FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najjaci su ovi sto kazu sta hocete dao je mirvic svoje pare. Pa upravo je Sarajevo njemu duzno i da sutra sve propadne mi se selimo u kanton
Samo velika brojka u subotu i svi zajedno da kažemo šta mislimo o ovome...
Cekaj da vidimo ima li kakav popust u fan shopu ako kupimo kartu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Nikome mi nismo duzni niti se moze naplatiti, nema nacin. Jedino sto se moze desiti je da neko drugi otkupi uloge. Pusti se te strumfovske price nece biti kraj svijeta ako Mirvic odeKarloIvandic je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:19Najjaci su ovi sto kazu sta hocete dao je mirvic svoje pare. Pa upravo je Sarajevo njemu duzno i da sutra sve propadne mi se selimo u kanton

-
- Kontakt:
Krste11 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:33Amcho1 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:10Opet smo teško pokradeni. Zašto samo naši navijači uvijek prihvataju i ne doživljavaju da smo pokradeni. Zašto samo našim navijačima nije problem što smo pokradeni. Na samom početku utakmice gdje Mlinarić uzima cistu loptu sudija svira kontra faul znao sam kakav će izhod biti. Široki nas nije pobjedio, pobjedile su nas sudije i sistem i to treba prihvatiti, ko god kaže drugačije taj ili je slijep ili ne želi dobro našem klubu. Naši navijači će uvijek diči glas na bilo što što je vezano za naš klub interno, ali nikada na one što nas karajju i kradu evo sada već godinama. Svi očekuju da neko drugi treba zaštititi klub ali realno da naši navijači ne stoje u zaštitu kluba prema eksternim faktorima nikada. Pozdrav![]()

Sarajevo ljubavi moja!
Majku li joj yebem lazljivu i njoj i bilmezu Mirvicu kome je ina vaznija i od navijaca i rezultata!
-
- Kontakt:
I qurac me zaboli za njih.Nit ih pratim nit me interesuju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:22Zato u Borcu, Zrinjskom, Zeljeznicaru nema kriminala i oni su cvjeckeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:17Pa i Mirvić je nečija isturena marioneta,eto on se ko fol odjednom pojavio nakon Nama,niko nikad nije čuo za njega prije toga.
Kad dođe vakat,sklonit će se glavonja,a drugog će staviti pod "investitor".
Evo vidim Ajla najavljuje takvog,opet garant neki anonimus.
Pa baš moraš biti blesav pa vjerovati da ljudi bacaju vlastiti novac na ovakvu šprdanciju od kluba.
Sve vezano za klub je čisti kriminal.
Kad vecina nasih navijaca tvrdi da nije kriv sudija za poraz od Sirokog onda je jasno kakvi smo mi i zasluzili smo da nam onda tako sude
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
I jos nesto, ne ocekujte neke borbe za klub.
Trenutno ih nema ko povest.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa logično kad su nas svi ljudi od struke napustili. Nema Mirvića da izražava zabrinutost, ne oglašava se storijima što znači da se izmiče hvala Bogu i da tražimo nekog sposobnijeg. Klub mora pucati na iskustvo ne na nove ljude u ovom poslu. Imamo dobru podlogu za napredak samo nam iskustvo treba, neko u fazonu Mamića koji je prošao sve i svašta u životu i ko zna kako klub funkcioniše.feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:41I jos nesto, ne ocekujte neke borbe za klub.
Zalosno je samo sto ju direktno ne kara Mirvic vec njegov amidzaroccosiffredi je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:40Druže, propadala su carstva zbog žena, a ne jedan klub. Belaj je što je to Sarajevo

Ma nije to problem, problem je što neko qara Ajlu.sekac je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:28Krste11 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:33Amcho1 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:10Opet smo teško pokradeni. Zašto samo naši navijači uvijek prihvataju i ne doživljavaju da smo pokradeni. Zašto samo našim navijačima nije problem što smo pokradeni. Na samom početku utakmice gdje Mlinarić uzima cistu loptu sudija svira kontra faul znao sam kakav će izhod biti. Široki nas nije pobjedio, pobjedile su nas sudije i sistem i to treba prihvatiti, ko god kaže drugačije taj ili je slijep ili ne želi dobro našem klubu. Naši navijači će uvijek diči glas na bilo što što je vezano za naš klub interno, ali nikada na one što nas karajju i kradu evo sada već godinama. Svi očekuju da neko drugi treba zaštititi klub ali realno da naši navijači ne stoje u zaštitu kluba prema eksternim faktorima nikada. Pozdrav![]()
![]()
Eto vi vidite i ništa ne poduzimate, ako krijete dokaze diretno učestvujete u kriminalu. Samo ću reći da nas nema gorih i nikada nećemo biti normalan klub, jer nismo ni normalni navijači.
Realno mi smo zahvaljujući Mirvicu zadnjih godina imali najbolje predispozicije da osvajamo titule od svih klubova u PL BiH. Tu mislim na najbolje uslove kroz najveće plate igračima i ss, putovanja na utakmice, zimske i ljetne pripreme, kamp terene, dovođeni su treneri top za naše uslove (Dudic, Rozman, Zekic, Husref...), dovodili smo daleko najbolja pojačanja bez konkurencije u ligi itd. Očito to sve nije dovoljno kad savez ima druge planove.
Kada je u pitanju igra. Kyeremeh mi je drag, ali ne bih ja bježao od toga da Kuprešak bude startno desno krilo. Brz, prodoran i dobar šut. Kada god je bio u toj ulozi, izgledali smo ok na terenu. Kyeremeh je radilica, ponovo bih ga, protiv slabijih ekipa, bacio u sredinu na neku osmicu, da vidimo kako to izgleda.
-
- Kontakt:
Potpuno netacno.KarloIvandic je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:19Najjaci su ovi sto kazu sta hocete dao je mirvic svoje pare. Pa upravo je Sarajevo njemu duzno i da sutra sve propadne mi se selimo u kanton
Mirvic ne posudjuje pare Sarajevu nego ulaze u svoju kompaniju.On bira koliko i u sta ulaze.Ne funkcionise to tako kako strumfovi predstavljaju,gazda se naljuti ode i tuzi firmu.To mozds u njihovom slucaju.U tom slucaju bi Bosna imala najvise bogatasa na svijetu.
Cak sta vise mi smo tu zasticeniji od Mirvica.On ne moze samo tako otici preko noci i ostaviti plate jer on nije gazda iza zastora nego uknjizeno vlasnik kluba.Jedini nacin za njegov odlazak je prodaja kluba i pronalazak novog investitora.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako ces vec petljati politiku u ovo, a nije mjesto ovdje, onda ti ne valja poredenje. Jer fadil kakav god da je bio, ostavio je federaciju u 478 miliona KM suficitu, da bi za prvu godinu trojka/niksic raja napravila negativan finansijski rezultat ili ti ga deficit od 536 miliona KM.
Ja prvi glasao za trojku pa pojeo **** kad vidim sta rade. Smatram da ovdje nije mjesto za spominjanje toga, ali necemo ni botovati za neke stranke ni suptilno, samo rekoh da ispravim politicko neznanje i JAKO lose poredenje.
Sto se tice Ajle, je li Ismir slagao Horde, ili su oni slagali nas?
Moze li gospodin Ismir Mirvic, investitor, biznismen, sposobni sef raje sarajeva, sef hrasnice, sef bash burgera, prijatelj lokalnih utjerivaca dugova i sve ostalo sto ide uz njegovo plemenito ime, da nam objasni i odgovori na iduce:
"Sta si direktno uradio po pitanju sudenja na stetu FK Sarajeva, nakon sto je bilo evidentno da se sistematski krademo vec par sezona? Jesi li mislio da ce ove sezone Vico reci 'PA JEPPPO MAJKU ISMIRE DOVEO SI LJAJICA PA EVO NECEMO VISE BITI OFIRNI' ? Jesi li mislio da nece niko skontati da je Ajla u klubu? Jesi li mislio da ces sutra biti 'gospodin' u sarajevskoj eliti?"
Na ovo zadnje da ti kazem, neces. Ako ne rijesis ovo sto si zasrao, popljuvace te svi "prijatelji" i pricace se do vijeka kako si podudlao vici kitu od 3cm ispod stola u banja luci. A ti i dalje misli kako si neki kvazi gospodin, dok te ljudi zovu shrek i rugaju ti se jer si glupo ko kitalimanovic, da ti se neka ajla pita nesto. JEPPPPPO MAJGU GLUPSONA KO NJEMU RACUNE SVODI U FKS
Ma ok je i kyeremeh sasvim, igra top momak, problem je duel igra. Generalno svaka pozicija kod nas koja zahtijeva kontakt je problematicna i igraci su ograniceni zbog sudijskih egzibicija. Koga god dotaknemo faul je, il u napadu il u odbrani. Uzme momak loptu - faul. Za identicno se ne svira kontra itd.MSOZ101 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 16:59Kada je u pitanju igra. Kyeremeh mi je drag, ali ne bih ja bježao od toga da Kuprešak bude startno desno krilo. Brz, prodoran i dobar šut. Kada god je bio u toj ulozi, izgledali smo ok na terenu. Kyeremeh je radilica, ponovo bih ga, protiv slabijih ekipa, bacio u sredinu na neku osmicu, da vidimo kako to izgleda.
Besmisleno je komentarisati vise nase igrace kad oni nazalost ne diktiraju utakmicom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.