Željo je dospio tu igrom sa mudima, pravovremenim izmjenama, pogođenom taktikom, a nakon derbija može biti čak -14

Željo je dospio tu igrom sa mudima, pravovremenim izmjenama, pogođenom taktikom, a nakon derbija može biti čak -14
Zar nije trenutni kapacitet 10k?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:38WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 2) 3 : 2
Datum: 15.09.2025 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11300
Sudija: Halkić Haris (Sanski Most)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Demir Mirza (Kakanj)
Delegat: Bodiroga Velibor (Trebinje)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)
Evo i mene
Hvala na čestitkama iz Banja Luke
Ma zeznula ga ova sto kuca tikete, nije dobro otkucalatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:56Jesi uzeo ista na kladari na ovoj ofirnosti?
Zeljo![]()
Bravo
Borac medvjeđu uslugu sa sudijama sebi pravi. Da nije bilo tih sitnih nepotrebnih navlacenja Halkica sumnjam da bi se ovo i veceras desilo. Ljudi sjajno igraju,a ne dobijaju poštovanje zbog navlačenja.Zvornicka je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:02Borac je daleko najbolja ekipa u drzavi sto su i pokazali u dosadasnjem dijelu prvenstva, a i 70 minuta veceras. Imaju glavu i rep, popunjeni su i jaki na svim pozicijama, jedino je golman mozda najtanji. Mislim da ce biti prvaci bez ikakvih problema jer tesko da ce ih iko ispratiti tokom sezone.
Ovo je nevjerovatan preokret koji se jednom u 10 godina desi i to je to, Grbavica je zasluzna za pobjedu. Prvo poluvrijeme je Marinovic vrhunski odradio, dao posjed nama gdje smo izuzetno tanki i iz dvije kardinalne greske dva gola primamo. Iz nekog razloga je u drugom Borac uzeo posjed sto je ogromna greska bila s obzirom na Adzemove izmjene gdje je uveo brze igrace pogodne za kontri i to ga je doslo glave na kraju - sva tri gola iz kontri.
Sto se sudjenja tice, Halkic je korektan bio za divno cudo osim par nekih faulova i autova, a na sta smo navikli inace ovo je bilo veoma dobro.
Kapacitet bez juga je 10.600.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:58Zar nije trenutni kapacitet 10k?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:38WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 2) 3 : 2
Datum: 15.09.2025 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11300
Sudija: Halkić Haris (Sanski Most)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Demir Mirza (Kakanj)
Delegat: Bodiroga Velibor (Trebinje)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)
Evo i mene
Hvala na čestitkama iz Banja Luke
Ovo stvarno nema smisla
Virtu4l je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:43Raspali ste se nakon gola.
Iako je promaha bila i prije gola u zadnjoj liniji.
Ma danas sam jednom kolegi forumašu rekao da je ovo realan scenarij. To ti je rezultat "overhajpa", 10 dana su se oni spremali za ovu utakmicu, te mini pripreme, samo Borac, Borac... a Adžem ne zna da su to igrači koji mogu držati fokus maksimalno par dana i sad su jednostavno pregorili, ne možeš euforiju držati 10 dana. A Borac je ipak ozbiljna ekipa da to ne iskoristi.
Kako nije uzeo, valja ujutru na alarm ustati i lagano na posaotutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:56Jesi uzeo ista na kladari na ovoj ofirnosti?
Zeljo![]()
To im se isto i prošlu tekmu na Grbavici desilo.imekorisnicko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:05Borac medvjeđu uslugu sa sudijama sebi pravi. Da nije bilo tih sitnih nepotrebnih navlacenja Halkica sumnjam da bi se ovo i veceras desilo. Ljudi sjajno igraju,a ne dobijaju poštovanje zbog navlačenja.Zvornicka je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:02Borac je daleko najbolja ekipa u drzavi sto su i pokazali u dosadasnjem dijelu prvenstva, a i 70 minuta veceras. Imaju glavu i rep, popunjeni su i jaki na svim pozicijama, jedino je golman mozda najtanji. Mislim da ce biti prvaci bez ikakvih problema jer tesko da ce ih iko ispratiti tokom sezone.
Ovo je nevjerovatan preokret koji se jednom u 10 godina desi i to je to, Grbavica je zasluzna za pobjedu. Prvo poluvrijeme je Marinovic vrhunski odradio, dao posjed nama gdje smo izuzetno tanki i iz dvije kardinalne greske dva gola primamo. Iz nekog razloga je u drugom Borac uzeo posjed sto je ogromna greska bila s obzirom na Adzemove izmjene gdje je uveo brze igrace pogodne za kontri i to ga je doslo glave na kraju - sva tri gola iz kontri.
Sto se sudjenja tice, Halkic je korektan bio za divno cudo osim par nekih faulova i autova, a na sta smo navikli inace ovo je bilo veoma dobro.
Ovo je ono sto nas izdvaja od drugih a pogotovo od ovih preplacenih igraca sa strane u privatnoj prciji.
Opet vas mi vracamo u trku za titulu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:56Jesi uzeo ista na kladari na ovoj ofirnosti?
Zeljo![]()
Ne nego cemo jedni drugima majke i sestre da pominjemo… Vrhunska utakmica, ambijent, sudjenje, ste sto fudbal moze da ponudi je bilo veceras. Ima jos dana za megdana, tako da raduje me igra Borca, ne mozemo prebaciti tu armosferu na Grbavici i sto igrace Zelje to podigne na max pa idu daleko oreko svojih granica.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Simi, WeekendOffender, Zaboljesutra i 20 gostiju.