KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
108:93 za Dubai na kraju
Treća četvrtina je bila odličns i rezultat je bio 79:73 za Dubai.
Dubai je pogađao u zadnjoj četvrtini nemoguće šuteve.
Audige je u drugom poluvremenu postigao 13 poena uz 3 trojke...
Treća četvrtina je bila odličns i rezultat je bio 79:73 za Dubai.
Dubai je pogađao u zadnjoj četvrtini nemoguće šuteve.
Audige je u drugom poluvremenu postigao 13 poena uz 3 trojke...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Steta onog promasenog zakucavanja na kraju kad smo hvatali egal, takodjer slobodna su losa bila u cetvrtoj, ali igrati egal haman sve do kraja u tekmi u kojoj su falili Halilovic, Young, Joessar(mislim da ni Kovacevic nije igrao) je stvarno za svaku pohvalu

Zadnja izmjena: irfo, dana/u 15 sep 2025, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ih čovječe Šalića...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da.
-
- Kontakt:
Opet sam fulio termin,pratio sam drugo poluvrijeme. Meni se jako svidja kako igra Bosna. Malo su zadnje 2 minute usrali i otislo na veliku razliku,ali stalno su bili tu blizu. Pogode suteve kad je gusto,kad svi budu u punom pogonu,bice tu zanimljivo. Ja sam nedavno sreo Muhu i pitam hoce dolaziti jos igraca,rece mi to je to.
Drago mi je da ovaj Audige roka trice fino.
Drago mi je da ovaj Audige roka trice fino.
Ocekujem veliki broj Srba sa Sokoca da podrze svog sokola u dresu Bosne.
Audige je vrlo zanimljiv, ima bolju pracku nego sto sam ocekivao...Treba ga pratiti, mozda je upravo on igrac kojeg vrijedi naturalizovat, combo bek sa poenima u rukama, a nije rupa u odbrani...dakle upravo ono sto nam treba u reprezentaciji.
Naravno... zavisilo bi i od njega, kakav je karakter, i da li je uopste zainteresovan.

Audige je vrlo zanimljiv, ima bolju pracku nego sto sam ocekivao...Treba ga pratiti, mozda je upravo on igrac kojeg vrijedi naturalizovat, combo bek sa poenima u rukama, a nije rupa u odbrani...dakle upravo ono sto nam treba u reprezentaciji.
Naravno... zavisilo bi i od njega, kakav je karakter, i da li je uopste zainteresovan.
Ukupni dojam jeste da se sklopila ekipa koja će se moći boriti za ciljeve o kojima se pričalo u zadnje vrijeme. Jedino što ne mogu da prežalim jeste nedostatak izuzetno kvalitetnog centra, obzirom da nisam siguran da li bi Šalić mogao isporučiti kvalitetnih 30-ak minuta u svakoj tekmi u slučaju da Halilovića budu mučile povrede...
U svakom slučaju, nadam se uspješnoj sezoni koju ćemo krunisati barem jednim trofejem aBd
U svakom slučaju, nadam se uspješnoj sezoni koju ćemo krunisati barem jednim trofejem aBd

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Klub u buducnosti najvise racuna na Parcana, Manojlovica, Jasarevica i Delica..
Ja imam osejcaj nakon ovih par probnih, da bi to stvarno moglo dobro izgledati, samo da se Halilovic oporavi. I oporavljenog ja ga ne bih forsirao u nekim utakmicama, valjalo bi da Manojlovic dobije 5-10min, kako koja utakmica bude jel
Jos da zna razigravat ko PersonsVelizar je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:43
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.