Adis Bećiragić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Adis Bećiragić

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2025, 18:01

Da smo bili za petog mjesta onda bi i bili peti

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2025, 18:06

TripleThreat je napisao/la:
15 sep 2025, 16:23
lumani je napisao/la:
15 sep 2025, 15:56
slika
Treba ovdje izgleda opet neki Mulaomerović da vrati očekivanja pojedinih na višegodišnji standard. Valjda Adis podigao standarde očekivanja tih pojedinaca pa postade imperativ da se pobijedi Španija i Italija sa objektivno mnogo inferiornijim rosterom.
Ma kakav Adis sve je to Bosnić :| izgleda je on dobio Francuze (nije izgubio 50 razlike :thumbup: a i C Grke je on dobio :mrgreen: nije Adis na EB .

Toliko mržnje prema liku koji je preuzeo nekih 8 sedmica prije EB i napravio valjda neki rezultat na koji čekamo 30+ godina.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 15 sep 2025, 18:43

Masqareda je napisao/la:
15 sep 2025, 17:58
15 sep 2025, 17:54
Masqareda je napisao/la:
15 sep 2025, 17:42
I proslo se dalje samo jer su Grci odmarali Giannisa protiv nas.
Masqareda je napisao/la:
20 avg 2025, 15:58
Nema vise sanse protiv Gruzije. Bitadze ce zatvorit poluprofesionalca Nurkica i to je to. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
02 sep 2025, 18:50
Gubimo od Gruzije Aleme. :yawn:
Mnogo srece smo imali. Odmaranje Giannisa i onda nasa ciglarska ekipa gadjala 45% tricu protiv Gruzije. Stojim iza svega sto sam govorio. Kvalitetom smo bili za petog mjesta u grupi. :yawn:
Ček, da upotpunimo listu gluposti:
Masqareda je napisao/la:
Nema vise sanse protiv Gruzije. Bitadze ce zatvorit poluprofesionalca Nurkica i to je to. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
26 avg 2025, 17:58
Vjerujem da ce nas stici Garzine suze. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
30 avg 2025, 21:09
Amer penzioner i beskoristan kao sto sam rekao prije prvenstva. Al eto strucnjaci ovdje su opravdavali da se on zove. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
Sad je potpuna. Sve kontra.
"Your favorite player's favorite player" - MB

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 15 sep 2025, 18:52

Nama ovakvog diskurza i fali. Samo pogledajte kolika prasina se digla.

Mada cu prvi Beciragicu zamjeriti Kondica.

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 15 sep 2025, 18:54

Da je Suljo kalibar Kindjeta ili Drazena ( mada oni sebi ne bi ni dozvolili ovo natezanje ) pa hajde, nego je igrac samo solidnih kapaciteta, a kojem ce se na ovom glasilu mater psovat cim prvi put ne pogodi kos, a to ce bit jos u prvoj tekmi.

Aziz je vratio ne samo igracima nego i nama osjecaj sta znaci vjera u sebe, da preskocim sve ostalo vec stoput nabrojano, na ovom podforumu sam se nagledao strucnih presjeka i analiza koje su tvrdile cak i da je Adis prodo tekmu sa Cro, cak je to bila dominantna atmosfera jada i bijede maltene sve do kraja tekme u Sa, ostale budalestine manjeg i veceg kalibra se mogu nabrajati do sutra.

Svaka cast momci osvjetlali ste nam obraz, nikad se nije desilo da poslije nekog takmicenja atmosfera poslije ispadanja bude kao sad, nema za cim da se zali.

Mjeru patriotizma jednu dvije je nabrojao i Adis a jos poneku svi oni sto su vjerovali u ove momke pa otisli na Kipar pa Rigu da ih bodre, svaka i njima cast i hvala im jednako.

A ovi satro znalci koji su ovde listom predvidjali da nas nece ni biti na EB vidno ispoljavaju koliko se pojedose od muke.

Nema tu pomoci niti se diskusijom to moze popraviti, ima psiholog, ima rad na sebi, cijeni sebe pa ces i druge i njihov rad znati adekvatno pozdraviti.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2025, 19:34

15 sep 2025, 18:43
Masqareda je napisao/la:
15 sep 2025, 17:58
15 sep 2025, 17:54

Mnogo srece smo imali. Odmaranje Giannisa i onda nasa ciglarska ekipa gadjala 45% tricu protiv Gruzije. Stojim iza svega sto sam govorio. Kvalitetom smo bili za petog mjesta u grupi. :yawn:
Ček, da upotpunimo listu gluposti:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Amer penzioner i beskoristan kao sto sam rekao prije prvenstva. Al eto strucnjaci ovdje su opravdavali da se on zove. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
Sad je potpuna. Sve kontra.

:rol: :rol:

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 15 sep 2025, 20:29

Hvala Adise, do sledeci put, ako je tacno. Znaci dohakali mu Emir i Brko. Posto je se svasta pisalo uvezi drzavljanstva propisi su vrlo strogi, ako hoces vracati nase. Posto nemamo ugovor sa Njemackom Djedovic je se trebao odreci njemackog da bi opet vratio nase drzavljanstvo. To sto njemacka tolerise dva nema veze, nas zakon je problem.
Eh sad je savez trebao preko ministarstva da trazi dodjelu drzavljanstva kao izuzetak jer sportista, sto razumno nisu ucinili.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 15 sep 2025, 20:30

Ovaj covjek je definitivno nas najbolji selektor dosad, uz eventualno Acu Petrovica 2013. Na zadnja dva evropska prvenstva smo igrali koliko-toliko pristojnu kosarku protiv nekih od najboljih reprezentacija. Treba imati na umu da je danas puno teze nego prije 20ak godina.

Inace, neki ovdje prizivaju kako bi voljeli doziviti da jednog dana igramo profesionalno, fluidno, i bez panike kao sto to Njemacka radi posljednjih par godina. Neki ocito zive u zabludi, jer kako takvo nesto ocekivati kad 60% kvalitetnih igraca koji bi mogli igrati za nas radije izaberu da igraju za Srbiju, Hrvatsku, i sto je najgore za Tursku sa kojom nikakve veze nemaju. :urnebes:

Tako da dobro je i ovo sto uradimo na 40-50% realne mogucnosti. U jednu ruku i zalosno, obzirom da smo za kosarku najtalentiraniji od svih popularnih kolektivnih sportova.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 sep 2025, 20:42

Brazzzoo123 je napisao/la:
15 sep 2025, 20:29
Hvala Adise, do sledeci put, ako je tacno. Znaci dohakali mu Emir i Brko. Posto je se svasta pisalo uvezi drzavljanstva propisi su vrlo strogi, ako hoces vracati nase. Posto nemamo ugovor sa Njemackom Djedovic je se trebao odreci njemackog da bi opet vratio nase drzavljanstvo. To sto njemacka tolerise dva nema veze, nas zakon je problem.
Eh sad je savez trebao preko ministarstva da trazi dodjelu drzavljanstva kao izuzetak jer sportista, sto razumno nisu ucinili.
Nisu mu oni dohakali, nego klub koji je rekao da ne zele da vodi u isto vrijeme i reprezentaciju pored kluba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 15 sep 2025, 20:57

A ja lika sto opra sa Gruzijom. Objektivno jaca repka koja bi nas dobila 8 od 10 tekmi da igramo. Posrecilo nam se i to je to. Stvarno ne vidim smisao tolikog prozivanja. Uostalom i dogurase na prvenstvu dalje od nas. :yawn:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 15 sep 2025, 21:21

Drago mi je da je rekao nešto što je dosta raje ovdje i znalo.
Pa taj Sulejmanović je u skoro svakom klubu imao problema sa trenerima, pomoćnicima, a dosta puta je prekrižen zbog toga.
Da je njemu Adis prvi konflikt, rekao bi, ali uglavnom se znalo da je momak po prirodi konflinktna osoba koja ganja neku svoju pravdu.
Za Brku se isto zna, interesdžija koji gleda svoje dupe i interese. Nije mu BiH bila bitna pred EP kad je bolja para bila sa njemačkim pasošem. Sad se sjetio kad je u Španiji.
Ne bih ja na njih više ni trošio energije, niti ih zvao da su iz očiju ispali.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2025, 21:28

Nah1d je napisao/la:
15 sep 2025, 21:21
Drago mi je da je rekao nešto što je dosta raje ovdje i znalo.
Pa taj Sulejmanović je u skoro svakom klubu imao problema sa trenerima, pomoćnicima, a dosta puta je prekrižen zbog toga.
Da je njemu Adis prvi konflikt, rekao bi, ali uglavnom se znalo da je momak po prirodi konflinktna osoba koja ganja neku svoju pravdu.
Za Brku se isto zna, interesdžija koji gleda svoje dupe i interese. Nije mu BiH bila bitna pred EP kad je bolja para bila sa njemačkim pasošem. Sad se sjetio kad je u Španiji.
Ne bih ja na njih više ni trošio energije, niti ih zvao da su iz očiju ispali.
:thumbup: :thumbup:

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 15 sep 2025, 21:34

Masqareda je napisao/la:
15 sep 2025, 20:57
A ja lika sto opra sa Gruzijom. Objektivno jaca repka koja bi nas dobila 8 od 10 tekmi da igramo. Posrecilo nam se i to je to. Stvarno ne vidim smisao tolikog prozivanja. Uostalom i dogurase na prvenstvu dalje od nas. :yawn:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Da još jednom utvrdimo. Završili su sa istim omjerom i strijepili od Španije hoće li uopće proći u sljedeći krug.
Masqareda je napisao/la:
31 avg 2025, 16:48
lijepo od njega sto se odazvao tek tako naknadno kad je drugi Amer otpao. To sto je Bekir odlucio da mu je bitniji covjek koji ima 38 godina i pri kraju je karijere od Garze
Jesi li makar naučio koliko je Robersonu godina da ti baitanje barem na nešto liči?
"Your favorite player's favorite player" - MB

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 15 sep 2025, 22:22

Hvala Adise, dao si nam puno radosti zadnji godina, velike pobjede protiv francuske, slovenije, gruzije i pogotovo ona protiv hrvatske, ima jos ali da ne nabrajam. Imao sam osjecaj da ova repka moze svakog dobit, nismo se bojali nijedog protivnika, uvijek sam imao nadu za ove momke uz Adisa, nesto sto godinama u nasu fudbalsku repku nemam. Nece biti lako za naslijednika, dosta se ocekuje od ove ekipe, i to pokaziva kakav je posao Adis (od)radio.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 sep 2025, 23:25

ElAn10 je napisao/la:
15 sep 2025, 22:22
Hvala Adise, dao si nam puno radosti zadnji godina, velike pobjede protiv francuske, slovenije, gruzije i pogotovo ona protiv hrvatske, ima jos ali da ne nabrajam. Imao sam osjecaj da ova repka moze svakog dobit, nismo se bojali nijedog protivnika, uvijek sam imao nadu za ove momke uz Adisa, nesto sto godinama u nasu fudbalsku repku nemam. Nece biti lako za naslijednika, dosta se ocekuje od ove ekipe, i to pokaziva kakav je posao Adis (od)radio.
Otkud tebi da je Adis dao ostavku?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 16 sep 2025, 09:20

19vendetta87 je napisao/la:
15 sep 2025, 23:25
ElAn10 je napisao/la:
15 sep 2025, 22:22
Otkud tebi da je Adis dao ostavku?
Ja ne vjerujem da ce ostati, ali vidit cemo sta ce biti.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 16 sep 2025, 09:26

Aziz treba ostat ako nadje nacin da prosiri, vjeruje i igra sa svih 12 kosarkasa. Ako ce i dalje po svom onda je dosego svoj limit i vrijeme je da vidimo jesul' Abaz i Firic ista naucili na njegovim greskama u protekle 3 godine.
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 sep 2025, 12:34

15 sep 2025, 21:34
Masqareda je napisao/la:
15 sep 2025, 20:57
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Masqareda je napisao/la:
Da još jednom utvrdimo. Završili su sa istim omjerom i strijepili od Španije hoće li uopće proći u sljedeći krug.
Masqareda je napisao/la:
31 avg 2025, 16:48
lijepo od njega sto se odazvao tek tako naknadno kad je drugi Amer otpao. To sto je Bekir odlucio da mu je bitniji covjek koji ima 38 godina i pri kraju je karijere od Garze
Jesi li makar naučio koliko je Robersonu godina da ti baitanje barem na nešto liči?
Kako prepoznat mrtvog mongoloida na forumu? Koristi zijev smajli ko da mu je materina sisa
naprijed rejal

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 sep 2025, 14:13

Maverick je napisao/la:
16 sep 2025, 09:26
Aziz treba ostat ako nadje nacin da prosiri, vjeruje i igra sa svih 12 kosarkasa. Ako ce i dalje po svom onda je dosego svoj limit i vrijeme je da vidimo jesul' Abaz i Firic ista naucili na njegovim greskama u protekle 3 godine.
Kojih 12?

Arslanagic da bude bitan igrač?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 sep 2025, 15:40

Jedino ako savez uspije lobirati kod FIBE, pa da dovedemo 5 Amerikanaca i predstavimo ih kao domace igrace...

Jedna Turska koristi samo 7 igraca u rotaciji, a kod nas ljudi hoce da se koristi 12...kojih 12?

To moze tako samo protiv Kipra, ili sad protiv Svicarske.
U svakom drugom slucaju je pogubno za ekipu poput nase.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.