FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
96
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
26%

Ukupno glasova: 274

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 15 sep 2025, 11:59

Trenerska neznalica još nije dobila otkaz?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 sep 2025, 12:18

propoklopac je napisao/la:
15 sep 2025, 11:44
KarloIvandic je napisao/la:
15 sep 2025, 11:06
Kakva sutnja iz kluba. Izgleda Mirvic nece otici jedino ako krepa
Ja se ibretim kako ljudi smatraju da ode Mirvic? Nije ovo sistem "uprava napolje"!!
Navijaci uniteda tjeraju one zidove evo ima 15 godina, puskom ih ne mogu otjerati, a da hoce sutra mogu prodati klub. Ali jok nasi navijaci se ibrete zasto mirvic ne ide

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 15 sep 2025, 12:22

propoklopac je napisao/la:
15 sep 2025, 11:44
Ja se ibretim kako ljudi smatraju da ode Mirvic? Nije ovo sistem "uprava napolje"!!
Prodaj nas Ali !!!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 sep 2025, 12:25

Ma ja, hoce sigurno, vidio par postova na forumu i po komentarima i nije cekao jutro, napustio nas.
Sta si ti kontao, otici ce do jutra.? E svasta..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2025, 12:28

Eto otići će, spakovat će stvari i reći neću više biti vlasnik :rol:
Sve i da se hoće riješiti kluba, prodat će ga nekome, neće sigurno radi poraza dat ostavku na mjestu predsjednika UO, i halalit sve :mrgreen:
Pa navijači Uniteda se godinama bore da otjeraju Glazerse, pa eno ih i dalje vlasnici kluba ko i prije 10 godina.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 15 sep 2025, 12:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 sep 2025, 11:15
Noke995 je napisao/la:
15 sep 2025, 11:01
boki86 je napisao/la:
15 sep 2025, 10:44

E cuj doskocice. Mozda kod tebe u dijaspori je drugacije, ovdje je sve politika, od svakodnevnice do sporta. Eto borac i zrinjski najbolji primjeri. Nema uspjeha ovdje bez toga
Kakva dijaspora kralju? :tokralju:
Jeste u pitanju je politika, ali ne ova na koju ti misliš.
Kad se saznalo da trebamo biti najmanje izbačeni iz evrope (da ne kažem iz lige)na par godina zbog sumnjivih transakcija iz inostranstva za koje smo dobili kaznu od Uefe, pa nam je to jedan čovjek ublažio na novčanu kaznu preko svojih poznanika(čitaj predsjednika UEFE).
Eh tad smo ga oglabali, tj naš vrli i pametni Ismir i ušutili za sva vremena na sve što nam se radi i što će nam se tek raditi.
Zato i jesu naglo zakočeni svi procesi vezani za savez.
Za prijavu UEFI se možemo zahvaliti bivšem sportskom direktoru Ibričiću, koji je svoja saznanja prenio Vici i sve ostalo ko ima imalo mozga nek sam zaključi.
Istina je da se većinski preko jednog čovjeka ublažila ta kazna kod UEFA-e, ali nije baš potpuno tačno ovo što si napisao, jer nas je veće i žešće kazne spasio uposlenik kluba.
Pa je za nagradu otjeran iz kluba. Slika i prilika trenutnog stanja u FKS.
roccosiffredi je napisao/la:
25 avg 2025, 13:46
Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.
Da se Mirvić poklopio u vezi Borca, Vice, borbe protiv saveza i svega jer nam je predsjednik NS isposlovao manju kaznu u UEFA za Mirvićeve financijske bravure u zadnjih par godina.
Po informacijama trebali smo biti izbačeni iz lige, ali da je to Vico završio sa Čeferinom pa smo dobili kaznu od 250 000 €.
Nekako je utihnula i borba protiv saveza, sudija, Vice, muk iz kluba.
Ja kad sam o ovome pricao prije 20 dana svi skočili na mene.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 12:31

Madafaka je napisao/la:
15 sep 2025, 11:59
Trenerska neznalica još nije dobila otkaz?
Svaki trener je imao moju podršku ali se bojim da je njegovim dolaskom pojačana qrcobolja kod igrača. Realno nije on za ovoga.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 15 sep 2025, 12:34

nokee je napisao/la:
15 sep 2025, 12:25
Ma ja, hoce sigurno, vidio par postova na forumu i po komentarima i nije cekao jutro, napustio nas.
Sta si ti kontao, otici ce do jutra.? E svasta..
aa realno da se kao proda nekome, mislim da niko ne stoji u redu i ceka zvanicnu prodaju, jer vjecito pitanje je ko ce ovdje ulagati u ovom sistemu kriminala i klanja na svkom koraku, iz kola i kolo ti pokazuju ko je gazda ma koliko jak da si??

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 sep 2025, 12:37

Pa zar nije da nas jedino Husref može voditi i osvojiti titulu?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 15 sep 2025, 12:40

Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?

Nije ovdje ni Mirvić toliki problem nego ljudi kojima se okružio tj. koji su njega okružili. Kada se on kutariše takvih ljudi (iskreno sumnjam da će u skorije vrijeme) onda ćemo i mi kao Klub prodisati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 15 sep 2025, 12:47

Mirvic se sa Vicom vidja cesce nego sa vlastitom zenom.

Da li on ne zeli ili ne smije iz nekog razloga da zastiti ekipu od lakrdija ne znam ali nama je isto.

To je jedina istina.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 15 sep 2025, 12:47

Raja nema nista od sarkasticnog nasladjivanja, od zapitanosti jel otisao ovaj, zadto nije dobio otkaz onaj. Pokusalo se kroz institucije Saveza - nije islo jer Vico drzi pod kontrolom sve pa i bosnjake u Savezu, pokusali smo uci u Savez pa smijeniti legalno postojece, vici naklonjene kadrove - nije islo, pokusali smo medijskim objavama skrenuti paznju na regularnosti - ne pije vode. Sta ostaje? Dokumentovati sve pa prijaviti i imati neki nas calciopoli ili uzeti pravdu u svoje ruke. I podrška, sto napisa neko sad SAD!!! nas treba doci 10-15 hiljada protiv Veleza i pruziti podrsku. Da opravdamo Uvijek vjerna bordo armija.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 sep 2025, 12:56

Da bi Mirvic otisao mora se naci neki ogroman komad budale da odkupi dio uloga kojeg Mirvic posjeduje. Sad koliko on cijeni taj ulog to je pitanje, investiro je milione i nevjerujem da bi samo reko " ebes ovo odoh ja I poklanjam to sto sam ulozio". Isto tako koja Budala ce uloziti u FKS kad vidi da ulaganje i vrijednost/kvalitet igraca ne znaci nista. Isto tako ko garantuje da bi taj novi ulagac bio bolji. Pa Mirvic [nije mi rod a boli me k za njim] je doveo pojacanja koja svi kad se iz lige sastave nisu imali. Njegova greska je sto je blag i sto je uveo neke pogresne likove u klub koji su amateri.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 sep 2025, 12:58

Pendulum je napisao/la:
15 sep 2025, 12:40
Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?

Nije ovdje ni Mirvić toliki problem nego ljudi kojima se okružio tj. koji su njega okružili. Kada se on kutariše takvih ljudi (iskreno sumnjam da će u skorije vrijeme) onda ćemo i mi kao Klub prodisati.
Čuj nije problem on nego ljudi kojima se okružio. Pa nisam ga ja okružio tim ljudima nego on sam sebe. On je jedini krivac, ljudi kojim se okružio nisu krivci.

99% bosnjaka, sarajlija ne znam na šta da svedem a da nije politički bi sad pristalo da obavlja bilo kakvu funkciju za koju nema nikakvu kvalifikaciju a da za to uzima novac iznad prosječnog primanja u Sarajevu. E tako su i oni, on im dao pare, plate, ovlasti oni prihvatili. Ja njih ne krivim uopste. Za šta su oni krivi, sto ih je neko zaposlio i povjerio im nešto sto ne znaju i oni prihvatili uzimati pare ni na šta. Apsolutno ne.

Jedini i isključivi krivac za stanje u fk Sarajevo je Ismir Mirvic.

Ajla
Melisa
Husref
Velkoski
Braća Kotman
Akademija
Skauti
Stanje u savezu
Smjene direktora i rukovodstva na svaka 3 mjeseca

Sve je on to stavio i odlučio tako. I on je jedini odgovoran. Ovo gore su pijuni, radnici, poslusnici , izvršioci, da oni odu svi sad opet ti Mirvic ostaje i postavit će slične ljude jer postavlja ih već godinama, a kad Mirvic ode otice i ovi gore pobrojani.

Nemojmo se vise pravit ludi. Sve sto su mogli uradit loše su uradili i brukaju klub na svakom koraku.

**** vam svima mater koji ste na platnom spisku fk Sarajevo ali svima, svi ste mi krivi ali mi je Mirvic najviše kriv. Jedino ne **** onoj teti iz odjela članstva sto joj je **** dala otkaz pa je morala nakon tužbe vratit, tako se bori za sebe , teto ti si a njih Sarajevo. A svima ostalim od Melise, konobara, djeva, kezering službe, čistačica, ekonoma, veseraja, odjela za marketing, oružara, košaca trave, direktora svih sektora koje ste osnovali, nukanovickama, sfk , ajli, igračima, juniorima, menadžerima svima vam **** majku. Jedini Husref i Krste imaju neki historijski značaj da im se ne psuje majka sve ostalo nabijem na ****.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2025, 12:58

Ovo kod nas niko ne zna pravo stanje u klubu i to najviše i smeta . Da li je dug ili pozajmnica, Tan ili Mirvic ko tu sta radi i kakve planove imaju, pravis neki B tim prva ekipa u rasulu ,sudije se sprdaju s nama , sumnjivi likovi se vrte oko kluba . Jedno zapetljano klupko koje tesko odmotati .

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 sep 2025, 12:59

Jedini nacin da dodje do smjene u nsbih je putem repke
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 13:01

Pendulum je napisao/la:

Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.
Sam se okružio takvim ljudima i sam je takav.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Sve ostalo isto, Ajla u klubu i dalje i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.
MNON

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 15 sep 2025, 13:06

Dokle je Elezi sa oporavkom?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 15 sep 2025, 13:10

Noke995 je napisao/la:
15 sep 2025, 13:01
Pendulum je napisao/la:

Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.
Sam se okružio takvim ljudima i sam je takav.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Sve ostalo isto, Ajla u klubu i dalje i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.
jurisicduska je napisao/la:
15 sep 2025, 12:58
Ko nam garantuje da sljedeći vlasnik neće biti gori? Ko nam garantuje da uopšte postoji sljedeći vlasnik?

Mislite da će ti isti likovi koji su se zalijepili za Mirvića ignorisati sljedećeg vlasnika? Da će ga štititi, umjesto da ga iskorištavaju?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2025, 13:10

jurisicduska je napisao/la:
15 sep 2025, 12:58
Pendulum je napisao/la:

Čuj nije problem on nego ljudi kojima se okružio. Pa nisam ga ja okružio tim ljudima nego on sam sebe. On je jedini krivac, ljudi kojim se okružio nisu krivci.

99% bosnjaka, sarajlija ne znam na šta da svedem a da nije politički bi sad pristalo da obavlja bilo kakvu funkciju za koju nema nikakvu kvalifikaciju a da za to uzima novac iznad prosječnog primanja u Sarajevu. E tako su i oni, on im dao pare, plate, ovlasti oni prihvatili. Ja njih ne krivim uopste. Za šta su oni krivi, sto ih je neko zaposlio i povjerio im nešto sto ne znaju i oni prihvatili uzimati pare ni na šta. Apsolutno ne.

Jedini i isključivi krivac za stanje u fk Sarajevo je Ismir Mirvic.

Ajla
Melisa
Husref
Velkoski
Braća Kotman
Akademija
Skauti
Stanje u savezu
Smjene direktora i rukovodstva na svaka 3 mjeseca

Sve je on to stavio i odlučio tako. I on je jedini odgovoran. Ovo gore su pijuni, radnici, poslusnici , izvršioci, da oni odu svi sad opet ti Mirvic ostaje i postavit će slične ljude jer postavlja ih već godinama, a kad Mirvic ode otice i ovi gore pobrojani.

Nemojmo se vise pravit ludi. Sve sto su mogli uradit loše su uradili i brukaju klub na svakom koraku.

**** vam svima mater koji ste na platnom spisku fk Sarajevo ali svima, svi ste mi krivi ali mi je Mirvic najviše kriv. Jedino ne **** onoj teti iz odjela članstva sto joj je **** dala otkaz pa je morala nakon tužbe vratit, tako se bori za sebe , teto ti si a njih Sarajevo. A svima ostalim od Melise, konobara, djeva, kezering službe, čistačica, ekonoma, veseraja, odjela za marketing, oružara, košaca trave, direktora svih sektora koje ste osnovali, nukanovickama, sfk , ajli, igračima, juniorima, menadžerima svima vam **** majku. Jedini Husref i Krste imaju neki historijski značaj da im se ne psuje majka sve ostalo nabijem na ****.
Ma yebes historijski znacaj, historijske nam poraze trener prikazuje a vrli direktor salje poruke sa chatgpta i potura ledja za Aylu. Nabijem ih obojicu. Nabijem svakog ko od Sarajeva ijednu marku zaradjuje, a klub na nikad nizim granama. Sa virslama smo bili drugi i nikad nam niko ni 3 gola nije spakovao a kamoli 5.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Giuseppe1, Lavcina, Lecler, MSOZ101 i 78 gostiju.