FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

Alen1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen1987 » 15 sep 2025, 14:11

Baš insan mora biti glup da ne vidi kako je brutalno sakaćenje na snazi već nekoliko sezona.

Jedno je kad sudija malo pogura pa napravi par sumnjivih odluka. Dok je ovo što se nama dešava jasna namjera od prve minute, gdje ti bukvalno ne dozvoljava da razviješ igru. Nasim igračima opada samopouzdanje još više, a protivnik tako zaštićen dobija krila.Moraš biti ćorav ili glup da ne vidiš šta se dešava. Pa čim vidiš ko je delegiran za glavnog sudiju i u var sobi sve ti jasno bude i prije početka meča.

Jasno mi je da šira javnost i ne voli da FK Sarajevo bude uspješno. Svi šute: tv kuće, portali, bivši istaknuti sportisti... Ali nije mi jasno kako je klub ovako pasivan, a i mi navijači bez ikakvoga protesta pred zgradom saveza i sl.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 sep 2025, 14:12

Što se otvoreno ne kaže, da postoje, prema neimenovanim izvorima, navodi, da postoji dogovor da ove godine Borac uzme titulu, a da će Sarajevo u naredne 2-3 godine biti zaštićeno!

Zašto se ne kaže da Zekić nije to želio, već pošteno da se bori ove godine za titulu. Isto tako da uz veliko poštovanje tog igrača, nije želio igrača kao što je Ljajić, jer je navodio da će izgubiti na koheziji unutar tima, te da mu je to nametnuto.

Zašto niko ne kaže i potvrdi da su navedeni razlozi, zapravo pravi razlozi odlaska.

Zašto niko ne izađe pred javnost i kaže koja je to nova strategija i pravac kluba.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 sep 2025, 14:14

Na kraju krajeva ako ste za to da dignemo glas i prozivamo na utakmici Mircica, Ajlu, Vicu ili koga vec hajde da se svi skupimo na jednoj tribini da to makar na nesto lici a ne po 500-1000 na svakoj tribini gdje sjever pjeva a ostali grickaju kospe i ispustaju krikove neke

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 sep 2025, 14:14

KarlMarx je napisao/la:
15 sep 2025, 14:12
Što se otvoreno ne kaže, da postoje, prema neimenovanim izvorima, navodi, da postoji dogovor da ove godine Borac uzme titulu, a da će Sarajevo u naredne 2-3 godine biti zaštićeno!

Zašto se ne kaže da Zekić nije to želio, već pošteno da se bori ove godine za titulu. Isto tako da uz veliko poštovanje tog igrača, nije želio igrača kao što je Ljajić, jer je navodio da će izgubiti na koheziji unutar tima, te da mu je to nametnuto.

Zašto niko ne kaže i potvrdi da su navedeni razlozi, zapravo pravi razlozi odlaska.

Zašto niko ne izađe pred javnost i kaže koja je to nova strategija i pravac kluba.
"Ovim putem želim da se okonča manipulisanje navijačima FK Sarajevo koje za cilj ima nanošenje štete ovom klubu od pojedinaca koji su na sreću FK Sarajevo zauvijek odstranjeni iz ovog kluba. Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo. Tačno je da obavljam druge poslove za Mirvića koji ima razvijene i druge biznise u BiH i van nje", rekla nam je Alimanović pa dodala:

"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo. Svakako podržavam brigu navijača za budućnost kluba i ostajem na raspolaganju investitorima u ovom važnom iskoraku za FK Sarajevo."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 15 sep 2025, 14:17

Želi da se okonča manipulisanje navijačima, a dvije godine nas prave budalama i kažu da više nije u klubu, a toalet papir i ulošci se ne mogu kupiti bez njenog aminovanja. :rol: :tokralju:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 15 sep 2025, 14:17

Pa i Mirvić je nečija isturena marioneta,eto on se ko fol odjednom pojavio nakon Nama,niko nikad nije čuo za njega prije toga.
Kad dođe vakat,sklonit će se glavonja,a drugog će staviti pod "investitor".
Evo vidim Ajla najavljuje takvog,opet garant neki anonimus.
Pa baš moraš biti blesav pa vjerovati da ljudi bacaju vlastiti novac na ovakvu šprdanciju od kluba.
Sve vezano za klub je čisti kriminal.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 sep 2025, 14:22

SamoDaKazeem je napisao/la:
15 sep 2025, 14:17
Pa i Mirvić je nečija isturena marioneta,eto on se ko fol odjednom pojavio nakon Nama,niko nikad nije čuo za njega prije toga.
Pa baš moraš biti blesav pa vjerovati da ljudi bacaju vlastiti novac na ovakvu šprdanciju od kluba.
Zato u Borcu, Zrinjskom, Zeljeznicaru nema kriminala i oni su cvjecke

Kad vecina nasih navijaca tvrdi da nije kriv sudija za poraz od Sirokog onda je jasno kakvi smo mi i zasluzili smo da nam onda tako sude
Zadnja izmjena: Tatamata1946, dana/u 15 sep 2025, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 15 sep 2025, 14:22

ja samo ne kontam zbog cega ajlu drzi ovolike godine. Razumijem ako je zigu ali brate mozes i sa strane joj dati15k mjesecno i nastaviti je

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 15 sep 2025, 14:24

KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 14:22
ja samo ne kontam zbog cega ajlu drzi ovolike godine. Razumijem ako je zigu ali brate mozes i sa strane joj dati15k mjesecno i nastaviti je
Pa očigledno smatra da mu ona radi dobar posao.

Inače, ima ovdje ljudi koji su dobri sa Mostarcima. Da li smo ispunili naše obaveze oko Mlinarića? :hmmmmm:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 sep 2025, 14:27

Kakav sad novi investitor? Osim ako nije neko sa izvana, sto moze biti bilo ko, od lokalnih moze samo biti mamic, ne vidim ko bi drugi. Jos veca sega bi bila da udje mirvicev brat u klub :rol:
Ne trebas ismire zaposljavati sve sto zigu
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 15 sep 2025, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 15 sep 2025, 14:27

novi investitor mirvicev brat :rol:

sad ce ko da gledam prica NOVI STADION SE GRADI , samo da se smiri ovaj bijes

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 14:28

Oikamid je napisao/la:
15 sep 2025, 14:24

Inače, ima ovdje ljudi koji su dobri sa Mostarcima. Da li smo ispunili naše obaveze oko Mlinarića? :hmmmmm:
Šta hoćeš da kažeš, ako je to što mislim onda jedeš vnago i to opasno.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 15 sep 2025, 14:28

Surreal je napisao/la:
15 sep 2025, 14:14
"Ovim putem želim da se okonča manipulisanje navijačima FK Sarajevo koje za cilj ima nanošenje štete ovom klubu od pojedinaca koji su na sreću FK Sarajevo zauvijek odstranjeni iz ovog kluba. Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo. Tačno je da obavljam druge poslove za Mirvića koji ima razvijene i druge biznise u BiH i van nje", rekla nam je Alimanović pa dodala:

"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo. Svakako podržavam brigu navijača za budućnost kluba i ostajem na raspolaganju investitorima u ovom važnom iskoraku za FK Sarajevo."
Kako me ovo izbaci iz takta skocio mi je pritisak na 250 :o U klubu je citavo vrijeme i tu je bila dok je Leterme bio tu nikakve veze njegov odlazak nema sa tim!!!!!!

Ova zena je patoloski lazov kao i gazda joj :puke: :puke:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 14:30

Tatamata1946 je napisao/la:

Kad vecina nasih navijaca tvrdi da nije kriv sudija za poraz od Sirokog onda je jasno kakvi smo mi i zasluzili smo da nam onda tako sude
Zanimljivo ovaj se prvi javi, pa onda za njim još par seronja da to dodatno zakomlikuju. :rol:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 15 sep 2025, 14:33

A sto nas pravi budalama sjeme joj se zatralo

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 14:33

fks74 je napisao/la:
15 sep 2025, 14:28
Oikamid je napisao/la:
15 sep 2025, 14:24

Šta hoćeš da kažeš, ako je to što mislim onda jedeš vnago i to opasno.
Do prije dvadesetak dana nismo uplatili ni marku za Mlinarića.
Transfer je 400k KM i 3 igrača na posudbu, koja će oni izabrati u narednom periodu, vjerovatno na zimskom prelaznom roku.

Da li se šta promijenilo u ovih 20 dana ne znam, ali čisto sumnjam.
MNON

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 14:34

Surreal je napisao/la:
15 sep 2025, 14:14
KarlMarx je napisao/la:
15 sep 2025, 14:12

Boga mi dobro je Sarajevo zaštićeno. J.bem vas u usta žvaljava i te vaše teorije.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 sep 2025, 14:35

Tatamata1946 je napisao/la:

Ovaj trola mjesecima, vi jos gori sto mu odgovarate

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 14:36

I ide standardno laganje ponovo, kao da već nije dovoljno.

Dakle u facu nam svima piša i kaže da smo ovce retardirane.
MNON

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, BordoSaga2, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee i 71 gost.