FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
96
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
26%

Ukupno glasova: 274

MSOZ101
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MSOZ101 » 15 sep 2025, 08:55

fks74 je napisao/la:
15 sep 2025, 08:48
Znači svi su nam krivi, samo suđenje u redu. :salut:
Meljemo o suđenju godinama ovde i da li se šta promijenilo? Nije ništa, ustvari nije da nije, nego je sve gore i gore. Da li možemo utjecati na to? Ne možemo. Klubovi su bespomoćni, šute i trpe. Nekima odgovara, većini ne. Ovo je otišlo predaleko. Posla ima SIPA, VSTV i ostale institucije ali neće reagovati jer su svi vodeći ljudi postavljeni istom linijom.

Trenutno smo mi problem jer nam klub vode nestručni ljudi u upravi i stručnom štabu i igra nam je za ****. Na to možemo utjecati.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 sep 2025, 09:01

Svima je sudjenje bilo odron, Zekicu mozda ponajgore, ali tad se pisalo "Kad si bolji ne mogu ti sudije nista" ...
Evo dosao je trener kojeg predstavljate kao bozanstvo, za kojeg tvrdite da je jednak klubu, da ce igracima yebati mater, da samo on moze voditi Sarajevo... iiii sta smo dobili, qrcinu !!!
Da se razumijemo, daleko od toga da je on najveci problem kluba, ali on kao trener nema sta raditi u 2025. godini. Potrosen trener, procitan, zapeo u 70.-tim godinama. Uz to sklon i sukobima, i upitnih ljidskih kvaliteta !!! S njim apsolutno nista postici necemo osim dodatnih podjela, mrtvila na terenu i vjerovatno nimalo lijepog rastanka...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 15 sep 2025, 09:09

Nama je problem što su nam sudije rasiste

slika

slika

slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 09:10

MSOZ101 je napisao/la:
15 sep 2025, 08:55
fks74 je napisao/la:
Meljemo o suđenju godinama ovde i da li se šta promijenilo? Nije ništa, ustvari nije da nije, nego je sve gore i gore. Da li možemo utjecati na to? Ne možemo. Klubovi su bespomoćni, šute i trpe. Nekima odgovara, većini ne. Ovo je otišlo predaleko. Posla ima SIPA, VSTV i ostale institucije ali neće reagovati jer su svi vodeći ljudi postavljeni istom linijom.

Trenutno smo mi problem jer nam klub vode nestručni ljudi u upravi i stručnom štabu i igra nam je za ****. Na to možemo utjecati.
Budi iskren i reci, jel bi ti imao volje za igru kada ti sudac ne dozvoljava igrati. Kod nas su igrači koji su igrali u ozbiljnim ligama i nisu navikli na ovo što se dešava. Ne kažem da je Mirvić cvjećka i trebao je drugačije sa parama raditi ali činjenica da smo jedini u državi koji imaju investitora govori , da smo svima trn u oku. Vidno je da se igračima ne igra.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 sep 2025, 09:14

Šta je to klub uradio po pitanju sudija?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 15 sep 2025, 09:17

Je**lo ga više suđenje, to što se od početka ne možemo sastavit sa loptom sudija nam kriv ? Isto nam je sudija kriv što u Mostaru nismo ošutali drugo poluvrijeme ? Kakvo smo imali suđenje ono od sinoć je korketno bilo. Imaš igrača više i šta uradiš ? Centriraš lopte ko lud u 16m. Lijevi bek igra desno krilo, desno krilo koje nam je u najboljoj formi igra desnog beka, desni bek nam igra štopera, a dva štopera lade j*ja na klupi... :wtf: :crazy: Ja razumijem da je turda pogrijesio u mostaru, razumijem da paskalev nije bio na nivou, al kako da bude kad se posljednja linija izmijenila 42354 puta od pocetka sezone. Odakle odjednom kapetanovica na beku ? Čime je zaslužio da igra poslije utakmice u Mostaru ? Čemu toliko forsriranje formacije za koju nemaš adekvatne igrače ? Dok se svi koliko toliko dozovu na ovu formaciju naš trener neće biti tu. I iznova i iznova. :clap: Taman poslije europe na koševu pomisliš imamo trenera i strašnu ekipu za protutnjat ligom kad ono :guz:

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 15 sep 2025, 09:19

Mješamo žabe i babe i kao mala djeca ganjamo ko je kriv.

Očito ne znate kako funkcionise neka firma / fudbalski klub…

Uprava treba da nametne pare, sponzore i normalno funkcionisanje kluba/firme… Jedina greska Mirvica je sto nije zastitio investiciju, lobiranjem u savezu. Kad si se počeo da **** onda idi do kraja. Ovako su zakuho sa četnicima i ustašama koji imaju podršku plaćenika balija i ovakvo ponasanje prema SVIM sarajevskim klubovima je odraz toga. Krenulo je to davno onim nenormalnim novcanim kaznama za paljenje jedne baklje dok se recimo Borcu ili Sirokom zavrsavalo sa OPOMENOM.

Otvorite oci malo, samo malo širu sliku .

I sta sad, ode Mirvic i mi na vjetrometini. Eto taman ce se Mućo i kompanija boriti sa politikom genocidasa i prodanih balija.

Nemojte biti smjesni, radi se SVE na tome da se razori bilo sta sto ima prefiks Bosnjak, da se i ovo malo jada zavadi i razvali.

I kad trebas da bude sloga, da se zajedno nadje rjesenje Mi se koljemo izmedju sebe kako bi nekao rekao … Eh, jesam rekao 🤮

I ovi sto kazu .. mene Kosevo nece vidjeti i bla, bla TO je upravo ono sto oni hoce. To je ono sto njima odgovara.

Al jok, **** ti nas
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 09:31

Hamagara je napisao/la:
15 sep 2025, 09:19

Uprava treba da nametne pare, sponzore i normalno funkcionisanje kluba/firme… Jedina greska Mirvica je sto nije zastitio investiciju, lobiranjem u savezu. Kad si se počeo da **** onda idi do kraja. Ovako su zakuho sa četnicima i ustašama koji imaju podršku plaćenika balija i ovakvo ponasanje prema SVIM sarajevskim klubovima je odraz toga. Krenulo je to davno onim nenormalnim novcanim kaznama za paljenje jedne baklje dok se recimo Borcu ili Sirokom zavrsavalo sa OPOMENOM.

I sta sad, ode Mirvic i mi na vjetrometini. Eto taman ce se Mućo i kompanija boriti sa politikom genocidasa i prodanih balija.

Nemojte biti smjesni, radi se SVE na tome da se razori bilo sta sto ima prefiks Bosnjak, da se i ovo malo jada zavadi i razvali.

I kad trebas da bude sloga, da se zajedno nadje rjesenje Mi se koljemo izmedju sebe kako bi nekao rekao … Eh, jesam rekao 🤮

I ovi sto kazu .. mene Kosevo nece vidjeti i bla, bla TO je upravo ono sto oni hoce. To je ono sto njima odgovara.

Al jok, **** ti nas
Vidimo Isko naš baš zna kako funkcioniše firma.
Postaviš nestručne ljude na sve moguće funkcije u klubu, koji veze sa sportom nemaju, osim Velkoskog a i on je tu samo da bi primao metke.
Napisao si gomilu gluposti, krenuo u borbu protiv saveza pa preko noći mi okrenuli leđa svim klubovima s kojim smo se borili skupa.
Ili nisi dovoljno upućen ili namjerno pišeš gluposti.
MNON

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 15 sep 2025, 09:32

H8Z7 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:14
Slikali se sa Vicom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 09:34

r3m1 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:32
H8Z7 je napisao/la:
Slikali se sa Vicom.
Krenuli "rješavati" pitanje prvo kantonalnog saveza pa preko noći okrenuli leđa klubovima koji su stali uz nas.
Eto šta su uradili.
Zbog toga je i Trbić odstupio, iako ga ne gotivim.
Šta će uradit Ismir i Ajla, egomanijak i njegova lizačica.
MNON

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2025, 09:35

fks74 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:10
MSOZ101 je napisao/la:
15 sep 2025, 08:55
fks74 je napisao/la:

Budi iskren i reci, jel bi ti imao volje za igru kada ti sudac ne dozvoljava igrati. Kod nas su igrači koji su igrali u ozbiljnim ligama i nisu navikli na ovo što se dešava. Ne kažem da je Mirvić cvjećka i trebao je drugačije sa parama raditi ali činjenica da smo jedini u državi koji imaju investitora govori , da smo svima trn u oku. Vidno je da se igračima ne igra.
Jos ces nas ubijedit da nisu znali gdje dolaze. Barem ovi iz regiona, a iskljucivo takvi su dosli u zadnjem prelaznom roku. Pa kad firmu mijenjas, raspitas se malo kakvo je stanje. Al oni vide samo cifru koja stoji na ugovoru i boli ih qrac, ne igra im se svakako. Nema pritiska, nema odgovornosti, nema ocekivanja vise, prebaci fokus price na sudije i to je to. Ljajic ce bit novi TSS, nadat cemo se jos pola godine da ce nesta uradit, i izmisljat cemo mu dobre poteze, kao onaj poslije Zrinjskog kad napisa "sta hocete, dao je Ljajic finu loptu Kyeremehu". I Husref ga sinoc 3 put spomenu poslije tekme, da nas proba ubijedit da smo gledali top predstavu od igraca koji ima 100k maraka mjesecno. Ristovski poslije Borca kaci neke storyje, sinoc ga dijete iz Listice okrenu ko zadnjeg levata, ko onaj Cruyff turn. Al eto, najlakse je rec "ne daju nam sudije". Kad se blatio Zekic i formacija, nije bilo toliko govora o sudjenju, mislili su mnogi da cemo proigrat ko Liverpul cim se predje na 4231.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Herson

Post Postao/la Herson » 15 sep 2025, 09:44

H8Z7 je napisao/la:
Napiši nam ti šta je trebalo uraditi i šta se još uvijek može postići.
Sve što se radi bh fudbalu zadnjih godina je urađeno sistemski i planski, što znači da to nije posao samo jednog ili dva čovjeka nego kompletne organizacije i svih ljudi koji tamo rade. Svaki čovjek u savezu je njihov, apsolutno svaki, po vertikali, od predsjednika pa do nekog nebitnog činovnika na dnu. Komisije, odbori, povjevjenstva, vijeća, apsolutno sve je pod njihovom kontrolom. Kome i za šta da se žališ? Uefi? Tužilaštvu? Svjedočili smo nedavno Čeferinovom dolasku i prijateljskim porukama koje su odaslane sa sastanaka. Je li vi stvarno mislite da bi ubacivanje jednog čovjeka u ovaj savez nešto suštinski promjenilo?

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 15 sep 2025, 09:49

Hamagara je napisao/la:
15 sep 2025, 09:19

Al jok, **** ti nas
Sve si ovdje obrazlozio, znaci opet je kriv glavni i odgovorni i niko drugi. A ovo sto pises za slogu i slicno, relacija Mirvic-navijaci ne funkcionise od dolaska Ajle pa i Mirze.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 15 sep 2025, 09:52

Herson je napisao/la:
15 sep 2025, 09:44
H8Z7 je napisao/la:
Sve što se radi bh fudbalu zadnjih godina je urađeno sistemski i planski, što znači da to nije posao samo jednog ili dva čovjeka nego kompletne organizacije i svih ljudi koji tamo rade. Svaki čovjek u savezu je njihov, apsolutno svaki, po vertikali, od predsjednika pa do nekog nebitnog činovnika na dnu. Komisije, odbori, povjevjenstva, vijeća, apsolutno sve je pod njihovom kontrolom. Kome i za šta da se žališ? Uefi? Tužilaštvu? Svjedočili smo nedavno Čeferinovom dolasku i prijateljskim porukama koje su odaslane sa sastanaka. Je li vi stvarno mislite da bi ubacivanje jednog čovjeka u ovaj savez nešto suštinski promjenilo?
Neko je nedavno pisao da Velez od ove godine ima svoj covjeka u sud komisiji, kone i Vico blisko suradjuju a mi koji imamo najvise para i “logistike” ostajemo kratkih rukava, sto li.

Pisao sam prije 3-4 mj kako se to moze zavrsitit zajedno sa jednim nickom Eros nesto i ljudi me isprozivali fol ne treba nam korupcija i . A cijeli fudbal se zasniva na mitu i korupciji.

Herson

Post Postao/la Herson » 15 sep 2025, 10:01

Kyle88 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:52
Herson je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Neko je nedavno pisao da Velez od ove godine ima svoj covjeka u sud komisiji, kone i Vico blisko suradjuju a mi koji imamo najvise para i “logistike” ostajemo kratkih rukava, sto li.

Pisao sam prije 3-4 mj kako se to moze zavrsitit zajedno sa jednim nickom Eros nesto i ljudi me isprozivali fol ne treba nam korupcija i . A cijeli fudbal se zasniva na mitu i korupciji.
Zaboravio si naglasiti da nemaju apsolutno nikakve koristi od tog čovjeka u sudijskoj komisiji. Da imaju, ne bi Halkić svirao onakav penal na njihovom stadionu i ne bi im Gigović dijelio crvene kartone ko na traci, isto na njihovom stadionu. Opet dolazimo na ono prethodno napisano, jedan čovjek ne može apsolutno ništa promijeniti u ovakvom odnosu snaga.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 sep 2025, 10:03

Noke995 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:34
r3m1 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Slikali se sa Vicom.
Krenuli "rješavati" pitanje prvo kantonalnog saveza pa preko noći okrenuli leđa klubovima koji su stali uz nas.
Eto šta su uradili.
Pa zar novi kantonalni savez ne sabotirase ovi iz trojke? Zar vico nije prijetio dariji u sarajevu da ne priznaju novoizabrani kantonalni savez, koji je smjenio colpu i fantomska udruzenja? Naravno ovi bijednici su se povinovali

Herson

Post Postao/la Herson » 15 sep 2025, 10:05

boki86 je napisao/la:
15 sep 2025, 10:03
Noke995 je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:

Slikali se sa Vicom.
Eto šta su uradili.
Pa zar novi kantonalni savez ne sabotirase ovi iz trojke? Zar vico nije prijetio dariji u sarajevu da ne priznaju novoizabrani kantonalni savez, koji je smjenio colpu i fantomska udruzenja? Naravno ovi izdajnici su se povinovali
Neka su. Opet ćemo ih izglasati.
Sda je završila svoje u KS.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 15 sep 2025, 10:22

boki86 je napisao/la:
15 sep 2025, 10:03
Noke995 je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:

Slikali se sa Vicom.
Eto šta su uradili.
Pa zar novi kantonalni savez ne sabotirase ovi iz trojke? Zar vico nije prijetio dariji u sarajevu da ne priznaju novoizabrani kantonalni savez, koji je smjenio colpu i fantomska udruzenja? Naravno ovi bijednici su se povinovali
Nemoj mi nabacivati te političke doskočice to me ne zanima.
Znam da smo se borili i samo u jednom trenutku spustili rukavice.
Što je to tako, možda nekad dobijemo odgovor od uhljeba iz kluba.
MNON

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 10:39

Šta smo mi navijači uradili, da se popravi ovo stanje ? Nismo ništa, šutimo kao najveće pičqe. Isto kao i ostali građani koji šute a političari nas j.bu kako hoće. Jednostavno, mi smo kao ovce blejimo i čekamo da nas zakolju.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2025, 10:43

Herson je napisao/la:
15 sep 2025, 10:01
Kyle88 je napisao/la:
15 sep 2025, 09:52
Herson je napisao/la:

Zaboravio si naglasiti da nemaju apsolutno nikakve koristi od tog čovjeka u sudijskoj komisiji. Da imaju, ne bi Halkić svirao onakav penal na njihovom stadionu i ne bi im Gigović dijelio crvene kartone ko na traci, isto na njihovom stadionu. Opet dolazimo na ono prethodno napisano, jedan čovjek ne može apsolutno ništa promijeniti u ovakvom odnosu snaga.
Jednostavno pustila se hrvatska i srpska komponenta da upravlja ligom. Pustilo se da se 2 najveća kluba u državi ne pitaju ni zašto.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, BarbareZeljin, budzak, Fouzi1, HyperOS, ledesma, Proximic, ronaldo99, SamoDaKazeem i 153 gosta.