Nein danke, nije to za mene. Moj badzo i sure su ludi za vikings.
Ja imam projekt
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Guzio ga još kao dječaka
https://www.facebook.com/share/r/1SZFkdxLqT/
195 sa set shotom, to ne može proći ni na koledžualemsa je napisao/la: ↑15 sep 2025, 15:33https://www.facebook.com/share/r/1SZFkdxLqT/
Zipa sto je dobar suter bio, mogao je igrati za BiH repku, fali sutera![]()
J3bem ti familiju bolesnu. Sravnili sa zemljom sve, ubili vise od sto hiljada civila a ovaj prica o podrsci?! Podrsci protiv koga, naj3bem ti se matere?! Da hoce jos kakav snajperski hitac zavrsiti ali ovaj put u vratu Rubia i JD Debilanca.Narod Gaze zaslužuje bolju budućnost, ali ta bolja budućnost ne može početi dok se Hamas ne eliminiše. Možete računati na našu nepokolebljivu podršku i predanost da se to ostvari", rekao je Rubio novinarima pored Netanyahua.
U ŠKOLE TUZLANSKOG KANTONA SE IZ INOSTRANSTVA VRATILO 136 UČENIKA U 2025. GODINI
Od početka ove godine u škole Tuzlanskog kantona vratilo se 136 učenika iz inostranstva. Podsjećamo, prošle godine taj broj je iznosio 82, što znači da je ove godine povratak učenika značajno povećan. Ova vijest nije samo radosna, već i snažna poruka ohrabrenja svima koji žele da svoj život i budućnost grade u Bosni i Hercegovini.
Ovim učenicima poručujem: “Dobro došli u Bosnu i Hercegovinu! Iako neki od vas možda nisu rođeni u ovoj zemlji, ona je vaša jedina domovina. Vaši nastavnici su vas srdačno dočekali, dobili ste besplatne udžbenike, a vama i vašim roditeljima su na raspolaganju različiti programi koje realizira Ministarstvo obrazovanja i nauke, odnosno Vlada Tuzlanskog kantona. U škole smo ove godine uložili oko 6 miliona maraka, i nastavit ćemo s ulaganjima, jer želimo da naši učenici imaju najbolje uslove za učenje i napredak.”
Kada je riječ o strukturi, u osnovne škole se vratilo 116 učenika, a u srednje škole 20 učenika. Prema lokalnim zajednicama, najveći broj povratnika upisan je u Tuzli (46), zatim u Srebreniku (24), Živinicama (22), Lukavcu (14), Gradačcu (14), Gračanici (9), Čeliću (4), te po jedan učenik u Kalesiji, Teočaku i Banovićima.
Učenici su se vratili iz ukupno 19 država. Najviše ih je stiglo iz Njemačke (44), zatim iz Slovenije (28), Sjedinjenih Američkih Država (11), Francuske (7), Švicarske (7), Švedske (5), Srbije (5), Austrije (4), dok iz ostalih zemalja dolazi ukupno 25 učenika.
Važno je napomenuti da među ovih 136 učenika, njih pet nisu državljani Bosne i Hercegovine.
fb:Ahmed Omerovic
JackW je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:40J3bem ti familiju bolesnu. Sravnili sa zemljom sve, ubili vise od sto hiljada civila a ovaj prica o podrsci?! Podrsci protiv koga, naj3bem ti se matere?! Da hoce jos kakav snajperski hitac zavrsiti ali ovaj put u vratu Rubia i JD Debilanca.Narod Gaze zaslužuje bolju budućnost, ali ta bolja budućnost ne može početi dok se Hamas ne eliminiše. Možete računati na našu nepokolebljivu podršku i predanost da se to ostvari", rekao je Rubio novinarima pored Netanyahua.![]()
Moze, samo nemoj sam ici, idi sa nekim ko je vec bio na ferratanju, da ti objasni kako fercera sve, od pojasa, kretanja kroz ferratu i ostalog, cisto zbog sigurnosti.
I nijedan incident od strane republikanaca, ovi bi do sad pola drzave popalili, inace miroljubljivi.
Navodi se da je Bibanova kcerka,nisam procitao da je supruga od vodje
I to je tačno.
HahahahahahahahahahhBanja Luka zapalila svijeće za ubijenog Charlieja Kirka, a Dodik poručio da je bio prijatelj Srba i da ljudskost ne poznaje granice.
Ko sto su 6. Januara bili
To su isto bili demokrate, ubukli se u maga odjecu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:07Ko sto su 6. Januara bilialemsa je napisao/la: ↑15 sep 2025, 18:49I nijedan incident od strane republikanaca, ovi bi do sad pola drzave popalili, inace miroljubljivi.
https://www.facebook.com/share/r/16mAsYv8UD/![]()
Bila je neka prica da ima 17, sad jel se na tu malu misli ili na curu od onog drugog krembila sto je uhapsen.
Neyebica vlada, pa im svaka dobrakraljttbvb je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:30
Ako je to ova sa slike, haj ti proberi neke naočale, mi cemo se sa foruma pokusurati da ih platimo. Uzmi neke skuplje, malo bolje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], drzgemboadislic i 93 gosta.