Nista slagao nije,to je surova istina bio Mirvic ili ovaj sto je Rijeku kupio milikarder koji ima 10 klubova isto ce ti ovdje biti,zgadio bi mu Vico,Beus,Gigovic i zlocinci u crnom zivot,niko normalan nece ulagati i ovu nedodjiju od zemlje.H8Z7 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 18:50Laži sam sebe da je tako.ubipara je napisao/la: ↑15 sep 2025, 18:39Evo ljudi u redu cekaju da kupe. Nije niko budala ko Mirvic da se jos bakce oko ovoga kad nam je liga u qrcu i nema nista od titule narednih 8 godina. Samo sto to ovdje pojedini nikako da shvate da nama ne igra nikakvu ulogu ko nam je investitor, ko nam je trener ko su nam igraci sve dok savezom i sudijama zare i pale cetnici i ustase koji meze wve bosansko i sarajevsko.
Kad to skontate bit ce vam lakse, do tada zivite u iluziji i tjerajte sve i svakoga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedan je bio Babuka!jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:04Kakva bolan moćna mafija nemaju za perec , prodali Mirvicu priču o tom i on ih stavio na platni spisak, kad je glupan.ledesma je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:01A sto ako je ta mocna mafija u klubu zasto se ne ide prema sudijama prije tekmi, a poslije tekmi ako nas osteti zna se kako se ide auto, porodica ofo ono, jel stvarno mislite da ce ta mocna mafija biti procesuirana? Nema ovdje drzave, mislim ima nama sirotinji.
Moćna mafija neće s Mirvicem da sjedne u isti objekat a ne za sto.
A ne znam evo pricaju neka mafija nešto, nemam pojma vise
Uglavnom znam da trojkaska gofna nikad vise nece dobiti glas, zivio Bakir i SDA, nikad nas ovako nisu yebali dok je bila SDA, nikad. Pricajte vi sta hocete crvenom keru je samo Velez okupacija...
A savez je politika da se ne lazemo
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 15 sep 2025, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E ako su komancerosi mocna mafija onda ja ne znam trebamo se ugasiti.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:04Kakva bolan moćna mafija nemaju za perec , prodali Mirvicu priču o tom i on ih stavio na platni spisak, kad je glupan.ledesma je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:01A sto ako je ta mocna mafija u klubu zasto se ne ide prema sudijama prije tekmi, a poslije tekmi ako nas osteti zna se kako se ide auto, porodica ofo ono, jel stvarno mislite da ce ta mocna mafija biti procesuirana? Nema ovdje drzave, mislim ima nama sirotinji.
Moćna mafija neće s Mirvicem da sjedne u isti objekat a ne za sto.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Evo treci je tu,objavili su
-
- Kontakt:
Imao je jednog druga koji je zaista jak i **** ga je kad je vidio kakvim je polusvijetom okružen. A drug mu je postao zbog poslovne transakcije i jer je mislio da je normala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Princ Ismail?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
neka princ napravi stadion, neka se zove po njemu, samo nesto konkretno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Miran budi, bebo.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 15 sep 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Inace ivestitori cim uzmu klub prave stadione,smirite dozivljaje zivimo u najgoroj drzavi na svijetu,sve go kriminalac i sitne duse gdje nemozes zavrsiti regularno metar kvadratni zemlje,pojma nema ni ovaj gdje dolazi kao sto ni Nam nije imao,moze doc ovaj sto PSG vodi nista promijeniti nece, mi se trebamo Vici okrenuti i zlocincima u crnom.
Ako Ajla & CO ostaju ne pomaže Bog Allah da uđe u klub.
Mozda nece ona ostati, ali ce doci neka druga Ayla.
Kao sto sam rekao prije par dana, prvi. TAN je i problem i rijesenje problema naseg kluba.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 15 sep 2025, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Princ na bijelom konju

-
- Kontakt:
Mozel ko ovo hyper sr.anje banovat? Dokle je limit da se na apsolutno sve po.sere od kluba,igraca,Tana pa nadalje?
-
- Kontakt:
Ovom princu otac tezak 6 milijardi,pise da im je tesko tacno ustanoviti bogatstvo jer imaju nore investicija i porodicnog bogatstva u prevodu teski su da ni sami pojma nemaju koliko.
-
- Kontakt:
Ja ništa više ne vjerujem ni investitorima ni bilo kome . Ovo samo mazanje očiju .
Pozdravljam odluku u slučaju da trenutni vodeći ljudi napuste klub, on kao treći investitor sumnjam u neki napredak iskreno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Daj boze da ovi udju, jos kad bi hajrovali kakvo zemljiste da ne gledam vise Kosevo halal mu sve
Brinc na bijelom q..
Ne vjerujem vise tati rodjenom da dodje dok ne vidim sta ce napraviti.
Tako da.. Samo nek se vise Mirvic ne pita i nek se procisti uprava kluba krenuvši od gospođica na svim funkcijama.
Ne vjerujem vise tati rodjenom da dodje dok ne vidim sta ce napraviti.
Tako da.. Samo nek se vise Mirvic ne pita i nek se procisti uprava kluba krenuvši od gospođica na svim funkcijama.