FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

Hordas1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas1990 » 15 sep 2025, 14:37

Noke995 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:33
fks74 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:28
Oikamid je napisao/la:
15 sep 2025, 14:24

Pa očigledno smatra da mu ona radi dobar posao.

Inače, ima ovdje ljudi koji su dobri sa Mostarcima. Da li smo ispunili naše obaveze oko Mlinarića? :hmmmmm:
Šta hoćeš da kažeš, ako je to što mislim onda jedeš vnago i to opasno.
Do prije dvadesetak dana nismo uplatili ni marku za Mlinarića.
Transfer je 400k KM i 3 igrača na posudbu, koja će oni izabrati u narednom periodu, vjerovatno na zimskom prelaznom roku.

Da li se šta promijenilo u ovih 20 dana ne znam, ali čisto sumnjam.
Posudbe su se trebale desiti ovo ljeto ali su propale jer je ispred kluba pregovarao Dzeka Muminovic koji je otjeran znamo kako tako da je to ostalo u zraku.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 15 sep 2025, 14:38

Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo. Tačno je da obavljam druge poslove za g. Mirvića koji ima razvijene i druge biznise u BiH i van nje. Po odlasku g. Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (g. Mirvića i g. Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora.
Opet podvala i to providna.

Da imate iskrene namjere i da upravo vi ne manipulisete navijacima i cjelokupnom javnoscu,trenutno bi obavijestili javnost o tome,da si angazovana samo privremeno??

I ti da premostis nesto?

Isplivao dokument u javnost i sad vi pametni,za ovu bljuvotinu vam je trebalo 4-5 dana??

Da imate gram mozga nikad ovakvu glupost ne bi pustili u javnost,jer da je ovo i tacno opet je pokazatelj da petljate i lazete ljude samim tim sto niste izdali saopstenje o tome,ali lopovi znaju da to nije tako uopste i da qrava nikad nije ni izasla iz kluba.

Samo pecat na sve malverazacije i laziranje djelovanja kluba.

Koja mafija je u klubu svakim danom sve vise vidljivo.

Gownjiva motka je vama jedini pencilin mayku vam lopovsku.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 sep 2025, 14:40

"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo..."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 15 sep 2025, 14:40

Biće dobro ako ostanu i dugmići od kluba kad ovi napokon odu. Sjeme im se zatrlo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2025, 14:44

"Nije najveća budala onaj koji ne zna čitati nego onaj koji misli da je sve što pročita istina."

Ivo Andrić
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 15 sep 2025, 14:44

Sta kaze dosla na molbu da popuni vakum nakon odlaska Letermea :urnebes:

Ovo nisu istine koliko se nama laze. Nemam rijeci.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 sep 2025, 14:45

Osttribine je napisao/la:
06 nov 2022, 00:55
Najvece zlo kluba je Ismir Mirvic, a vi mu sad pojedinci p.opusite jer on daje pare eto ugasili bi se da njega nema, sto se to ne gase ostali kokuzni timovi u ligi. Kad smo najveći kokuzi bili stativa nas od grupne faze EL dijelila,a vidi nas danas finansijski stabilne. Mirva od Hrasnice navukao u klub nesposbnog šljama u vidu ove bahate direktorice, onih ubleha iz sfk, preplacenih igraca,sponzorisanja kriminalca preko kluba itd. Svaka cast, dotakli smo dno, branite ga i dalje j.ebo vas on.
Post napisan prije 3 godine, mnogi njegovi forumski branioci od tada evo progledase, ima ih jos nekolicina koja nas uvjerava da je to jedna fina dobrica okruzena losim ljudima i da su blamiranja iz godine u godinu na terenu plod loseg sudjenja, a nikako nase nemoci i lutanja sto u igrackom kadru sto u trenerskom. Pa pogledaj nam sad nestrucnog staba, sama pomisao da placas Igmanu obestecenje za Cosica je teska smijurija, a da ne pricamo o onom malom su.pku Handzicu video analizatoru ili Husrefu koji nakon onakvog rastanka zadnji put meni ga vise ne bi nikad bio trener kluba na stranu svi njegovi igracki i trenerski uspjesi sa nasim klubom, Ko je sve te nabrojane aminovao u nas klub, pa Mirva od Hrasnice. I vise pun qrac vas koji kukate sta cemo ako ode, eto kao sad nam je bolje, blamaza za blamazom, dere nas ko stigne, nikakvih velem uspjeha pod predsjedavanjem famoznog Mirvica, jedino kome je dobro pod njegovom vlascu su igraci i silni uposlenici u administraciji naseg kluba. Nemam iskreno vise ni zivaca da pisem po forumu i nisam pisao prethodna dva mjeseca, cuvajte zdravlje jer ne vrijedi oboliti od poteza ovih parazita u klubu na celu sa MirvahAylah dvojcem.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 15 sep 2025, 14:45

Da su svi ko komentator sinocnje tekme,gdje bi nam bio kraj?
Boli ga racku,10 puta je spomenuo samo nadoknadu.
AJLA VS ISMIR ODLAZITE IZ SVETINJE!

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 15 sep 2025, 14:47

ma ovo je sigurno da nas napusta varalica mirvic . Traze neku budalu novu da mu prodaju i da bjezi

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 15 sep 2025, 14:49

KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 14:47
ma ovo je sigurno da nas napusta varalica mirvic . Traze neku budalu novu da mu prodaju i da bjezi
Amin da je to ali ona kaze "dodatni" investitor, znaci jos treca osoba. Tipujem da je jedan Mirvicev iz SAD-a u pitanju.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 15 sep 2025, 14:56

Hordas1990 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:49
KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 14:47
Amin da je to ali ona kaze "dodatni" investitor, znaci jos treca osoba. Tipujem da je jedan Mirvicev iz SAD-a u pitanju.
Pa upravo u tome „dodatni“ stoji cijela sustina.
Nece reci novog investitora,jer bi s tim sve bilo jasno.

Eto treba nam dodatni jer sad nemamo za kifle.

Jasta nego da je jasno da se ovaj zeli ispaliti.

Kasnije ide prica kako su poginuli da nadju tog nekog novog i sve za dobrobit Sarajeva…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 15 sep 2025, 14:59

Dobro pomaze trazeci "dodatnog" investitora samo ne znamo kako ce ga naci u hotelu sa igracima da mozda Ljajic nije taj "dodatni" investitor.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 15 sep 2025, 15:05

15 sep 2025, 12:47
Mirvic se sa Vicom vidja cesce nego sa vlastitom zenom.

Da li on ne zeli ili ne smije iz nekog razloga da zastiti ekipu od lakrdija ne znam ali nama je isto.

To je jedina istina.
Suti ne govori da se vidjaju, cesto piju kafe i rucaju po Dubrovniku, ispast ces ti neprijatelj kluba i navijac malih plavih dzaba sto je to prava istina u koju ne mozes da vjerujes kad vidis koliko te heftaju.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 15 sep 2025, 15:05

H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:40
"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo..."
LAZ, LAZ, LAZ.

Ona nikad nije otisla iz kluba, kad je objavljeno da je otisla, samo su je medijski sklonili a dobila je jos vecu moc u upravljanju i odlucivanju u klubu.

Yebem li vam majku, jel realno da ovako namjenski lazu?

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 15 sep 2025, 15:09

15 sep 2025, 13:15
Pendulum je napisao/la:
15 sep 2025, 13:10
Noke995 je napisao/la:
15 sep 2025, 13:01

Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.
Sam se okružio takvim ljudima i sam je takav.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Sve ostalo isto, Ajla u klubu i dalje i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.
jurisicduska je napisao/la:
15 sep 2025, 12:58
Ko nam garantuje da sljedeći vlasnik neće biti gori? Ko nam garantuje da uopšte postoji sljedeći vlasnik?

Mislite da će ti isti likovi koji su se zalijepili za Mirvića ignorisati sljedećeg vlasnika? Da će ga štititi, umjesto da ga iskorištavaju?
Kakvo iskoristavanje? Neko se zalijepio za Mirvica?

Pricas o Mirvicu kao o nekom djetetu naivnom, a ne o covjeku koji ima kompanije u Americi, Kolumbiji, BiH ciji se ukupni promet mjeri stotinama miliona.

Naivcina to ne moze.

Sto on ne postavi nesposobnjakovice u svoje firme? Hoce u svoju neku firmu staviti autolimara da mu bude direktor marketinga ili zubara da mu radi kao business analyst? Nece ali u Sarajevu hoce.

Zasto, pa zato sto Sarajevo smatra svojom nekakvom igrackom koju koristi za drustvenu afirmaciju a ne da bi ostvarivao profit jer on pare samo gubi ovdje.

Cak i ako smatras da on ima ciste i postene namjere shvati da ne zna i neozbiljno pristupa klubu.
Nisi mogao bolju poveznicu da napises zasto je mirvic tu. Ko skonta, skonta :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 15:20

HyperOS je napisao/la:
15 sep 2025, 15:05
H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:40
LAZ, LAZ, LAZ.

Ona nikad nije otisla iz kluba, kad je objavljeno da je otisla, samo su je medijski sklonili a dobila je jos vecu moc u upravljanju i odlucivanju u klubu.

Yebem li vam majku, jel realno da ovako namjenski lazu?
Evo i Hipera, hajmo još nekoliko njih.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2025, 15:22

Joj Djipke ti si fakat slijep
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 sep 2025, 15:24

Kad je utakmica sa velezom?

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 15 sep 2025, 15:26

Haksss je napisao/la:
15 sep 2025, 15:05
15 sep 2025, 12:47
Mirvic se sa Vicom vidja cesce nego sa vlastitom zenom.

Da li on ne zeli ili ne smije iz nekog razloga da zastiti ekipu od lakrdija ne znam ali nama je isto.

To je jedina istina.
Suti ne govori da se vidjaju, cesto piju kafe i rucaju po Dubrovniku, ispast ces ti neprijatelj kluba i navijac malih plavih dzaba sto je to prava istina u koju ne mozes da vjerujes kad vidis koliko te heftaju.
Ja to pisem mjesecima. U bukavlno prvom postu sam napisao neke stvari zato sam se i prijavio. Normalno da sam ja strumf i ubaceni element ali to valjda tako treba kod ovih botova. Nije ni bitno ali bitno je da Mirvic laze kao i evo Ajla sto sad laze i to za stvari koje svak zna da nisu istina, mislim ovo je vec izrugivanje navijacima sto ona radi.

Mirvic je veoma dobar sa Vicom i apsolutno nikakav rat ne vodi protiv njega, naprotiv cesto sjede. Pusta da nas se kolje ili sto mu je Vico pomogao kod Ceferina ili sto ima neke seme i dogovore sa njim ili oboje. To je ono sto je istina, a sto se njihovih susreta tice zna se tacno gdje su vidjeni i kada tako da mogu macku o rep ovi kmecavci te price o sudjenju i Mirvicu kao nekoj jadnoj zrtvi saveza i kriminala.

Mirvic je u kolu sa Vicom i samim time i nas klub je u kolu sa Vicom.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 15 sep 2025, 15:27

vidite li vi ovo
Tan stari biznismen milijarder i Mirvic milioner mole Ajlu Alimanovic za pomoc
poceo sam se smijati od muke dok sam citao
ma nece ni vasa do zore goriti majke vam yebem

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Tatamata1946, ŠTA_JE i 50 gostiju.