Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:25Kako je ovaj Berbic igrao za Borac a proslu dobio crveni??
Ovo ce bit 3-0.

-
- Kontakt:
Glava se ohladila, mada sam jos pod utiskom. Vinko i njegove izmjene u 70. minuti, njegov poraz. Zeljo od prvog minuta sa mudima ginuli na svaku loptu, svaka cast, trebaju biti primjer svim ekipama koje zele nesto da naparave. Publika isto,svaka cast, nosiili ih do kraja!Nama Grbavica kao da je ukleta, povedes i ljudi te uvijek okrenu. Idemo dalje, ima jos puno da se igra, bice zanimljiva sezona…
Čestitke komšijama ,pogotovo mom drugu @Virtualu na još jednom preokretu i velikoj pobjedi.Ogroman boost za dalje.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- svrakino1921
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Odavno ljepse jutro nije bilo realno
Jos ne vjerujem kakva pobjeda jucer
Jos ne vjerujem kakva pobjeda jucer
- LavoviGabela
- Kontakt:
Odradio u Kupu RS, suspenzijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:25Kako je ovaj Berbic igrao za Borac a proslu dobio crveni??
Ovo ce bit 3-0.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
SINDROM PUNE GRBAVICE!
Ovo je bilo prelijepo dozivjeti, zao mi je sto mnogi od vas to nikad nece vidjeti svojim ocima. Ovo sinoc je pravi derbi, jos sudjenje da je bilo neutralno..
Nama sad predstoji jos vise rada jer se vidjelo kakve rupe imamo.
Ovo je bilo prelijepo dozivjeti, zao mi je sto mnogi od vas to nikad nece vidjeti svojim ocima. Ovo sinoc je pravi derbi, jos sudjenje da je bilo neutralno..
Nama sad predstoji jos vise rada jer se vidjelo kakve rupe imamo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
jos na 0:2 konto napisat, jel nam to hvala sto nismo zapinjali protiv vas19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:14Opet vas mi vracamo u trku za titulu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:56Jesi uzeo ista na kladari na ovoj ofirnosti?
Zeljo![]()
![]()

Svaka cast

-
- Kontakt:
Sinoc se pokazalo i dokazalo sta znaci kada imas FUDBALSKI STADION sa natkrivenim tribinama koje su blizu terena.
Atmosfera i huk sa stadiona sinoc su ucinili da se igracima Borca "noge odsjeku" a nasim igracima su dali dodatnu snagu i nosili ih do preokreta.
Vecina igraca u nasoj ligi nikad nije igrala pred 10-12 000 navijaca koji ti "pusu za vratom" i nije jednostavno ostati "hladne glave" u takvoj atmosferi.
Nasa igra je bila odron do 70-te minute, jednostavno nismo postojali na terenu, ali jedna iskra i jedan gol je sve preokrenuo.
Cestitam igracima i strucnom stabu, pokazali su sinoc da su TIM i da uz podrsku navijaca mogu uraditi nevjerovatne stvari.
Atmosfera i huk sa stadiona sinoc su ucinili da se igracima Borca "noge odsjeku" a nasim igracima su dali dodatnu snagu i nosili ih do preokreta.
Vecina igraca u nasoj ligi nikad nije igrala pred 10-12 000 navijaca koji ti "pusu za vratom" i nije jednostavno ostati "hladne glave" u takvoj atmosferi.
Nasa igra je bila odron do 70-te minute, jednostavno nismo postojali na terenu, ali jedna iskra i jedan gol je sve preokrenuo.
Cestitam igracima i strucnom stabu, pokazali su sinoc da su TIM i da uz podrsku navijaca mogu uraditi nevjerovatne stvari.
Celavi sudija je zadnjih 20 ak minuta sramotno navlacio za Borac. Ostar start na Sovsica za zuti karton on pusta igru i Borac umalo da izjednaci.Ono ne moze biti greska nego ocita namjera da pomogne Borcu.
Ajd molim te ne kvari dozviljaj, jos jednom svaka cast Zelji, ali sada pisati: “ jos sudjenje da je bilo neutralno” je u najmanju ruku bezobrazno, sudjenje je bilo vrhunsko za BiH standarde, svako ko kaze drugacije je zlonamijeran.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sudjenje 40-60 bilo (zbog zadnjih 15/20min)
Gluposti al ajd kontam da tako zelite jos vise velicati pobjedu
- imekorisnicko
- Kontakt:
Bgm ne znam što sami sebe lažete. Istina da nije bilo nekog katastrofalnog navlačenja i velikih odluka koje su odvele utakmicu u ovaj ili onaj smjer,ali dovoljno je samo vidjeti koliko se utakmica produži kada Borac ganja rezultat,a koliko kada to radimo mi.
Produzetak je bio ocekivan, hitna je bila prva, skoro 3min, proudeztka. Nas problem je sto u ostalim utakmicama njje adekvatan produzetak pa sve gledamo kroz prizmu toga. A da zboravio sam, Sarajevu nije bio produzetak dovoljan noc prije, ali i to je zbog Borca bilo 

- imekorisnicko
- Kontakt:
Kažem ti, u istim situacijama ostalim klubovima se produži 4 minute,a igra 3 i po. Vama se produžilo 7,a igralo 10. Da se razumijemo,toliko se i treba produžiti,ali svima.MikiPirs je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:56Produzetak je bio ocekivan, hitna je bila prva, skoro 3min, proudeztka. Nas problem je sto u ostalim utakmicama njje adekvatan produzetak pa sve gledamo kroz prizmu toga. A da zboravio sam, Sarajevu nije bio produzetak dovoljan noc prije, ali i to je zbog Borca bilo![]()
Bas tako. I da te pitam, sta to dokazuje? Da je sinoc sudjeno kako treba ili Borcu navlaceno? Kontam sam si rekao al ajd da pitamimekorisnicko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:58Kažem ti, u istim situacijama ostalim klubovima se produži 4 minute,a igra 3 i po. Vama se produžilo 7,a igralo 10. Da se razumijemo,toliko se i treba produžiti,ali svima.MikiPirs je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:56Produzetak je bio ocekivan, hitna je bila prva, skoro 3min, proudeztka. Nas problem je sto u ostalim utakmicama njje adekvatan produzetak pa sve gledamo kroz prizmu toga. A da zboravio sam, Sarajevu nije bio produzetak dovoljan noc prije, ali i to je zbog Borca bilo![]()

- imekorisnicko
- Kontakt:
Da i ja tebe pitam, jesi li čuo za kontekst? Ako se jedan standard primjenjuje na Borac,a drugi na ostale klubove,to nije navlacenje?MikiPirs je napisao/la: ↑16 sep 2025, 10:00Bas tako. I da te pitam, sta to dokazuje? Da je sinoc sudjeno kako treba ili Borcu navlaceno? Kontam sam si rekao al ajd da pitamimekorisnicko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:58Kažem ti, u istim situacijama ostalim klubovima se produži 4 minute,a igra 3 i po. Vama se produžilo 7,a igralo 10. Da se razumijemo,toliko se i treba produžiti,ali svima.MikiPirs je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:56Produzetak je bio ocekivan, hitna je bila prva, skoro 3min, proudeztka. Nas problem je sto u ostalim utakmicama njje adekvatan produzetak pa sve gledamo kroz prizmu toga. A da zboravio sam, Sarajevu nije bio produzetak dovoljan noc prije, ali i to je zbog Borca bilo![]()
![]()
Tu se vi malo više pravite ludi.
Generalno,suđenje izuzev par sitnih odluka u korist Borca, je bilo prihvatljivo sinoć.
Nije bilo navlacenja dok smo mi bili anemicni, a i tu vala svaki dodir je bio faul al haj eto nek bude da je ok. Bilo je navlacenja za vas pred kraj ali nedovoljno da nas se drasticno osteti ali u detaljima lezi poenta. Na primjer ja ne znam kako igraci borca mogu nabijati lopte poslije sviranog faula i nikad da dobiju zuti karton, kako kriterij nije jednak za faulove na obe strane i dijeljejje kartona.MikiPirs je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:56Produzetak je bio ocekivan, hitna je bila prva, skoro 3min, proudeztka. Nas problem je sto u ostalim utakmicama njje adekvatan produzetak pa sve gledamo kroz prizmu toga. A da zboravio sam, Sarajevu nije bio produzetak dovoljan noc prije, ali i to je zbog Borca bilo![]()
Sve u svemu odlicna utakmica za gledati pogotovo nekom neutralnom. Meni nije drago sto nismo postojali 70min ali ovakve pobjede stvaraju ekipu i nadati se da cemo nastaviti igrati kao u drugom poluvremenu jucer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.