FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ANKARA CVETA!
-
- Kontakt:
Joj kako me deni kupio lik je lagan ko dvolisnica, samo ga sa sosicem uparit bit ce to dobro
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Noć i preokret ko onomad protiv Radnika... Po onom snijegu.
Ima nešto u Adžemu.
Jaganjac, Šošić, Cvetanovski, Vini.. uđu sa klupe i svi odigraju najbolju utakmicu u svojoj karijeri u našem klubu.
Golemo..
Valja zaspati večeras.
Ima nešto u Adžemu.
Jaganjac, Šošić, Cvetanovski, Vini.. uđu sa klupe i svi odigraju najbolju utakmicu u svojoj karijeri u našem klubu.
Golemo..
Valja zaspati večeras.
-
- Kontakt:
Kako jedni druge podrzavaju iako konkurisu za iste pozicije, nevjerovatno. Team spirit. Svaka im cast 

- WeekendOffender
- Kontakt:
Al stvarno kakva noć, koliko samo emocija.
Kao što sam i napisao ranije, naše je da napunimo stadion i poderemo grla. No, nije sve bilo tako blistavo. Kada lik na šipki u 72. minuti poziva da se navija jače, jer nam ta treba podrška za preokret, zvučalo je nadrealno.
A onda totalni delirijum. I kad smo dali taj prvi gol i kad sam vidio radost igrača i ljudi na tribinama, znao sam 100% da dobijamo.

Kao što sam i napisao ranije, naše je da napunimo stadion i poderemo grla. No, nije sve bilo tako blistavo. Kada lik na šipki u 72. minuti poziva da se navija jače, jer nam ta treba podrška za preokret, zvučalo je nadrealno.
A onda totalni delirijum. I kad smo dali taj prvi gol i kad sam vidio radost igrača i ljudi na tribinama, znao sam 100% da dobijamo.

Ovo je najludja utakmica kojoj sam prisustvovao u svom zivotu. Hvala igracima za musko drugo poluvrijeme!
Vini i Cveta preokrenuli tekmu u drugom poluvremenu. To je to sto zelimo gledati!
Vini i Cveta preokrenuli tekmu u drugom poluvremenu. To je to sto zelimo gledati!
-
- Kontakt:
- Blackwargreymon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odigrao kako treba, timski. On i Deni mogu biti odličan duo, odavno se nije desilo da imamo dva tako dobro tehnički potkovana veznjaka.
Nikad ne otpisuj srce šampiona !!! 
Hvala Gospodaru stvoritelju svih svjetova i publici koja je nosila igrače do potpunog preokreta.
Jedino L'poolu i Celticu skidam kapu za atmosferu na stadionu, ostali nam "ne mogu politi vode na ruke".
Ono što bih istaknuo je : Zbijmo redove !!!!
Boli me neka stvar ko je ovaj onaj, ko voli i preferira kojeg trenera ili predsjednika. Treba da održimo ovo jedinstvo i pozitivnu atmosferu od večeras.
Kad smo složni, tad smo najjači i samo nam je nebo granica !!!
VTŽ !!!
Hvala Gospodaru stvoritelju svih svjetova i publici koja je nosila igrače do potpunog preokreta.
Jedino L'poolu i Celticu skidam kapu za atmosferu na stadionu, ostali nam "ne mogu politi vode na ruke".
Ono što bih istaknuo je : Zbijmo redove !!!!
Boli me neka stvar ko je ovaj onaj, ko voli i preferira kojeg trenera ili predsjednika. Treba da održimo ovo jedinstvo i pozitivnu atmosferu od večeras.
Kad smo složni, tad smo najjači i samo nam je nebo granica !!!
VTŽ !!!
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 16 sep 2025, 01:19, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Jaganjac isto top odigrao..
Svaka cast Adzemu!
Valjalo je ekipu koja je ubijena u pojam pricom kako su Zrinski, Borac, Sarajevo koplje iznad njih dovesti do tog nivoa da dobiju Borac i Zrinski i da to ni sudije ne mogu sprijeciti.
Svaka cast Adzemu!
Valjalo je ekipu koja je ubijena u pojam pricom kako su Zrinski, Borac, Sarajevo koplje iznad njih dovesti do tog nivoa da dobiju Borac i Zrinski i da to ni sudije ne mogu sprijeciti.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Iskren da budem, kad je ulazio Jaganjac pomislih "ovaj ako ga da... kupit cu njegov dres i tako postati drugi vlasnik istog poslije njega samog..." i Boga mi me momcina razuvjeri. Radi li ko printove imena na dresove? 

Mi smo bili mrtvi i preparirani do 65-70 minute, bez vidljivih znakova zivota. Borac poceo privoditi kraju . Gol Sosica nas je malo podigao.
Ali golcina Cvetanoskog je prelomila sve.
Takvi nenormalni potezi podizu i ekipu na terenu, a i tribine na 200%. Sto se i desilo. Poslije toga je morala doci pobjeda.
Odinaka ponovo odigrao vrhunski utakmicu. Moje mišljenje je da ga treba maksimalno forsirati ove sezone i podebljati ugovorom. 

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Šošić nam je golom dao prostor za nadanje, bio agresivan naprijed, odradjivao i defanzivno dio posla, ucesvovao kod Cvetinog gola i asistirao Jaganjcu za treci. Sve to u 45min, masterclass veceras.let3 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:23Mi smo bili mrtvi i preparirani do 65-70 minute, bez vidljivih znakova zivota. Borac poceo privoditi kraju . Gol Sosica nas je malo podigao.
Takvi nenormalni potezi podizu i ekipu na terenu, a i tribine na 200%. Sto se i desilo. Poslije toga je morala doci pobjeda.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sosic u 7 kola od kapitena do ublehe pa nazad u heroja. Za mjesec dana Adzem mu podijelio 10 zivotnih i fudbalskih lekcija. Ocekujem ga opet u prvoj postavi. Cvetan da ovo radi u kontinuitetu prodali bi ga za pet milki glat. Svaka cast majstorelet3 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:23Mi smo bili mrtvi i preparirani do 65-70 minute, bez vidljivih znakova zivota. Borac poceo privoditi kraju . Gol Sosica nas je malo podigao.
Slazem se.Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 sep 2025, 01:26
Šošić nam je golom dao prostor za nadanje, bio agresivan naprijed, odradjivao i defanzivno dio posla, ucesvovao kod Cvetinog gola i asistirao Jaganjcu za treci. Sve to u 45min, masterclass veceras.
Ja se samo nadam da je Adzem uvidio da Boljevic i Pejic nemaju sta traziti ispred Cvetanoskog i Sosica.
Nista protiv prve dvojice navedenih, naravno da su nam potrebni za rotacija ili kao jokeri, ali ovi moraju biti starteri.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 44 gosta.