Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge
- VensanKasel
- Kontakt:
Working class zvuči mnogo zayebanije nego radnička klasa .bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ili se vidi razlika osobe koja je odrasla u Americi i osobe koja je dosla kao formirana osoba.bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge

Kako cemo imati isto iskustvo kad mene Ameri smatraju kao da sam Amer. Kako ja da kazem da osjecam neku diskriminaciju kad je ne osjecam
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne možemo se razumjeti izgleda. Evo od riječi do riječi, isto ono što i ja mislim.ASD je napisao/la: ↑13 sep 2025, 13:30Pa pogledaj gore svoj post. Navodiš kako je ovo sve pokrenuto zbog Tirića, a sve je krenulo jer je policija spašvala žive glave Panterima.
Nema ti logike priča nikako. Da je on neki faktor, pustili bi ga da ih mlati ko volove.
https://a.vaz.ba/vijesti/bih/995656/jes ... iliju-jesu
- bavariapivo
- Kontakt:
Ili ovo, facility managerVensanKasel je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:47Working class zvuči mnogo zayebanije nego radnička klasa .bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge![]()

Može li se odraditi via ferata trebevic bez iskustva?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Uhhhh ta je baš , ono bašbavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:22Ili ovo, facility managerVensanKasel je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:47Working class zvuči mnogo zayebanije nego radnička klasa .bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge![]()
![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nesposobni pacoviKolaps u Hercegovini zbog dva kvadrata asfalta, vozači se žale da uopšte nema radova kod tunela Crnaja

-
- Kontakt:
To nema uopste veze ko je working class ili bilo sta.alemsa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:50Ili se vidi razlika osobe koja je odrasla u Americi i osobe koja je dosla kao formirana osoba.bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge
Kako cemo imati isto iskustvo kad mene Ameri smatraju kao da sam Amer. Kako ja da kazem da osjecam neku diskriminaciju kad je ne osjecam
Ili znas ili ne znas.
Ni ja nikad nisam osjetio diskriminaciju al jes moj kolega npr Osman. On crn, izgleda k'o arap a ja nako zut.
Eto nek ti kazu Rio i Vensan odakle bi rekli da sam i jos imam njemecko ime.
Mongoloidsoko je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:51To nema uopste veze ko je working class ili bilo sta.alemsa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:50Ili se vidi razlika osobe koja je odrasla u Americi i osobe koja je dosla kao formirana osoba.bavariapivo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:17Baš se vidi diskusija između working class, sa jedne strane, i dobro obrazovanom middle class, sa druge
Ili znas ili ne znas.
Ni ja nikad nisam osjetio diskriminaciju al jes moj kolega npr Osman. On crn, izgleda k'o arap a ja nako zut.
Eto nek ti kazu Rio i Vensan odakle bi rekli da sam i jos imam njemecko ime.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Haha jebzeDerdiyok je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:58Mongoloidsoko je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:51To nema uopste veze ko je working class ili bilo sta.
Ili znas ili ne znas.
Eto nek ti kazu Rio i Vensan odakle bi rekli da sam i jos imam njemecko ime.![]()

Sto si delete post aleme. Lol
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 90 gostiju.