FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
96
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
26%

Ukupno glasova: 274

HyperOS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HyperOS » 16 sep 2025, 07:37

Vanja8 je napisao/la:
16 sep 2025, 00:43
Oerde je napisao/la:
16 sep 2025, 00:33
Vanja8 je napisao/la:
16 sep 2025, 00:29
Princ Ismael ce biti stvarni vlasnik kluba...
Toliko od mene...
?
U smislu formalno pravno, kao naznaka da ce zakon o sportu konacno biti izradjen, ili u smislu da ce bit konacno neko pravo involviran u desavanja u klubu i ligi, i nece samo posmatrat da mu hohstapleri masakriraju klub, kako unutar kluba jos vise ovi okolo!?
Nacrt zakona o sportu je u zavrsnoj fazi, po nekim procjenama taj zakon bi za formalnu proceduru trebao biti spreman pocetkom slijedece godine, a njegovo usvajanje u Parlamentu FBiH oko aprila mjeseca...
Inace, ta zelja o ulaganju u neki klub u BiH nije nova, ona se provukla kada je Premijer Malezije bio u posjeti BiH...
Zeljko Komsic, sa kojim je razgovarao pokusao ga je usmijeriti prema konama, ali je Tan vec ranije usmjerio princa na FKS...
O nekim stvarim jos ne bih, ali covjek sve sto radi radi temeljno, tako da je jedno sigurno, klub bi trebali voditi profesionalci...
Ostale stvari ne bih jos uvijek iznosio...
Kako to da nisam slagao kad sam napisao da nas je Mirvic "prodao" ? :kafa:

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 16 sep 2025, 07:40

_weella_ je napisao/la:
16 sep 2025, 07:19
Klub mogu voditi samo lokalni ljudi, neovisno ko ulaže novac.
Princ, Tan, peti deseti, klub mora voditi u biznis smislu neki lokalni “mag”, maher, mangup, pojava ali prije svega ozbiljan biznismen.
Jer šta Princ iz Malezije zna kako to hoda ovdje, stranci ovdje ne mogu uspjeti ni jedno godišnje doba dok ih ne izvara ko stigne. Nek dovede 200 Malezijaca, jedan Bosnjo ce ih prevarit. Nije samo citaj brojeve i knjige.
Evo i Mirvića, vodi se da ima “lokalni” mentalitet pa ga je izvaro ko je stigo i prodo mu muda pod bubrege.

Ali. Postoji jedan problem.
Ne postoji takav lokalno 😃 Evo ja ga ne znam ako neko zna nek mu odmah ime kaže. Dakle DIREKTOR KLUBA, ne sportski nego biznis dio.

Koji će raditi za tudje pare i ne bahatiti se i u nekom trenutku ne počet krast i mešetariti za raznih strana.
Jedan je Zdravko Mamić sa ovih prostora koji je znao bit i klošar mangup hajvan ali mogao je sjest i sa predstavnicima Arsenala, Tottenhama itd i dogovoriti transfer. Sjest sa Savezom, Sudijama pa isposlovat zastite.
Da se sjebes kad ti pokuca i dodje na sastanak, a ne ovako da ti se smiju kad se najavis.
Mamic imao vlastite navijace protiv sebe, pola Hrvatske u vidu navijaca Hajduka protiv sebe i opet je znao isposlovati i sportski i finansijski i zastite i sve.

Sportski direktor može biti stranac, veza trener-skauti i slično to je čak i bolje sa više konekcija vani.

Druga stvar.
Žena ne može voditi fudbalski biznis u BiH.
Da je Angela Merkel i Margaret Thacher zajedno, ne može.
Ne postoji uspješan kolektiv muškog fudbala u svijetu a kamol ovdje gdje je žena direktor ili slično.
Njima je vrh marketing i PR u smislu muškog fudbala i toga se trebaju držati. SFK me ne zanima nek ga vodi ko hoće.
Pises da trebaju lokalni ljudi, pa onda ispod pises da je Mirvic lokalni?

Nama trebaju iskreni ljudi, koji imaju zelju da naprave velike stvari. A ne lazni moralisti i kriminalci koji su tu zbog svog interesa. Ne treba ni biti legenda kluba, samo posten covjek koji je zeljam rezultata. Tako u svakom segmentu kluba, od marketinga, usposlenih do trenera i igraca.

Mi cemo stati na zelenu granu kada se interes ulagaca i interes kluba stave na vagu i ona bude jednaka.

ventilateur
Kontakt:

Post Postao/la ventilateur » 16 sep 2025, 07:51

Zna li se termin utakmice sa Velezom?
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 sep 2025, 07:52

obrijanopile je napisao/la:
16 sep 2025, 05:34
NoProfit je napisao/la:
16 sep 2025, 01:28
mma_hz je napisao/la:
15 sep 2025, 23:56
Jedino je sada bitno da nas protiv Veleza mora al mora biti 10 milja.
Sad moramo zbiti redove stati svi ko jedan nema suplje
Nadam se da nisi ozbiljan :mrgreen:

Ako dođe dvije hiljade da gleda ovaj horor od fudbala najbogatijeg kluba u državi, udari se nogom u guzicu :)
Ovo je problem , jer "navijaci" Sarajeva dolaze samo kada se igra lepršavo. Zeljo je pretprošle sezonu bio pred ispadanjem, ali su tribine bile skoro pune, Zeljo nije imao za kifke,ali su navijači isprosili da se namaknuti za plate, imali broja za donaciju klubu i dolazili na utakmice. A, šta mi uradimo? Kisa, neću da idem, vjetar, ne mogu napuhat će me, snijeg, hladno, loše igraju ide priča ne treba ovo gledati. Dolazi novi investitor, ma kakav on, on ne zna gdje dolazi, vec kao vidovita Džemila idu priče kako će mu se pare uzimati. Da bi se glas nas navijača čuo, mora nas biti masa, a ne 1500 na skoro svakoj utakmici. I mjesto navijacima je na tribinama, a ne u klubu. Glavni problem ovde je Mirvic, jer je tvrdoglav lik, i o e zenturace oko njega. Nije Zekic otišao zbog utakmice, vec zbog nepostovanja dogovora od tri godine razvoja i strategije kluba i ekipe, jer su se počele nametati igrači. Tražili smo Husrefa i vidimo da je taj covijek zavrsio sa trenersku poslom, da ne moze meda. Ovde se "legende" stavljaju ispred kluba, ljubavnice, jarani i zbog toga smo tu gdje jesmo. Moderno vrijeme, moderni klubovi to ne trepe. Otkaze daju preko instagrama, tjeraju igrače sa treninga i nije niko bitniji od kluba. Slažem se, Koševo nije uslovno i ja bih volio da napravimo stadion, koji je natkriven i prima oko 18 milja navijača, ali mislim da mi imamo puno većih problema od toga. Opet, ako je ovo istina sto Vanja piše, svaka cast svakome ko je ovoga covijeka približio nama, da li ce sta biti to ćemo vidjeti. Vidite da nas niko ne voli, vidite da su ga pokušavali usmjeriti na Zelju, da nas kradu, marvicu, ali kradu i opet Hajde da i mi zabijemo zadnji ekser u sanduk. Nema odluke koja je donesena, a da je nismo osudili, da nismo je ismijali, da nismo na klub udarili od kontejnera do osvajanja kupova. Ne ide to tako...
Zato sto smo mi narod inata i patetike. Nije Zeljo jedini primjer. Njihov zadnji trofej je osvojen pred 300 ljudi, kad su i oni bili u qrcu kao mi, imali pare i investitore i sve a prosuli titulu u 5 minuta u Mostaru, primili 3 gola. Pa bile neke parole na jugu "kup i da uzmete, nama nista ne znaci". Prebrzo se zaboravlja to, nego je furka reci kako su oni vjerni i kako ginu za klub a mi qarine od navijaca. I nisu oni jedini, Slobodu je u drugoj ligi gledalo 7-8 hiljada navijaca svako kolo, ono kad je Ciro vodio. Velez kad je ulazio, na gostovanja islo vise Rodjenih nego sto danas dolazi na domace tekme. Evo Celik u nizim rangovima ima finu posjetu, one zadnje sezone u Premijer ligi nije gledalo ni 100 ljudi. Nas sutra da izbace u kanton, bilo bi 8 milja svaku utakmicu, garantujem ti. Najgore je ovo stanje gdje znas koliko mozes a vidis sta se radi s klubom, onda se ljudi ohlade. Kone imaju godinama tu strategiju "mi smo sirotinja, radnicki klub, imamo ljubav koja se ne kupuje parama, nikom te ne damo, against modern football", i prolazi im. Ponavljam, kad su imali pare bili su u identicnoj situaciji kao mi sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 sep 2025, 08:00

NoProfit je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Ako dođe dvije hiljade da gleda ovaj horor od fudbala najbogatijeg kluba u državi, udari se nogom u guzicu :)
Ovo je problem , jer "navijaci" Sarajeva dolaze samo kada se igra lepršavo. Zeljo je pretprošle sezonu bio pred ispadanjem, ali su tribine bile skoro pune, Zeljo nije imao za kifke,ali su navijači isprosili da se namaknuti za plate, imali broja za donaciju klubu i dolazili na utakmice. A, šta mi uradimo? Kisa, neću da idem, vjetar, ne mogu napuhat će me, snijeg, hladno, loše igraju ide priča ne treba ovo gledati. Dolazi novi investitor, ma kakav on, on ne zna gdje dolazi, vec kao vidovita Džemila idu priče kako će mu se pare uzimati. Da bi se glas nas navijača čuo, mora nas biti masa, a ne 1500 na skoro svakoj utakmici. I mjesto navijacima je na tribinama, a ne u klubu. Glavni problem ovde je Mirvic, jer je tvrdoglav lik, i o e zenturace oko njega. Nije Zekic otišao zbog utakmice, vec zbog nepostovanja dogovora od tri godine razvoja i strategije kluba i ekipe, jer su se počele nametati igrači. Tražili smo Husrefa i vidimo da je taj covijek zavrsio sa trenersku poslom, da ne moze meda. Ovde se "legende" stavljaju ispred kluba, ljubavnice, jarani i zbog toga smo tu gdje jesmo. Moderno vrijeme, moderni klubovi to ne trepe. Otkaze daju preko instagrama, tjeraju igrače sa treninga i nije niko bitniji od kluba. Slažem se, Koševo nije uslovno i ja bih volio da napravimo stadion, koji je natkriven i prima oko 18 milja navijača, ali mislim da mi imamo puno većih problema od toga. Opet, ako je ovo istina sto Vanja piše, svaka cast svakome ko je ovoga covijeka približio nama, da li ce sta biti to ćemo vidjeti. Vidite da nas niko ne voli, vidite da su ga pokušavali usmjeriti na Zelju, da nas kradu, marvicu, ali kradu i opet Hajde da i mi zabijemo zadnji ekser u sanduk. Nema odluke koja je donesena, a da je nismo osudili, da nismo je ismijali, da nismo na klub udarili od kontejnera do osvajanja kupova. Ne ide to tako...
Slazem se sa svim sto si napisao, samo jos da dodam, kao slag na tortu, da nasa navijacka grupa optuzi voljeni klub za namjestanje utakmica :bow:
To kod kona neces vidjeti, njihovi narkomani na tribinama su puno svjesniji od nasih narkomana
Sto puta treba ponoviti, najveci dusmani smo sami sebi

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 sep 2025, 08:16

curvanord je napisao/la:
16 sep 2025, 07:32
Kako se jutros osjećaju i da li su se naspavale Azra Numanović, Anela Potura i Ajla Alimanović ?
Pa Ajlah je slavila vjerovatno pobjedu kona,ovdje prosipala pricu i nekakve vizije a od malih nogu isla jug.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 16 sep 2025, 08:19

boki86 je napisao/la:
16 sep 2025, 08:00
NoProfit je napisao/la:

Slazem se sa svim sto si napisao, samo jos da dodam, kao slag na tortu, da nasa navijacka grupa optuzi voljeni klub za namjestanje utakmica :bow:
To kod kona neces vidjeti, njihovi narkomani na tribinama su puno svjesniji od nasih narkomana
Čemu nazivanje momaka sa sjevera narkomanima ili bilo kakvim pogrdnim imenima?
Ni ja prvi se nisam slagao sa saopštenjem, ali to neko vrijeđanje nema nikakvog smisla.
Samo da vas podsjetim da su upravo ti narkomani svojim djelovanjem spasili ovaj klub od vjerovatnog gašenja, da tad nije bilo kritične mase nikad se investitor pronašao ne bi.
Svako može pogriješiti, može se uvući u redove svakakvih ljudi to ko je ikad kročio na sjever zna, ali kompletnu grupu targetirat je smiješno.
Znate se pozivati na grupu kad god zagusti i dičit koreografijama kad je sve lijepo.
MNON

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 sep 2025, 08:22

NoProfit je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

boli me **** za horor kume jesili ti normalan?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 16 sep 2025, 08:50

ventilateur je napisao/la:
16 sep 2025, 07:51
Pise u 17h hoceli se sta promijeniti do same tekme,nemam pojma.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 sep 2025, 08:55

Noke995 je napisao/la:
16 sep 2025, 08:19
boki86 je napisao/la:
16 sep 2025, 08:00

Čemu nazivanje momaka sa sjevera narkomanima ili bilo kakvim pogrdnim imenima?
Ni ja prvi se nisam slagao sa saopštenjem, ali to neko vrijeđanje nema nikakvog smisla.
Samo da vas podsjetim da su upravo ti narkomani svojim djelovanjem spasili ovaj klub od vjerovatnog gašenja, da tad nije bilo kritične mase nikad se investitor pronašao ne bi.
Svako može pogriješiti, može se uvući u redove svakakvih ljudi to ko je ikad kročio na sjever zna, ali kompletnu grupu targetirat je smiješno.
Znate se pozivati na grupu kad god zagusti i dičit koreografijama kad je sve lijepo.
Ne samo narkomanski, nego i krajnje dusmanski potez. Raritet u svijetu navijackih grupa.
Nije greska indvidua, nego izjava je bila zvanican stav grupe. Znaci da se ne zna ko pije a ko placa.
Ne znam koliko ti imas godina, ali te su horde bile nesto skroz drugo prije 10,15 kamoli 20 godina. Ovi danas su, cast izuzecima, bukvalno horda, koja ne zna kud goni i na najnizim granama. Ko ide na utakmice to se vidi i na tribini.
A kakvu su to horde imale ulogu u dovodjenju Tana? Da nisu isli na pregovore sa njim i sa kusturicom

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 16 sep 2025, 09:01

Prije mjesec dana Karabeg je rekao da će Mamas biti priključen ekipi za nekoliko dana. Ima li ko informaciju gdje je taj čovjek, da li trenira, da li se oporavio?

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 16 sep 2025, 09:03

Horde ljudima kapa do poda nema gdje ne idu, a drugo sto nase curice vrate kako vrate, ne zalaganjem, trud nula, srce nula na terenu itd.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 16 sep 2025, 09:03

Ko da sam ušao na temu željezničara.
Ali trebamo se svi pogledati i ogledalo i svi imamo šta naučiti od njih. Trener, igrači, a bgm i mi navijači. Pa oni su na tribine zabili sinoć dva gola.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 sep 2025, 09:07

KosevoZove je napisao/la:
16 sep 2025, 08:50
Subota 18:30
GRMI SA SJEVERA!
1946

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 16 sep 2025, 09:10

napoleon72 je napisao/la:
16 sep 2025, 09:07
Eto vidis ja ovo vidio na rezultatima, ok hvala na infu kolega :thumbup:

Valjda i mi pobjedimo nekoga abd, valjda i bude raje s obzirom da je derbi, jedino poznavajuci nas mentalitet tesko, gledajuci na rezultate, ali opet duga je sezona mozda se i vratimo na pobjednicki kolosjek.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 16 sep 2025, 09:18

HyperOS je napisao/la:
16 sep 2025, 07:40
_weella_ je napisao/la:
16 sep 2025, 07:19
Klub mogu voditi samo lokalni ljudi, neovisno ko ulaže novac.
Princ, Tan, peti deseti, klub mora voditi u biznis smislu neki lokalni “mag”, maher, mangup, pojava ali prije svega ozbiljan biznismen.
Jer šta Princ iz Malezije zna kako to hoda ovdje, stranci ovdje ne mogu uspjeti ni jedno godišnje doba dok ih ne izvara ko stigne. Nek dovede 200 Malezijaca, jedan Bosnjo ce ih prevarit. Nije samo citaj brojeve i knjige.
Evo i Mirvića, vodi se da ima “lokalni” mentalitet pa ga je izvaro ko je stigo i prodo mu muda pod bubrege.

Ali. Postoji jedan problem.
Ne postoji takav lokalno 😃 Evo ja ga ne znam ako neko zna nek mu odmah ime kaže. Dakle DIREKTOR KLUBA, ne sportski nego biznis dio.

Koji će raditi za tudje pare i ne bahatiti se i u nekom trenutku ne počet krast i mešetariti za raznih strana.
Jedan je Zdravko Mamić sa ovih prostora koji je znao bit i klošar mangup hajvan ali mogao je sjest i sa predstavnicima Arsenala, Tottenhama itd i dogovoriti transfer. Sjest sa Savezom, Sudijama pa isposlovat zastite.
Da se sjebes kad ti pokuca i dodje na sastanak, a ne ovako da ti se smiju kad se najavis.
Mamic imao vlastite navijace protiv sebe, pola Hrvatske u vidu navijaca Hajduka protiv sebe i opet je znao isposlovati i sportski i finansijski i zastite i sve.

Sportski direktor može biti stranac, veza trener-skauti i slično to je čak i bolje sa više konekcija vani.

Druga stvar.
Žena ne može voditi fudbalski biznis u BiH.
Da je Angela Merkel i Margaret Thacher zajedno, ne može.
Ne postoji uspješan kolektiv muškog fudbala u svijetu a kamol ovdje gdje je žena direktor ili slično.
Njima je vrh marketing i PR u smislu muškog fudbala i toga se trebaju držati. SFK me ne zanima nek ga vodi ko hoće.
Pises da trebaju lokalni ljudi, pa onda ispod pises da je Mirvic lokalni?

Nama trebaju iskreni ljudi, koji imaju zelju da naprave velike stvari. A ne lazni moralisti i kriminalci koji su tu zbog svog interesa. Ne treba ni biti legenda kluba, samo posten covjek koji je zeljam rezultata. Tako u svakom segmentu kluba, od marketinga, usposlenih do trenera i igraca.

Mi cemo stati na zelenu granu kada se interes ulagaca i interes kluba stave na vagu i ona bude jednaka.
Ma ti si davno dokazo da si glup frajer, ono što je pod navodnicima je NAVODNO.

Evo ja predlažem da ti preuzmeš vodjenje, pošten si i želiš uspjeh klubu i balansirat ćeš fino izmedju interesa svih strana. Ispunjavaš sve uslove koje si ti naveo. Jel tako?

Ali zato ne možeš u realnosti voditi tri ovce nacrtane na papiru.
Malo da si se dotako biznisa znao bi da treba bit maher i
mangup.
Da balaniras i sa politikom i sa savezom i sa finansijama
i sa sportskim segmentom i sa unutrasnjim strujama. Nekog moraš i prevarit a da i ne skonta da si ga izvaro.

ALI DA SI POŠTOVAN u DRUŠTVU, da možeš pokucati na sto vrata i da si dobrodošao.

Šta će Ajla sunce ti ljubim, ona glumi Mamića, ne znaju ni tri kuće od nje ko je ona dok se Sarajevom nije počela baviti. To treba **** motkom otjerati od kluba.i sve takve profile, nama trebaju ljudi koje država i grad znaju i uvažavaju, al mi takve ne da nemamo u sportskom segmentu, mi takve nemamo na drzavnom/politickom nivou iz B korpusa.

Pošten u ovom društvu prvi gine. Klimači - pušači vazda kod nas bilo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 sep 2025, 09:24

16 sep 2025, 09:10
napoleon72 je napisao/la:
16 sep 2025, 09:07
Eto vidis ja ovo vidio na rezultatima, ok hvala na infu kolega :thumbup:

Valjda i mi pobjedimo nekoga abd, valjda i bude raje s obzirom da je derbi, jedino poznavajuci nas mentalitet tesko, gledajuci na rezultate, ali opet duga je sezona mozda se i vratimo na pobjednicki kolosjek.
Sta tebe briga, zar ti ne napisa igracima poginuli dabogda i da te kosevo vise nece vidjeti :rol: :rol: :rol:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 sep 2025, 09:29

Boki ne provociraj momka bezveze
ISTINA ZA VEDRANA!

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 16 sep 2025, 09:35

Lecler je napisao/la:
16 sep 2025, 09:29
Boki ne provociraj momka bezveze
Ma balavac neka ga malo ;)
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 sep 2025, 09:36

Ma sto rece jedan pametan covjek, nije isto vodit fudbalski klub i firmu. Mozes dovest direktora Asa grupacije na celo kluba i da opet ne ostvaris nista. Ovdje je sve u tom "man managementu", treba znat ostvarit kontakte, dobre odnose, bit namazan, podmukao. Jedan mali primjer, mi kad smo slavili duplu krunu, zadnje kolo na Kosevu je bila Zvijezda 09. Srpski klub, da se vodim tom politickom notom koja se provlaci ovdje konstantno. Uoci tekme, nasi ljudi iz kluba organizuju gospodski prijem za ljude iz Zvijezde. Hoteli, vecere, tura po gradu, pokazes im maksimalno postovanje. Time stvoris atmosferu da, i da nije tvoj dan, protivnik se nece na glavu bacat da te zaustavi. To su maniri o kojim pricamo. Nekog ces ugostit, docekat, nekog isprovocirat, igrat psiholoske igrice. Sa sudijama je isto. Mirvicu se savjetovalo sta da radi kad je tek dosao, ljudi su mu predlagali da organizuju prijeme za sudije, hotele, qrve, pichke materine. Nije htio, jos gore, nekog je i izradio. Ne mozes to radit u ovom poslu. Nermina Basica je pozvao na razgovor za posao kad je Fedja zaposlen, covjek bio kod vjecne vatre kad je saznao da je Fedja dobio posao, on dosao u grad tom prilikom. Msm pishaj njega, al takav ciganluk ne smijes sebi dopustit. Tako se gubi ugled i postovanje. Onda te yebe i onaj ko ima instrukcije, al i onaj ko ne mora, jer si zasluzio to svojim bezobrazlukom. Mi smo izgubili ime koje smo imali, to je ono sto najvise boli.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], boki86, Hrasno15, iliyaa8, Lecler, OzmoodPinglewood, riki46 i 85 gostiju.