Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka čast za ćirilicu na natpisu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Var soba zapeti ko puške hahahaha.
-
- Kontakt:
Manijaci 

-
- Kontakt:
Ovo kao i klub mu , hoce na silu da je neki faktor.ristagrad je napisao/la: ↑15 sep 2025, 20:35eto, nek si ti normalan. sta je god iza ovih tackica, odnosi se na tvoje ukucane, klosarcino bezobraznajurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:15Ma nikad niti jedan njihov forumaš ti neće bit ni blizu normalnog. To su **** koja su dobila 3 tekme i počela da se ****. Nisu mogli zadnjih sezona puno jer su bili ocajni. Uskoro će se vratiti u svoje prirodno okruženje. Pravo lice pokažu uvijek, evo ne bavi se niko vama pa se vi opet bavite isključivo Sarajevom. Sto jer vam je jedini interes cilj ambicija kluba da budete ispred Sarajeva. Nećete opet bit, koliko god imamo problema.
Za početak nisam vas navijač tu sam po normalnosti odmah u prednosti kilometar.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovo faul Lagumdzije? Moj Halkicu.
Sjajna atmosfera.
Sjajna atmosfera.
Direktan crveni se prenosi u kup. Jel dobio direktan u ligi?mirza_it je napisao/la: ↑15 sep 2025, 20:44Naime, suspenzija za crvene kartone na utakmicama Premijer lige BiH prenosi se na kup takmičenja, pa je Berbić svoju suspenziju odradio u toku sedmice, kada se Borac sastao sa Bratstvom Kozinci u osmini finala Kupa Republike Srpske. Borac je taj meč dobio sa 4:0.
Vrhunac naseg fudbala/nogometa
zbog bolesnih i opterecenih osoba, kao ti, i ne pisem ovdje. mozda je prelazno. sto se uvreda tice, mozes ovako, sakriven iza nika, pickice.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:05Ovo kao i klub mu , hoce na silu da je neki faktor.ristagrad je napisao/la: ↑15 sep 2025, 20:35eto, nek si ti normalan. sta je god iza ovih tackica, odnosi se na tvoje ukucane, klosarcino bezobraznajurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:15
Ma nikad niti jedan njihov forumaš ti neće bit ni blizu normalnog. To su **** koja su dobila 3 tekme i počela da se ****. Nisu mogli zadnjih sezona puno jer su bili ocajni. Uskoro će se vratiti u svoje prirodno okruženje. Pravo lice pokažu uvijek, evo ne bavi se niko vama pa se vi opet bavite isključivo Sarajevom. Sto jer vam je jedini interes cilj ambicija kluba da budete ispred Sarajeva. Nećete opet bit, koliko god imamo problema.
Za početak nisam vas navijač tu sam po normalnosti odmah u prednosti kilometar.
s moje strane kraj prepiske, kako rekoh, mozda je prelazno.
- invincible1921
- Kontakt:
Imas li ti problema sa vidom? Loptu je prvo dodirnuo, krajnje nebitno sta se desava kasnije a u ovom slucaju nista se kasnije nije ni desilo.
Oftalmologu sutra.
Dobar derbi, nema price. Atmosfera, kvalitet fudbala sve super
Vise investitora neg bodova 
Za sad Borac bolji duplo,željo loše
-
- Kontakt:
Borac dosta bolji na Grbavici.