zanci zezamo se).. I kako ja da kazem da su Islamophobi i ostalo, kad moje iskustvo nije takvo. Sta da radim
A zezate li se i kad neki drugi igrac napravi play pa oni skoce a ti njima kazes jel to skacu zato sto je hriscanin, pa se onda svi zajedno smijete tome sto idu u crkvu?

Nemaju te ni sa kim drugim povezati nego s nekim arapom s kim nemas nikakve veze. Al je smjesno sto ste vas dvojica isti u njihovim ocima.

To sto ti ne znas primjetiti problem, ne znaci da ga nema.

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 16 sep 2025, 11:29

Hirošima i Nagasaki nije genocid???? :kafa:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 16 sep 2025, 12:52

Centre forward je napisao/la:
16 sep 2025, 10:23
Realno, 90% običnih "mini obrtnika" sa 1.5 zaposlenih u prosjeku, poslije šest mjeseci do godinu dana voze Avdiju Q8. To nigdje na svijetu nema.

Golf (kao igra) je stvar elite koju mi nemamo. Mi nemamo klasne razlike, samo socijalne. Posljedica turbelencija kojima je naše društvo (pre)često izloženo.

Kakav crni badminton. K'o da znaju šta je to, a glavna asocijacija na jahtu im je Severina, k'o i nama ovdje.
Ma dobro tu pricamo o potpuno suprotnim stvarim, za mene je uspjesan covjek koji ima 10+ zaposleni ili cak ne moram imati zaposlene ali posao koji mu mjesecno donosi 10.000+ placu.
Nisam u opste mislio na nase Bosanske „šefiće“

I takva osoba igra Tenis, Badminton,Padel Ili tako nesto, takodjer mozda se Nisam dobro izrazio za jahtu, ali ja poznajem sigurno 20 takvi ljudi koji imaju Brod Ili jedrilicu na Moru u Hrvatskoj i ljudi tako provode zivot a ne na ss.ba forumu. 🙋‍♂️
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 sep 2025, 13:08

admin je napisao/la:
16 sep 2025, 10:57

A zezate li se i kad neki drugi igrac napravi play pa oni skoce a ti njima kazes jel to skacu zato sto je hriscanin, pa se onda svi zajedno smijete tome sto idu u crkvu?

Nemaju te ni sa kim drugim povezati nego s nekim arapom s kim nemas nikakve veze. Al je smjesno sto ste vas dvojica isti u njihovim ocima.

To sto ti ne znas primjetiti problem, ne znaci da ga nema.
:rol: a smatras li ti Srbina koji je rodjen u SA i radi s tobom/druzi se istim kao cetnika s Pala :urnebes: pa vjerovatno da ne smatras. To sto demokrate na silu hoce da naprave od ljudi je isto sto hoce da naprave od vas u tvom drustvu, samo sto ti to ne znas primjetiti.

Plodno tlo za leglo terorista, ugrozeni ostali u Sarajevu, ne smije Srbin prosetati Bascarsijom u dresu Srbije i ostale nebuloze. Mucni mozgom

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 16 sep 2025, 13:28

Zna li neko kakvo je stanje u Ameriki ovih dana? :yawn:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 sep 2025, 13:40

Ovaj narod nije normalan za volanom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 16 sep 2025, 13:43

Stravična saobraćajna nesreća u Bosanskoj Gradišci: Automobil udario u kamion, vozač poginuo
slika

:crazy: :damn:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 sep 2025, 13:45

Koliko moras vozit da se ovako uvuces pod kamion? 👀

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 16 sep 2025, 14:04

Dosta debila danas vozi skrolujući mobitele. Pretpostavljam da je puno uzroka nesreća upravo to.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 sep 2025, 14:07

Masakr u Gazi počeo jutros, još gori i monstruozni nakon posjete Rubija iz Amerike koji je izgleda dao zeleno svijetlo da se pobije svih 2 miliona ljudi. Svi se navikli, tako da ono samo preletiš preko vijesti 200 ljudi raskomadano jutros..a fali ih minimalno 200 000..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 sep 2025, 14:12

GG3 je napisao/la:
16 sep 2025, 05:48
Ja samo znam da netko, tko ima firmu i zaposlene radnike, nikad ama bas NIKAD ne bi pisao po forumu nekog SS.ba
Ovakvi forumu su za sirotinju ili ti ga niz srednju klasu, ostali se vozaju jahtom ili igraju neki Sport Badminton 🏸, Golf 🏌️‍♂️ ili takva sranja.
Ti sad kontas privatnika nekoga poput onog sto drži Bingo. Taj nece na forum.

Ali hoce neko poput Alema. Dok je na pauzi pola sata, zapali cigaretu, popije kafu, sta ce drugo raditi osim igrati igrice ili biti na forumu. Nece sa nekim iz Mexica pricati pola sata o bezveze stvarima...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 sep 2025, 14:33

Asteriks je napisao/la:
16 sep 2025, 10:46
soko je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
16 sep 2025, 01:08
Sve to najviše na kostima žrtava na Bliskom istoku i šire ali to je valjda samo popratni sadržaj u pljačkanju i otimanju resursa širom svijeta. Amerika ima standard kakav ima zato što otimaju, tražiti od Boga da blagoslovi takvu zemlju je licemjerno. Alem je definitvno razočarao, opilo ga materijalno.
Nije to samo Amerika, citav svijet je takav od uvjek bio. Sad je to zapad a polako ih stize Kina.
Svi kradu
Od napada na Irak, pod krinkom uništenja masovnog oružja, niti jedna velesila u novijoj historiji nije nanijela više štete čovječanstvu od USA. Politikom duplih aršina, petljanjem u unutrašnja pitanja zemalja, pa vojnom i finansijskom podrškom jednoj strani itd.

Msm lagano provjerljivo. Tobožnji strah od razvoja nuklearki Iraka, danas Irana, dok s druge strane Izrael vodi politiku nuklearne dvosmislenosti, plus nije potpisnik Sporazuma o neširenju nuklearnog oružja. Danas naočigled svijeta čine genocid.

Jest da i Kina nije cvjećka, počev od kršenja ljudskih prava Ujgura, Kazaha itd. Ali, ta ista Kina gradi i investira van granica, razvija infrastrukturu i širi mrežu trgovinskih partnera. Većinom su neutralni, barem po pitanju država koje nisu u njihovoj blizini.
Nisam ja nigdje tvrdio da nisu najvise. Citav zapad je krao vjekovima a jesu i Kina, Japan.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 sep 2025, 14:34

Kolika je plata u Bingu. Ima li neko a da nije rekla kazala informacija.
Ja kad čujem da je kasirki 1500 KM teško povjerujem ali takve priče kruže..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 sep 2025, 14:36

GG3 je napisao/la:
16 sep 2025, 10:10
admin je napisao/la:
16 sep 2025, 08:02
90% ljudi koji imaju firme i zaposlene sklapaju kraj s krajem i nemaju jahtu, a pogotovo nemaju vremena za golf i badminton.

Imanje firme i zaposlenih jeste preduslov, ali nije nikakav garant nekog bogatstva.
Onda zivimo u potpuno razlicitom svijetu, barem ja koga poznajem od uspjesni ljudi. Ne koriste drustvene mreze nikako, TV ne upale tjednima, a kamo li da koriste neke forumu.
Ja znam jednog teskog bogatasa. Po citav dan bio na twiteru, dobio ban pa sad na drugoj drustvenoj mrezi. Svadja se sa ljudima

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 16 sep 2025, 14:39

soko je napisao/la:
16 sep 2025, 14:33
Asteriks je napisao/la:
16 sep 2025, 10:46
soko je napisao/la:

Svi kradu

Nisam ja nigdje tvrdio da nisu najvise. Citav zapad je krao vjekovima a jesu i Kina, Japan.
Nije isto krasti i pobiti desetine hiljada ljudi u Iraku te kasnije izjaviti "Nije bilo nikakvog oruzja za masovno unistenje, it was a mistake". Zlotvori modernog doba, SAD. :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 sep 2025, 15:01

Samo nestanak najvećeg zla (ći.futa) od pojave naše planete može garantovati mir na istoj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 16 sep 2025, 15:08

avenija je napisao/la:
16 sep 2025, 14:34
Kolika je plata u Bingu. Ima li neko a da nije rekla kazala informacija.
Ja kad čujem da je kasirki 1500 KM teško povjerujem ali takve priče kruže..
znam za jednu kasirku u bingu u bihacu 1300...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.