FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vec smo pokazali da nam ne mogu nista, ni kad sa sudijom dodju. na tribinama samo 100% podrska za nase. ne treba se fokusirati na sudjenje, prozivke, bilo sta slicno. samo zeljo od prve do zadnje minute i rezultat ce doci.
Ocekujem
…………….Jaganjac
Cvetanoski Sosic Boljevic
……….Erick Lagumdzija
Alic Karamarko Seedorf Trouppe
…………….…Muftic
…………….Jaganjac
Cvetanoski Sosic Boljevic
……….Erick Lagumdzija
Alic Karamarko Seedorf Trouppe
…………….…Muftic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dino dragi koji Jaganjac, uz svo postovanje prema momku, ako i tvrdimo da je talentovan igrac, trebaju mu bar dvije godine redovnog fudbala da bi dosao na nivo premier lige.
U slucaju da je Rakic povrijedjen (momak ima BiH pasos, moze se vodit kao u21), mogli bi se naci drugi nacini da se zadovolji u21 kriterij.
U slucaju da je Rakic povrijedjen (momak ima BiH pasos, moze se vodit kao u21), mogli bi se naci drugi nacini da se zadovolji u21 kriterij.
Na pripremama u Medjugorju Jaganjac je dao 3 gola, a Rakic je bio sa u21 repkom i nije igraoAnpa je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:03Dino dragi koji Jaganjac, uz svo postovanje prema momku, ako i tvrdimo da je talentovan igrac, trebaju mu bar dvije godine redovnog fudbala da bi dosao na nivo premier lige.
Imam osjecaj da ce on igrati prvih 11
A Boljevica su u Medjugorju uigravali na desnom krilu i asistirao je i igrao dobro, sto znaci da ce Cvetanoski na klupu ili na lijevo krilo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Veceras izaci hrabro pogledati u tribine i pobjed ce doci. Veceras necemo stedit grla i dlanove, podrska cijelog stadiona od prve do zadnje minute ne smije prestajat.
Grbavica je hram fudbala, veceras vise od 10 000 navijaca u akusticnoj atmosferi ce da nosi Plave sve do pobjede.
Ocekujem sastav- Muftic- Odinaka Karamarko Sedorf Alic- Eric Lagumdzija Milosevic-Sosic Rakic Boljevic
Lijepo zaista izgleda sastav. Osim jedne pozicije. Nama fali odličan napadač ovdje kojeg nikako da dovedemo.
Pored ovog sastava imamo još sigurno 5,6 vrlo dobrih igrača koji mogu odlično odigrati utakmice, od Cvetanovskog do Osmanovica…
Cwirek je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:10Lijepo zaista izgleda sastav. Osim jedne pozicije. Nama fali odličan napadač ovdje kojeg nikako da dovedemo. Nisu to ni Jaganjac ni Conings ni Rakić ni Krpic.
Pored ovog sastava imamo još sigurno 5,6 vrlo dobrih igrača koji mogu odlično odigrati utakmice, od Cvetanovskog, Vinija do Osmanovica…
Deni majstore, pokazi ko si veceras
sretno plavi, samo jako!

Hrammm1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 09:30Zrinjski smo tako lako i rutinski uzeli , zasto ne bi Borca koji nije kvalitetniji sigurno , cak mislim da su losiji .
Brine me samo sudija, bice 30-70 sudjenje za njih
Sretno nam danas !
Riquelme1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 09:10Najvažniji faktor večeras smo mi, navijači na tribinama. Ne smijemo Borcu dati to zadovoljstvo da od prve minute skačemo na svaku sudijsku odluku s kojom se ne slažemo, time unosimo nervozu u našu ekipu i stvaramo im sliku da se ne fokusiraju na meč jer ga ne mogu dobiti. Od prve do zadnje minute trebamo pjevati našem Želji i igračima, rođendan nam je yebemu.
SudoHusika je napisao/la: ↑15 sep 2025, 11:48Puna podrška ekipi i stručnom štabu tokom 90+ minuta. Ne dozvoliti da nas isprovociraju **** od sudija ma koliko šiljili.
itatabisine je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:08
Veceras izaci hrabro pogledati u tribine i pobjed ce doci. Veceras necemo stedit grla i dlanove, podrska cijelog stadiona od prve do zadnje minute ne smije prestajat.
Grbavica je hram fudbala, veceras vise od 10 000 navijaca u akusticnoj atmosferi ce da nosi Plave sve do pobjede.
Ocekujem sastav- Muftic- Odinaka Karamarko Sedorf Alic- Eric Lagumdzija Milosevic-Sosic Rakic Boljevic
Tako je braco
VTZ
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Hrammm1921
- Kontakt:
Deni je dosao spreman , tako da bi trebao poceti danas
- Riquelme1921
- Kontakt:
Deni počinje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:58Deni je dosao spreman , tako da bi trebao poceti danas
Grupa iznad svakog pojedinca.
Samo hrabro, jako i pametno
Hrelja ponesi pelene da se ne u njaske kad veceras čuješ Grbavicu.
Jel realno da je Berbic mogao ocistiti crveni u kupu rs
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Čovječe i ja sad gledam i baš hoću da pitam ovdje kako je moguće da igra sad
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Jel ovo transparent za investitora?
-
- Kontakt:
Neki link ako imate volio bih pogledat
- Austinpowers
- Kontakt:
Korektan sastav, cak u zadnje vrijeme sam promijenio misljenje i kontam da je Odinaka bolji odabir ako se uzme u obzir da su oba zadnja vezna vise destruktivci.
Ne znam koja je ideja sa Pejicem na krilu i dalje, ako je on taj koji treba da donese brzinu ali hajde, iako se bolje pokazao na poziciji iza spica.
Ne znam koja je ideja sa Pejicem na krilu i dalje, ako je on taj koji treba da donese brzinu ali hajde, iako se bolje pokazao na poziciji iza spica.
Moj Adzeme sta li si ti uigravo.Jeb. te Boljevic mrtvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.