Čovječe, kako si samo opterećen Dabićem
Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:43Raspali ste se nakon gola.
Iako je promaha bila i prije gola u zadnjoj liniji.
Sto se zamaras ti ovim, pratis li tekmu vcs, jesi zadovoljan??
Ovaj kad uđe, nećemo više biti Dinamo nego CZ bh fudbala
Sto kaze jedan trener iz hrvatske,ja bi sebi poderao licencu da mi torcida drzi predavanje igracima na poluvremenu a ne ja
Malo razonode dok njamkeKosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Sto se zamaras ti ovime, pratis li tekmu vcs, jesi zadovoljan??
Mani se ti FKS!
Nadoći će to.KosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:56Daj boze jer ovo je za sada katastrofa, nikad losija sezona od kako pratim ovaj klub za 37god.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:53Mi ćemo zavrsiti nažalost treći.KosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:51I mi ako se ne dohavizamo na vrijeme necemo zavrsiti vise od 5-og mjesta![]()
Kvalitetom smo prva ekipa lige bez premca.
Ali smo debili.
Kod njih je druga prica, dosta zdravija ali jednostavno nema kvaliteta.
Pobjedit veleza pa se onda okrenuti derbiju, tu se nikad ne zna…..
Bar znate koji su limiti ekipe... Mi imamo igrače a nemamo ekipu.Virtu4l je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:43Raspali ste se nakon gola.
Iako je promaha bila i prije gola u zadnjoj liniji.
Ma danas sam jednom kolegi forumašu rekao da je ovo realan scenarij. To ti je rezultat "overhajpa", 10 dana su se oni spremali za ovu utakmicu, te mini pripreme, samo Borac, Borac... a Adžem ne zna da su to igrači koji mogu držati fokus maksimalno par dana i sad su jednostavno pregorili, ne možeš euforiju držati 10 dana. A Borac je ipak ozbiljna ekipa da to ne iskoristi.
Obe prilike je trebao realizovatiCombattente87 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:59Malo razonode dok njamkeKosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Sto se zamaras ti ovime, pratis li tekmu vcs, jesi zadovoljan??
Mani se ti FKS!
Inače nisam zadovoljan, trebao je Vuković ono zabiti...
Polako ide drugo poluvrijeme
Jedini bez boda u gostimaKosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:56Daj boze jer ovo je za sada katastrofa, nikad losija sezona od kako pratim ovaj klub za 37god.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:53Mi ćemo zavrsiti nažalost treći.KosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:51I mi ako se ne dohavizamo na vrijeme necemo zavrsiti vise od 5-og mjesta![]()
Kvalitetom smo prva ekipa lige bez premca.
Ali smo debili.
Kod njih je druga prica, dosta zdravija ali jednostavno nema kvaliteta.
Pobjedit veleza pa se onda okrenuti derbiju, tu se nikad ne zna…..
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, AvantiBL, Hansestadt, Hrasno15, maho_sa, Stole i 72 gosta.