Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kad se gleda adzicev gol, pola sekunde prije gola je sudija stavio pistu u usta da svira faul thuramu...ostalo je istorija.
Mene najviše zabrinjava Di Gregorio. Vrlo loš nastup, i jeftino primljena prva dva gola. Interisti se žale na Sommera, a šta reći na Di Gregoria i šuteve koji su više bili po sredini, a koje je on ispraćao pogledom. Ne znam, možda sam prestrog, ali onda gledam odbranu Donnarume kad skide volej, a još je pokriven bio. Di gregorio mi je do sada djelovao kao vrlo dobar golman, čak i odličan povremeno, i nadati se da je u nedjelju imao samo loš dan
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Oba gola sa 16m bez bloka! To nikad nije golmanov gol pogotovo ako puca Hakan koji je najbolji u tome.Voland je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:13Mene najviše zabrinjava Di Gregorio. Vrlo loš nastup, i jeftino primljena prva dva gola. Interisti se žale na Sommera, a šta reći na Di Gregoria i šuteve koji su više bili po sredini, a koje je on ispraćao pogledom. Ne znam, možda sam prestrog, ali onda gledam odbranu Donnarume kad skide volej, a još je pokriven bio. Di gregorio mi je do sada djelovao kao vrlo dobar golman, čak i odličan povremeno, i nadati se da je u nedjelju imao samo loš dan
Odlican golman
Max Allegri
U Italiji mu najviše zamjeraju staticnost kod centarsuteva za 2. I 3. Gol koje je samo ispratio pogledom (naročito kod 2.). To mu i jeste mana, poprilično je linijski golman!Mig_Mig je napisao/la: ↑16 sep 2025, 08:14Oba gola sa 16m bez bloka! To nikad nije golmanov gol pogotovo ako puca Hakan koji je najbolji u tome.Voland je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:13Mene najviše zabrinjava Di Gregorio. Vrlo loš nastup, i jeftino primljena prva dva gola. Interisti se žale na Sommera, a šta reći na Di Gregoria i šuteve koji su više bili po sredini, a koje je on ispraćao pogledom. Ne znam, možda sam prestrog, ali onda gledam odbranu Donnarume kad skide volej, a još je pokriven bio. Di gregorio mi je do sada djelovao kao vrlo dobar golman, čak i odličan povremeno, i nadati se da je u nedjelju imao samo loš dan
Odlican golman
Kakav se sastav najavljuje Bože Sačuvaj
Oduvat će nas Nijemci ako ovo izvede
Oduvat će nas Nijemci ako ovo izvede
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma to je samo nagadjane. Ne zna se jos zvanicno nista .
Evo citam i da bi mogli izvesti Yildiz-David-Openda ako je vjerovati Giovanni Albanese…
Juventus vs Borussia Dortmund – Probable line-ups
Juventus (3-4-1-2): Di Gregorio; Gatti, Bremer, Kelly; Kalulu, Locatelli, Thuram, Cambiaso; Yildiz; David, Openda
Jedino sto mi se nesvidja Kalulu kao wingback. Radije bi tu stavio Joao Mario
Evo citam i da bi mogli izvesti Yildiz-David-Openda ako je vjerovati Giovanni Albanese…
Juventus vs Borussia Dortmund – Probable line-ups
Juventus (3-4-1-2): Di Gregorio; Gatti, Bremer, Kelly; Kalulu, Locatelli, Thuram, Cambiaso; Yildiz; David, Openda
Jedino sto mi se nesvidja Kalulu kao wingback. Radije bi tu stavio Joao Mario
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Igrali smo prijateljsku s njima prije 20+ dana i dobili ih s puno slabijim sastavom.
Bitan meč, ali nije odlučujući, i lani smo imali 6 bodova u 2 tekme i ispali.
#MaxOUT
#MaxOUT

Itekako bitan meč i svako takmičenje je bitno startati pobjedom, a koliko Juventusu boost samopouzdanja igra ulogu znamo dobro i naučili smo kroz sve ove prošle mukotrpne sezone koliko znamo varirati kad krene dobro a pogotovo kad krene loše
Izvede li ovo gore, mi smo ledeni.
Kalulu ne može biti winger jer je onda ta strana neupotrebljiva, Joao Mario mora igrati.
Conceicao, Yildiz odmah od prve bez razmišljanja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nema.locatelija u prvoj, nema ni gatija.
Ovaj kelly se ustali jbt, a bio promasaj pravi.
Mck desno
Ovaj kelly se ustali jbt, a bio promasaj pravi.
Mck desno
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Možda naš i najjači sastav, uz to i poprilično ofanzivno. Mckenzie jedino bode oci na beku ali do sad se pokazao da može svašta odigrati...
- Burberry46
- Kontakt:
Weston jos na golu jedino nije bio
Haj da vidimo Opendu od prve minute, bice zanimljivo

Haj da vidimo Opendu od prve minute, bice zanimljivo
1946
Dobar sastav osim McKenniea
Po pobjedu
Po pobjedu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Iritira ignorisanje Maria koji je svaki minut na terenu savrseno koristio, a pogotovo kad si ciljano njega doveo umjesto Alberta. Čemu ovo igranje Kalulua i Amera na tom mjestu?
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Kakav nam je sastav nisam upratio, ocekujem tesku utakmicu, ali vjerujem u nase momke i pobjedu, sretno nam.
Forza Juve!

Forza Juve!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Fina i klupa ..ima Tudor brdo opcija ..pogotovo prema napred
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.