Al i ulazi sve ,ko kako pukne zabije

Pa nije brate pogledaj komentare poput zeke
Pisali smo već, šta kad su delegirani suci Bošnjaci?ik0ik0 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:33Ako ćemo realno o sucima, prvi sam i ja komentirao kako je smješno delegiranje sudaca gdje igra Bošnjački i Hrvatski klub a delegirana 2 Srbina i 4 Hrvata. Ali osim ovog penala koji je sporan, mislim da je sudac sve ostalo ispravno procijenio, evo iskreno mene iznenađuje da se javila VAR soba za izravan crveni igraču Širokog nakon što mu je glavni dao žuti, sasvim ispravna odluka da mu dadne crveni, ali prije utakmice sam bio uvjeren da će VAR šutiti na previde u korist Širokog. Ima Sarajevo puno većih problema od ovog diskutabilnog penala, al Husref ko Husref, malo priča što navijači žele čuti, čeka otkaz da pokupi otpremninu i tako u krug.
U gostima, osim diskutabilnog penala, da. Pogotovo od ovakvog suca.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:35Nisi mi odgovorio na pitanje, da li bi potpisao da protiv Širokog bude ovakvo suđenje svaku utakmicu?brig je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:29Suđenje je bilo kakvo sam i očekivao od ovog debila. Oštetio je ŠB do sad skoro svaku koju je sudio. Cirkus radio po Modriči itd.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:18
Jel bilo korektno suđenje? Da li bi potpisao da Široki ima svaku utakmicu suđenje kao Sarajevo danas? Samo to me zanima, ništa više.
Taman sam gledao penal. Uopće nije nikakva ruka nego gaženje igrača. Ja ovo, kao i ono u Posusju, ne bih svirao. Al ne možeš reć da ga nije đonom nagazio.
Daj ti reci sad, penal je bio u 5. min, drugi gol regularan. Zar i s ovakvom ekipom ne bi trebali utrpat 3 komada ko od šale bilo kome iz donjeg dijela tablice? Uz to još igrač više pola sata.
Ne možeš reći ni da Renan prošle sezone nije nagazio igrača Širokog nakon što je šutao na gol, pa znamo i ti i ja i svaka normalna osoba da nije prekršaj.
Nemam problem sa tim da kažem da je Sarajevo igralo i igra loše, ali yebem mu majku, ne mora te na svakoj drugoj utakmici doslovno klati sudija.
Znači kad igrac skoči ti podbacis nogu i on kad padne na tvoju nogu penal .
Nije narkoman nego ima neki oblik autizma kao i Svrakino.
I kakvo je bilo sudjenje ?I kup nije vazan.Bitno je onemoguciti Sarajevo da bude prvak jer samo prvak igra grupnu fazu Konferencijske lige.brig je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:09Pisali smo već, šta kad su delegirani suci Bošnjaci?ik0ik0 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:33Ako ćemo realno o sucima, prvi sam i ja komentirao kako je smješno delegiranje sudaca gdje igra Bošnjački i Hrvatski klub a delegirana 2 Srbina i 4 Hrvata. Ali osim ovog penala koji je sporan, mislim da je sudac sve ostalo ispravno procijenio, evo iskreno mene iznenađuje da se javila VAR soba za izravan crveni igraču Širokog nakon što mu je glavni dao žuti, sasvim ispravna odluka da mu dadne crveni, ali prije utakmice sam bio uvjeren da će VAR šutiti na previde u korist Širokog. Ima Sarajevo puno većih problema od ovog diskutabilnog penala, al Husref ko Husref, malo priča što navijači žele čuti, čeka otkaz da pokupi otpremninu i tako u krug.
To je ok? Kao npr polufinale i finale kupa prosle sezone? I to isti sudac.
Spinujes i ne gledas cijelu sliku. Okej, stoji sve sto si napisao, poenta je sto je neujednacen kriterij. Stvari koje se sviraju nekim klubovima, drugim se ne sviraju ni u snu. Takodjer, od svih tih velikih odluka puno veci problem je konstantno sjeckanje igre od strane sudije i fantomski faulovi. Ne dozvoljava ti da igras jednostavno. Ovo pricam jer i Zeljo nerijetko prezivljava iste stvari, npr protiv Sloge proslo kolo. Ja bih radije svaku utakmicu poceo penalom za protivnika al da mi ne sjecka igru i ne svira nepostojece faulove. Gubi se ritam totalno, a da ne pricam o psihickom utjecaju takvog sudjenja na igrace.siroki1991 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:38Mislim da Sarajevo premalo placa svoje igrace, ovo sto su veceras pokazali Adem i Rile zasluzuje vise od 100.000 i 60.000 KM koliko im kahne na Revolut svakog prvog.
Salu na stranu, VAR je gledao ruku, a nasao je cisto gazenje po gleznju i prema pravilima nogometne igre penal je cist. U realnoj igri ga nitko od nas ne bi sudio, ali ako se gleda VAR , je li faul - je , je li penal - je.
Siroki je dobio crveni i Sarajevo je imalo 25minuta igraca vise, ne da su stiskli Sirokog, nego su igrali losije nego 11 na 11.
Prema tome Husref kao iskusni lisac okrece pilu naopako, tj od sebe i od Ristovskog, kojeg eno i sad na Pecari, trazi gdje mu je kuk sto mu ga mali Matic izvalio.
Pozdrav za Mirvica, uz poruku: Nabujala Listica!![]()
ono se i Engleskoj svira ne znam sta je problem
Poraženi ide ispod crte, sumnjam da će se nešto dogovarati.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:45Sto si toliko siguran, ja se ne bih smio kladit da je tako bez obzira na okolnosti.
To im je možda i najbolja opcija.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Necto, Orvel i 30 gostiju.