Isto tako, brz oporavak želim navijaču koji je završio u hitnoj, da što više ovakvih utakmica doživi ali sa boljim zdravljem.
Nodi80

Tako’e, da bi se prikrilo kanalenje Galaktikosa, to je sve dogovor sa VicomHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:18Ma ne, bolan. Zbog Borca je ovo 100% bilo večeras, kažem ti.MikiPirs je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:16A ne ne, sinoc je bilo navuceno zbog Borca, veceras smo pustili Zeljo da se prikrije, jer ce nama Zeljo pustiti sve tri ostale samo da vas ukanale, a onda ce Zrinjski da nam vrati za proslu godini jer tako je Vico sredioHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:09
Da se ne lažemo, ovo je večeras 100% zbog Borca bilo. Ali 100%.
Logicno sve![]()
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!!!
Borac Željo, pravi derbi, kao i uvijek. Borac nas pojeo u prvom poluvremenu. Drugo se okrenulo. Čestitke obje ekipe.AvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Isto tako, brz oporavak želim navijaču koji je završio u hitnoj, da što više ovakvih utakmica doživi ali sa boljim zdravljem.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Bili ste bolji protivnik 70 minuta. Adzem je sam sebi napravio problem,sto je Cvetanovskog i Vinija drzao na klupi. Mi smo bili poprilicno pogubljeni,ali smo pokazali karakter.AvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Imali smo nekoliko nevjerojatnih prilika za 0:3 da završimo utakmicu, ali... To je fudbal... Ili ti Vinko, u narodu poznatiji kao kasna izmjena... Sva tri gola po desnoj, Jakšićevoj strani... Nebitno sad, vrhunska utakmica!BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:24Bili ste bolji protivnik 70 minuta. Adzem je sam sebi napravio problem,sto je Cvetanovskog i Vinija drzao na klupi. Mi smo bili poprilicno pogubljeni,ali smo pokazali karakter.AvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Realno ovo je sa pola gasa bilo, dosta bolji Željo...Combattente87 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:49Realno ovo je sa pola gasa bilo, dosta bolji Borac...
Željo bez prilike 45 minuta.
Rezultat je bio takav da jednostavno nije bilo potrebe da previše i ofirno navlači (2:0 u 70.min.).aqarius je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:17Čestitke igračima Želje,ali svakako čestitke za sudiju Halkića..bilo je sitnih grešaka..ali odsudio je odlično,ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je Željo izgubio,uzeli su momka bezveze na zub.Drugo igrači svojim ponašanjem trebaju pomoći sudiji..ovo kod nas je hrkljuš gdje mu obje ekipe i klupe psuju sve po redu i trude se da zakomplikuju stvari.Žale se na produžetak nadoknade,pa od dizanja table je prošlo više od tri minuta do početka igre..ono zvanje medicinara..pa crveni karton tamo nekom i to je tih 10 minuta.. samo je suština da i ostali to trebaju raditi ..čestitke Želji..kad si dobar,dobar si...
Dobar. Malo nervozan, ali dobar. Ne znate vi te muke kad se derbi izgubi ovamo.
Upravu si. Osjecali su se prvih 45 minuta, kao ja sad ovih drugih 45 minuta.