FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

MaroonWhite1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 15 sep 2025, 17:23

"Mnogo nejasnoća vezanih za dosuđeni penal za Široki protiv Sarajeva. U prijenosu smo imali grafički prikaz da se provjerava potencijalno igranje rukom Kyeremeha. No, sudija Marić ,kada je pokazao na bijelu tačku dodijelio je žuti karton Jatti objasnivši mu da je nekoga nagazio. Mladi igrač Sarajeva je, okrenut leđima, stao Staniću na nogu."

Samo da se ne zaboravi da nam je na listici sviran nepostojeci penal, kao i uvijek sve ce proci bez ikakve odgovornosti pojedinaca.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻

atomskaNavika
Kontakt:

Post Postao/la atomskaNavika » 15 sep 2025, 17:28

ajdohordas je napisao/la:
15 sep 2025, 11:28
Istina je da se preko Vice ublažila kazna, kao i da je direktno posredovao u transferu Ljajića koji inače nikada ne bih kročio u ovu ligu.
Da li je to posredovanje finansijski ili druge prirode to ne znam...

To su razlogi zbog kojih se šuti na lakrdije koje se desavaju nama. Vico je poklopio sve klubove na ovaj ili onaj nacin, a u to spadamo i mi. Jednostavno smo taoci ovog saveza i sa titulama se treba halalit u naredne 4 godine bar.
Netačno. GospodinizSarajeva je napisao onako kako jeste: “veće i žešće kazne spasio uposlenik kluba.
Pa je za nagradu otjeran iz kluba. Slika i prilika trenutnog stanja u FKS.”

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2025, 17:33

atomskaNavika je napisao/la:
15 sep 2025, 17:28
ajdohordas je napisao/la:
15 sep 2025, 11:28
Istina je da se preko Vice ublažila kazna, kao i da je direktno posredovao u transferu Ljajića koji inače nikada ne bih kročio u ovu ligu.
Da li je to posredovanje finansijski ili druge prirode to ne znam...

To su razlogi zbog kojih se šuti na lakrdije koje se desavaju nama. Vico je poklopio sve klubove na ovaj ili onaj nacin, a u to spadamo i mi. Jednostavno smo taoci ovog saveza i sa titulama se treba halalit u naredne 4 godine bar.
Netačno. GospodinizSarajeva je napisao onako kako jeste: “veće i žešće kazne spasio uposlenik kluba.
Pa je za nagradu otjeran iz kluba. Slika i prilika trenutnog stanja u FKS.”
Da, koliko sam upućen, takva je situacija bila, a igrom slučaja sam poprilično upućen bio povodom toga.
U vezi Ljajića, ostalih nekih navodnih ispijanja kafa Ismira sa Vicom stvarno ne znam, pa ne bih ništa šupljirao, moguće sasvim da je istina, ništa me ne čudi kad smo mi u pitanju. Svakako smo postali cirkus obični.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 sep 2025, 17:40

MaroonWhite1946 je napisao/la:
15 sep 2025, 17:23
"Mnogo nejasnoća vezanih za dosuđeni penal za Široki protiv Sarajeva. U prijenosu smo imali grafički prikaz da se provjerava potencijalno igranje rukom Kyeremeha. No, sudija Marić ,kada je pokazao na bijelu tačku dodijelio je žuti karton Jatti objasnivši mu da je nekoga nagazio. Mladi igrač Sarajeva je, okrenut leđima, stao Staniću na nogu."

Samo da se ne zaboravi da nam je na listici sviran nepostojeci penal, kao i uvijek sve ce proci bez ikakve odgovornosti pojedinaca.
To klub i vlasnik treba da reaguju i ne samo za ovaj slucaj u Sirokom vec generalno.
Eh sad sto sute to je pravo pitanje!?

atomskaNavika
Kontakt:

Post Postao/la atomskaNavika » 15 sep 2025, 17:42

Oikamid je napisao/la:
15 sep 2025, 14:24
KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 14:22
ja samo ne kontam zbog cega ajlu drzi ovolike godine. Razumijem ako je zigu ali brate mozes i sa strane joj dati15k mjesecno i nastaviti je
Pa očigledno smatra da mu ona radi dobar posao.

Inače, ima ovdje ljudi koji su dobri sa Mostarcima. Da li smo ispunili naše obaveze oko Mlinarića? :hmmmmm:
Nismo ispunili i ne trebaju ti Mostarci za to ;)

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 15 sep 2025, 17:43

Odlazi, Husrefe.

Niakvog napretka u igri, zelji i volji. Za to si direktan krivac.

slika

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 sep 2025, 17:53

MaroonWhite1946 je napisao/la:
15 sep 2025, 17:23

Ma netreba niko skakati kad imamo korner, poslat 7 igraca u 16 m, nabiti visoko i niko da ne skace vec pokusati postaviti nogu ispod kopcke protivnika
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 sep 2025, 18:05

Mirvić još nije prodao klub?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 15 sep 2025, 18:28

Pa i sve da je preuzela tu neku vecu odgovornost prije mjesec kako i sama kaze, tada krece sve da se urusava. Kao sto sam i rekao, ona je otjerala Zekica indirektno, gdje pokusala da nametne ko ce igrati a onda on ponudio ostavku kad je vidio s kakvom ublehasicom ima posla.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 15 sep 2025, 18:39

H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 18:05
Evo ljudi u redu cekaju da kupe. Nije niko budala ko Mirvic da se jos bakce oko ovoga kad nam je liga u qrcu i nema nista od titule narednih 8 godina. Samo sto to ovdje pojedini nikako da shvate da nama ne igra nikakvu ulogu ko nam je investitor, ko nam je trener ko su nam igraci sve dok savezom i sudijama zare i pale cetnici i ustase koji meze wve bosansko i sarajevsko.
Kad to skontate bit ce vam lakse, do tada zivite u iluziji i tjerajte sve i svakoga.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 sep 2025, 18:50

ubipara je napisao/la:
15 sep 2025, 18:39
H8Z7 je napisao/la:
Evo ljudi u redu cekaju da kupe. Nije niko budala ko Mirvic da se jos bakce oko ovoga kad nam je liga u qrcu i nema nista od titule narednih 8 godina. Samo sto to ovdje pojedini nikako da shvate da nama ne igra nikakvu ulogu ko nam je investitor, ko nam je trener ko su nam igraci sve dok savezom i sudijama zare i pale cetnici i ustase koji meze wve bosansko i sarajevsko.
Kad to skontate bit ce vam lakse, do tada zivite u iluziji i tjerajte sve i svakoga.
Laži sam sebe da je tako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 15 sep 2025, 19:01

H8Z7 je napisao/la:
Mirvic nije vlasnik nicega. A klub je prodao

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2025, 19:02

Ok, jasan mi je cirkus sa ovom današnjom izjavom, što ne mijenja činjenicu da me živo zanima ko je sad taj “dodatni investitor”?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 sep 2025, 19:03

Ceka Mirvah da mu qrvah aylah popuni jos neki vakum.
Sve je uredu.
Mirno spavajte !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 15 sep 2025, 19:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 sep 2025, 19:02
Ok, jasan mi je cirkus sa ovom današnjom izjavom, što ne mijenja činjenicu da me živo zanima ko je sad taj “dodatni investitor”?
Pa ameri se povlace a kerojed trazi novog investitora (citaj zrtvu)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 sep 2025, 19:06

Kupuje nas Miškovic koji je vodio Rijeku

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2025, 19:07

Pijaca je napisao/la:
15 sep 2025, 19:04
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 sep 2025, 19:02
Pa ameri se povlace a kerojed trazi novog investitora (citaj zrtvu)
Haj neće li Bog dati da odu i Tan i Mirvić. Realno dosta je i tog Tana, hvala mu što je spasio klub, ali realno nismo mu dovoljno interesantni, boli njega qurac za nama.
Syebao je i sebi bitnije sportske projekte od nas, tako da mu je vakat da nas proda.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 sep 2025, 19:21

Kako je neko pozvan privremeno da pomogne klubu, a to je lice bilo lice koje je zastupalo klub, sve vrijeme, a i dalje je legalni zastupnik.

Evo nek se samo ugovori iz ove godine pokažu, dio na kojem piše ko je potpisnik i ko je potpisivao ispred Udruženja građana Fudbalski klub Sarajevo?

A onda neka pokažu zadnje Rješenje iz ministarstva, ko je zastupnik.
Bojim se da se od "otkaza" pa sve do nas, lice koje zastupa UG FK Sarajevo nije promijenilo.

Dakle priča ne pije vode, svi znamo, ali evo demantujte nas tako, pa će se lako otkriti ko izmišlja, a ko voli ovaj klub!
Iako mislim da je to najmanji problem, i da sa te strane posao se radio korektno. Problem su sportski rezultati, i niko za njih ne preuzima odgovornost.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 15 sep 2025, 19:27

Onda je ona slika fotosopirana, znao sam ja, otkud aylah tamo na pripremama ona tu samo na sekundu u ispomoc priletila

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 sep 2025, 19:45

Kad sam pisao koji ce nam k. ADEM LJALJIC, da moze biti samo bomba u svlačionici, nasmijase mi se par njih. Bolan plata 10x veca od svih drugih i nekakav status zvijezde a nisi ni dosao, ne moze to valjati.. Nemojte mi samo primjere kako je Man C doveo nekoga i slicne, ipak smo mi PL BiH.

Sta znaci KOHEZIJA u ekipi, vjerovatno najvaznija stvar u ekipama i ligama poput nase. Sjetim se ekipe koju je vodio gdin. Mehmed Janjos Cala, kvalitetom daleko ispod danasnje, na terenu druga prica i borba do zadnjeg kola za prvaka u sezoni gdje niko to od nas nije očekivao. Kako sam tad bio ponosan i naložen na nase Sarajvo.
Mislim da smo cak bili na odličnom putu sa Zekicem da pored velike kvalitete imamo i tu koheziju i osjećaj pripadnosti gradu, klubu, dresu.. Ali.. Jebbes ga kad imamo egomanijaka nenormalnog da potezima na nivou vrtića.

I ne post nije o Ademu, i ne nije on nas najveći problem, nego smjer i sine iz kojih iskocismo vrlo brzo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BungaBum, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], mnon46, N3R3D, plisek, tuitamo, zagorski i 62 gosta.