FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dovođenje Adema je glupost pogotovo nakon dovođenja najboljeg igrača lige, a to je Agon Elezi.
Obzirom na sva dešavanja unutar i van FK Sarajevo i rezultatsku krizu, osjećamo dužnost da se obratimo svim bordo navijačima i široj javnosti.
Novac uložen u klub nikome ne daje pravo da kroji sudbinu FK Sarajevo. Klub pripada njegovim navijačima. Do sada navijači nisu imali namjeru direktno učestvovati u odlukama, ali od ovog trenutka to se mijenja. UNFKS – Horde zla će pratiti procese i zahtijevati da o svakoj funkciji u klubu odlučuju kompetentni ljudi, oni koji će raditi isključivo za dobrobit FK Sarajevo. Nećemo dozvoliti da se na ključne pozicije postavljaju osobe koje svojim radom ili ponašanjem mogu nanijeti štetu klubu. Ponavljamo, isključivo nas interesuje uspjeh i dobrobit našeg Kluba, bez ikakvog interesa, manipulacija i kontradiktornih objava.
Svi koji su ovdje samo zbog lične koristi moraju znati da vrijeme takvih praksi prolazi, i da za takve ljude nema mjesta. Naši igrači i stručni štab i dalje imaju našu punu podršku. Međutim, i naša dobrota i strpljenje imaju kraj. Samim tim, opet poručujemo da nas zanima samo puni angažman i predan rad za uspjeh našeg Kluba. Navedeno važi za sve strukture i slojeve, bez izuzetka: predsjednika, upravu, stručni štab, igrače i svakog drugog zaposlenika FK Sarajevo.
Pozivamo sve navijače da u što većem broju pohodimo svaku domaću, a isto tako i gostujuću utakmicu, kada nam uslovi to dozvoljavaju. Ujedinjenje svih navijača je potrebno za svijetlu budućnost našeg Kluba. Sjever, Istok i Zapad- svi k’o jedan! Podržimo FK Sarajevo jer sada kada je najteže, naš glas mora biti najglasniji ikada!
Do smrti odani!
UNFKS - "Horde zla"
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Odgovorno tvrdim da se za nekoliko mjeseci situacija sa sudijskim kradjama može promjeniti. Vrlo lako. Ali klub mora donijeti odluku i stati iza nje.
Također kao neko ko radi ozbiljan posao odgovorno tvrdim da se klub vodi loše. I nije tu Mirvic kriv jer je on uradio svoje - obezbjedio je budžet ali ovo ostalo veze nema niko.
Također kao neko ko radi ozbiljan posao odgovorno tvrdim da se klub vodi loše. I nije tu Mirvic kriv jer je on uradio svoje - obezbjedio je budžet ali ovo ostalo veze nema niko.
tovusa84 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 19:57Odgovorno tvrdim da se za nekoliko mjeseci situacija sa sudijskim kradjama može promjeniti. Vrlo lako. Ali klub mora donijeti odluku i stati iza nje.

Ja stvarno ne znam ko koga ovdje vise yebe... koji su sad naši?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A sta cu njega pominjati, dovoljno je da mu procitas nick...

-
- Kontakt:
Nije do mirvica, aylah se probudila jedno jutro i rekla "Idem popuniti vakum"...
P.S. Da vrli trener voli klub kao sto LAZE rekao bi javno da su na sastanku s njim bili Krste i Aylah !!!
P.S. Da vrli trener voli klub kao sto LAZE rekao bi javno da su na sastanku s njim bili Krste i Aylah !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Azra Numanović yebem ti mrtve
- luckystrike
- Kontakt:
Sviđa mi se.H8Z7 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 19:49Obzirom na sva dešavanja unutar i van FK Sarajevo i rezultatsku krizu, osjećamo dužnost da se obratimo svim bordo navijačima i široj javnosti.
Novac uložen u klub nikome ne daje pravo da kroji sudbinu FK Sarajevo. Klub pripada njegovim navijačima. Do sada navijači nisu imali namjeru direktno učestvovati u odlukama, ali od ovog trenutka to se mijenja. UNFKS – Horde zla će pratiti procese i zahtijevati da o svakoj funkciji u klubu odlučuju kompetentni ljudi, oni koji će raditi isključivo za dobrobit FK Sarajevo. Nećemo dozvoliti da se na ključne pozicije postavljaju osobe koje svojim radom ili ponašanjem mogu nanijeti štetu klubu. Ponavljamo, isključivo nas interesuje uspjeh i dobrobit našeg Kluba, bez ikakvog interesa, manipulacija i kontradiktornih objava.
Svi koji su ovdje samo zbog lične koristi moraju znati da vrijeme takvih praksi prolazi, i da za takve ljude nema mjesta. Naši igrači i stručni štab i dalje imaju našu punu podršku. Međutim, i naša dobrota i strpljenje imaju kraj. Samim tim, opet poručujemo da nas zanima samo puni angažman i predan rad za uspjeh našeg Kluba. Navedeno važi za sve strukture i slojeve, bez izuzetka: predsjednika, upravu, stručni štab, igrače i svakog drugog zaposlenika FK Sarajevo.
Pozivamo sve navijače da u što većem broju pohodimo svaku domaću, a isto tako i gostujuću utakmicu, kada nam uslovi to dozvoljavaju. Ujedinjenje svih navijača je potrebno za svijetlu budućnost našeg Kluba. Sjever, Istok i Zapad- svi k’o jedan! Podržimo FK Sarajevo jer sada kada je najteže, naš glas mora biti najglasniji ikada!
Do smrti odani!
UNFKS - "Horde zla"
Samo da ne ostane sve na FB objavi.
šta šta je, je*em ti
Ovo poštujem a ne rekla kazala i svi nešto znaju na forumu a niko nema dokaza.luckystrike je napisao/la: ↑15 sep 2025, 20:23Sviđa mi se.H8Z7 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 19:49Obzirom na sva dešavanja unutar i van FK Sarajevo i rezultatsku krizu, osjećamo dužnost da se obratimo svim bordo navijačima i široj javnosti.
Do smrti odani!
UNFKS - "Horde zla"
Samo da ne ostane sve na FB objavi.
-
- Kontakt:
E zato je bitno da u ovim trenucima budete na sjeveru.
A pustit se suplje hocu da gledam i slicno.Sta da gledas?
Dodji na sjever ,podrzi momke i otjeraj ****!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A pustit se suplje hocu da gledam i slicno.Sta da gledas?
Dodji na sjever ,podrzi momke i otjeraj ****!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bicete zadovoljni ulaskom novog investitora. Naime u sobi 301 Ismir je zajedno sa svojim bratom Saninom istamburao i istelebečio groficu Ajlu i time je palo pomirenje izmedju dva brata. Sada jos jace dva brata zajedno udaraju na trece a mozda i drugo mjesto na tabeli.
Mirvic nas je prodao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne citiraj ga ziv bio, pa kako ga niste vise provalili
A sto ako je ta mocna mafija u klubu zasto se ne ide prema sudijama prije tekmi, a poslije tekmi ako nas osteti zna se kako se ide auto, porodica ofo ono, jel stvarno mislite da ce ta mocna mafija biti procesuirana? Nema ovdje drzave, mislim ima nama sirotinji.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kakva bolan moćna mafija nemaju za perec , prodali Mirvicu priču o tom i on ih stavio na platni spisak, kad je glupan.ledesma je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:01A sto ako je ta mocna mafija u klubu zasto se ne ide prema sudijama prije tekmi, a poslije tekmi ako nas osteti zna se kako se ide auto, porodica ofo ono, jel stvarno mislite da ce ta mocna mafija biti procesuirana? Nema ovdje drzave, mislim ima nama sirotinji.
Moćna mafija neće s Mirvicem da sjedne u isti objekat a ne za sto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.