FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2025, 23:38

Bio sam protiv Rudara po onoj kiši putujem 100 km u jednom pravcu ABd i protiv Veleza dolazim al nedostaje jedinstva i više publike . Ok mi je nezadovoljstvo i kritike . Al dodji na tekmu jbmt više podjele I ko je za koga i protiv koga.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 15 sep 2025, 23:40

MaroonBjelave je napisao/la:
15 sep 2025, 23:29
hazarder je napisao/la:
15 sep 2025, 23:16
Sposoban, veoma skup trener po mogućnosti mlađi od 55 kome se ne može diktirat sastav na Viberu i mi smo na konju do polusezone a onda se vraća i Renato pa bi i gol razlika mogla u pozitivu. U međuvremenu, gledat' da Veležu dug vratimo da nas ne raspu na Koševu.
Sve si super napisao, ali brat moj, nama je Ajla u klubu, a kažu da nije. Nama su staff u hotelu neki balvani. Nas predsjednik je neko ko sebi dozvoljava cirkus sa Sejom Brajlovicem(i još milion cirkusa). Nama je Džeka Muminovic(istina, donedavno) predstavnik kluba. Naše uposlenice kluba puštaju Cecu na terenu Želimir Vidović Keli.
Lafo, pavlaku Šoja ostavio u sobi trofeja...

Ima toga još, ali i ovo je dovoljno da se čovjek ispovraća.
Nek' orgije sa sfk, prinčevima i šejkovima i enterprenuersima i vizionarima imaju k'o u Eyes wide shut svaku noć, halal bilo, samo nek' **** od stručnog štaba i prvog tima. Prije toga nek' prodaju svakog za koga misle da mogu uzet' pare da se ne osjeti neko zakinut i onda hajde da se stvore uslovi za postojanje sportskog kolektiva, fudbalskog kluba koji ne najavljuje ni titule ni rekordne izlazne transfere ni kabanice uz kupljenu sezonsku samo da najave da SS i ekipa ima uslove da s mirom treniraju i misle na slijedeću utakmicu i tako jednu po jednu pa dokle dobacimo.

Evo probala se s "legendama" kluba i velikim imenima prikriti trulež i nepotizam koji vlada u strukturama kluba al' je očito da ne ide. Daj mi borbu za Europu sa zdravim osnovama pa makar vraćali ove s dvojne iz Radnika da nam igraju.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 15 sep 2025, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 sep 2025, 23:43

H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:37
hazarder je napisao/la:
Sposoban, veoma skup trener po mogućnosti mlađi od 55 kome se ne može diktirat sastav na Viberu i mi smo na konju do polusezone a onda se vraća i Renato pa bi i gol razlika mogla u pozitivu. U međuvremenu, gledat' da Veležu dug vratimo da nas ne raspu na Koševu.
Sve si super napisao, ali brat moj, nama je Ajla u klubu, a kažu da nije. Nama su staff u hotelu neki balvani. Nas predsjednik je neko ko sebi dozvoljava cirkus sa Sejom Brajlovicem(i još milion cirkusa). Nama je Džeka Muminovic(istina, donedavno) predstavnik kluba. Naše uposlenice kluba puštaju Cecu na terenu Želimir Vidović Keli.

Bravo :clap:
Vidi buraz, treba staviti po statutu ko se smije sa kim.druziti,postsviti nekog od nas da kaze sljedecem investitoru koga da stavi i da zaposli,da odma kazem da odluke koje donosi uprava kluba su bile milion puta nikakve,Aylah mrtva navijacica kona sa juga u klubu itd ali gdje i kad u svijetu se to moglo odredjivati investitorima? Sto prije shvatimo da je 21 vijek,da investitor nikad nece nas pitati za bilo sta lakse ce nam biti. Neka samo puste ekipu da trenira,nek im neko nekad nakon 100 godina lupi sakom od sto mada nasi nisu ni za to sposobni.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 sep 2025, 23:44

Tatamata1946 je napisao/la:
15 sep 2025, 21:53
NazorUso je napisao/la:
15 sep 2025, 21:44
Da li ce i princu aylsh popunjavati vakum ?
Napisi nekad nesto normalno. Vidis da nisi nikome smijesan i zanimljiv. Procitaj sta sve pises, bukvalno svaki post bolestan, frustriran, negativan, vulgaran
Bolje nego da patetisem da mi djeca kisnu ma stadionu i branim debelog Amera i prevazidjenog pokusaja od trenera !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 sep 2025, 23:45

hazarder je napisao/la:
15 sep 2025, 23:40
hazarder je napisao/la:

Nek' orgije sa sfk, prinčevima i šejkovima i enterprenuersima i vizionarima imaju k'o u Eyes wide shut svaku noć, halal bilo, samo nek' **** od stručnog štaba i prvog tima. Prije toga nek' prodaju svakog za koga misle da mogu uzet' pare da se ne osjeti neko zakinut i onda hajde da se stvore uslovi za postojanje sportskog kolektiva, fudbalskog kluba koji ne najavljuje ni titule ni rekordne izlazne transfere ni kabanice uz kupljenu sezonsku samo da najave da SS i ekipa ima uslove da s mirom treniraju i misle na slijedeću utakmicu i tako jednu po jednu pa dokle dobacimo.
Samo kažem, tvoje navedeno je kao najljepša priča. Moje navedeno je da od te priče može biti samo bajka.

I da pogledao sam večerašnju utakmicu komsiluka. Nista manje ili više nije sudija siljio za Borac na Grbavici u odnosu na nas u B.Luci.
Pa sta bi na kraju?

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 15 sep 2025, 23:47

bordobijeli je napisao/la:
15 sep 2025, 23:38
Bio sam protiv Rudara po onoj kiši putujem 100 km u jednom pravcu ABd i protiv Veleza dolazim al nedostaje jedinstva i više publike . Ok mi je nezadovoljstvo i kritike . Al dodji na tekmu jbmt više podjele I ko je za koga i protiv koga.
Bravo druze tebi na volji i zelji sto dolazis,ali slaba fajda vecini navijaca je preko glave ove turbulencije non stop mnogi su
se ohladili samo iz moje ulice deset ljudi vise ne ide nisu euro navijaci idu decenijama bez prekida,vise ne ,mora se nesto drasticno promjeniti citava promjena vodjenja kluba. ;)

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 sep 2025, 23:49

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:43
H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:37

Bravo :clap:
Vidi buraz, treba staviti po statutu ko se smije sa kim.druziti,postsviti nekog od nas da kaze sljedecem investitoru koga da stavi i da zaposli,da odma kazem da odluke koje donosi uprava kluba su bile milion puta nikakve,Aylah mrtva navijacica kona sa juga u klubu itd ali gdje i kad u svijetu se to moglo odredjivati investitorima? Sto prije shvatimo da je 21 vijek,da investitor nikad nece nas pitati za bilo sta lakse ce nam biti. Neka samo puste ekipu da trenira,nek im neko nekad nakon 100 godina lupi sakom od sto mada nasi nisu ni za to sposobni.
Pa vidimo šta našem predsjedniku donose njegove odredbe.

Btw, čitao sam negdje da je Mark Zuckerberg bio na ivici ponora sa svojim projektima, pa mu je neko dobronamjeran šapnuo gdje griješi.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 sep 2025, 23:51

Adzem kojeg svi (prvi ja) smatraju psihicki nestabilnim, koji lajva na tik toku, koji glumi Amara Osima, krivi usta kad prica...saslusa i Borac i Zrinjski !!!
Nas trener kojeg pojedini predstavljaju vecim od kluba, dobi dobru porciju od oba ta tima.
Jel vidite imalo da covjek vise nije za Gornji Rahic a nekamo za Sarajevo ???
Ponavljam opet, Husref nije najveci problem Sarajeva, ali da je problem - Bgm jeste, i to ce vrijeme jos i vise pokazati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 15 sep 2025, 23:52

Nama je samo prica o ajli,mirvicu i sl. Ljudima se gadi sve oko kluba.samo 3k bolesnika dolazi bilo da je Ajla trener ili Mourinho. Klub u potpunosti treba da promjeni nacin vidjenja kluba i da se uradi nesto po pitanju stadiona. Inace sve cemo dublje tonuti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 sep 2025, 23:54

Kod nas se optuzivalo da smo namjestili sa SB jer je neko odigrao tiket,evo imate tekmu kona listic objavljen iz 2/1 i to 200km ja mislim da ce danas optuziti klub za namjestanje.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 sep 2025, 23:56

Ado_77 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:47
Bravo druze tebi na volji i zelji sto dolazis,ali slaba fajda vecini navijaca je preko glave ove turbulencije non stop mnogi su
se ohladili samo iz moje ulice deset ljudi vise ne ide nisu euro navijaci idu decenijama bez prekida,vise ne ,mora se nesto drasticno promjeniti citava promjena vodjenja kluba. ;)
Smijurija,cuj da me neko ohladi od Sarajeva,po toj logici kone bi se ugasile.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2025, 23:56

Jedino je sada bitno da nas protiv Veleza mora al mora biti 10 milja.
Sad moramo zbiti redove stati svi ko jedan nema suplje
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 15 sep 2025, 23:57

15 sep 2025, 23:54
Kod nas se optuzivalo da smo namjestili sa SB jer je neko odigrao tiket,evo imate tekmu kona listic objavljen iz 2/1 i to 200km ja mislim da ce danas optuziti klub za namjestanje.
To samo mi mozemo. Kad pogledaš i nismo bolje zasluzili. Uzmes kup i optuzis klub za namjestanje

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 sep 2025, 00:00

KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 23:57
15 sep 2025, 23:54
To samo mi mozemo. Kad pogledaš i nismo bolje zasluzili. Uzmes kup i optuzis klub za namjestanje
Pa tiket nam je mjerilo bilo,normalno da nismo za bolje,tacno smo tu gdje smo zasluzili,sve se bojim da ce kone optuziti klub sad za namjestanje :rol: optuzili smo za kup protiv SB,optuzili smo i za finale kupa protiv Borca i jos milion nekih tekmi. Prizivamo neke investitore,nismo zadovoljni ni kad hoce ovaj novi da udje a mi ustvari najveci jad i cemer.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 sep 2025, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2025, 00:00

Ado_77 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:47
Ma moramo raditi svi na tome da se dolazi na utakmicu . Svi ti ljudi u klubu su prolaznici uprave, treneri , igrači. Treba stvarati kult kluba da se dolazi radi FKS , tu bi kritikovao i hz nisu dolazili zbog Varešanovića , to nije rijesenje i ostavlja posljedice. Ja dolazim kad mogu ko god da je i na klupi i u upravi . Bojkoti i te priče samo udaljavaju raju od kluba svama je pun kufer tih priča i pizdarija.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 sep 2025, 00:03

Lucas je napisao/la:
15 sep 2025, 22:55
Nama ce vjerovatno sudija i Vico biti krivi, ako ne pobjedimo Borac kuci u novembru. Bod na Grbavici za dvije sedmice ce nam biti ravan pobjedi.
Ma apsolutni autsajderi smo na derbiju.Te price nema favotita nema u mom qurcu.Ljudi preokrenu Borac koji tebi petardu zabije i uzmu Zrinjski glat bez pola ekipe koji tebe takodjer glat rutinira.
Pisao sam duze postove o tome,nema karaktera,ekipa glumaca a ne fudbalera.Ljudi nikoga ne mogu okrenuti,klasicni mentalni patuljci pa nek idu u Real poslije nas a otici ce u qurac jer im je Belupo maksimum.Nas je ovaj isti Borac vodio 0-2 na Kosevu sta smo mi uradili?Sutnuli na gol nismo a oni ih drugi put okrecu.E to je karakter i muda

Sve je ovo ishod silni kritika na istok koji dok je vodio glavnu rijec na stadionu bio najveci vjetar u ledja igracima i svi su skidali gace pred Kosevom.Papci nas ubjedili da je 4.mjesto mjera,izvolite sad.Vidim i sjeveru je prekipilo vise,hajd fino.
Svima mora bit jasno sta je FKS,igracima,trenerima,uposlenicima a posebno navijacima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 sep 2025, 00:06

atomskaNavika je napisao/la:
15 sep 2025, 17:28
ajdohordas je napisao/la:
15 sep 2025, 11:28
Istina je da se preko Vice ublažila kazna, kao i da je direktno posredovao u transferu Ljajića koji inače nikada ne bih kročio u ovu ligu.
Da li je to posredovanje finansijski ili druge prirode to ne znam...

To su razlogi zbog kojih se šuti na lakrdije koje se desavaju nama. Vico je poklopio sve klubove na ovaj ili onaj nacin, a u to spadamo i mi. Jednostavno smo taoci ovog saveza i sa titulama se treba halalit u naredne 4 godine bar.
Netačno. GospodinizSarajeva je napisao onako kako jeste: “veće i žešće kazne spasio uposlenik kluba.
Pa je za nagradu otjeran iz kluba. Slika i prilika trenutnog stanja u FKS.”
Nisam upucen oko toga... sto ne znaci da je istina naravno.
Ali znam 100% da se i kod Vice urgiralo kad smo bili u tom belaju i da određene stvari jest on zavrsio.
I znam da je to jedan od razloga zasto je splahnula borba protiv saveza.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 16 sep 2025, 00:15

Maximalno dobra priprema utakmice protiv Veleza, i onda hladne glave i isto tako maximalno motivirani po bodove u derbiju.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 sep 2025, 00:29

Princ Ismael ce biti stvarni vlasnik kluba...
Toliko od mene...

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 16 sep 2025, 00:32

Vanja8 je napisao/la:
16 sep 2025, 00:29
Princ Ismael ce biti stvarni vlasnik kluba...
Toliko od mene...
Jel provjereno to?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, N3R3D, SHZ82 i 68 gostiju.