Premijer liga BiH - aktuelno

brig
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la brig » 14 sep 2025, 23:25

BegovicRamiz je napisao/la:
14 sep 2025, 23:21
jurisicduska je napisao/la:
14 sep 2025, 20:12
irfo je napisao/la:
14 sep 2025, 20:06

Ako je slucajno onda nije penal, bitan je nijet
Nikad u historiji fudbala za kontakt prilikom doskoka nije svirnut. Polakice isto vas ovo čeka. Bićemo jednako korektni.
prosle sezone je sviran u Posusju ja mislim
izlazi lopta iz 16 covjek skocio nije zakacio loptu, prilikom spustanja stao na nogu protivniku koji je i njemu ledjima bio okrenut
mislim da je bilo protiv Veleza, penal za Posusje bio
Da, tako je

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2025, 23:27

MikiPirs je napisao/la:
14 sep 2025, 23:24
let3 je napisao/la:
14 sep 2025, 23:20
akisarajevo92 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:11
ovakvo sudjenje ceka i nas sutra, nek nam je Bog na pomoci
Mozemo ocekivati sutra zesci cirkus na Grbavici.
Cak i pomjeranje utakmice u ponedeljak je cirkus sam po sebi.
I onda kazu zasto trolam stalno, pa ljudi su ovdje hit izasluzuju stal o trolovanje :tokralju: :tokralju:

Pa u tom duhu: Sve se ovo desava zbog Borca
Jos kad bi znao trolati, gdje bi ti kraj bio.
Al samo nastavi vjezbati i nedaj se omesti, valjda naucis vremenom :lol:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 14 sep 2025, 23:28

jurisicduska je napisao/la:
14 sep 2025, 23:15
Pendulum je napisao/la:
14 sep 2025, 23:12
NoDi80 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:51
Prave picke
Sve mi je jasnije zasto je Ajla glavna
Smatrao sam te normalnim forumašem. Kakva greška. :crazy:

Ostavi se droga, vidiš da loše utiču na tebe.
Ma nikad niti jedan njihov forumaš ti neće bit ni blizu normalnog. To su **** koja su dobila 3 tekme i počela da se ****. Nisu mogli zadnjih sezona puno jer su bili ocajni. Uskoro će se vratiti u svoje prirodno okruženje. Pravo lice pokažu uvijek, evo ne bavi se niko vama pa se vi opet bavite isključivo Sarajevom. Sto jer vam je jedini interes cilj ambicija kluba da budete ispred Sarajeva. Nećete opet bit, koliko god imamo problema.
Ma ja ba svi smo nenormalni.. inače baš ste imali razumijevanja prema nama dok smo bili u istoj situaciji prije dvije godine.
Mojne mi moralisanja, normalno da ćemo vas podyebavat, kad vam je klub taoc kriminalne mafije i bordela.. a vi se ko levati zalijepite, osvojićemo sve.. a glabare u 7.kolu, već ste 14.bodova prosuli..
Evo sve mi suze idu radi vas.. crknite ko vas yebe.
Sutra deremo mafiju aBd. Mi smo im najbolji pencilin.

Zhustri
Kontakt:

Post Postao/la Zhustri » 14 sep 2025, 23:28

Evo neka neko postavi video penala ovdje pa da nam objasni šta je penal u toj situaciji? Fakat bi bilo super da krenemo od nekih detalja koji bi mogli ukazivati na neku kontakt situaciju, pa da to detaljnije razjasnimo.

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 14 sep 2025, 23:28

Imali tko razuman da usporedi plaće igrača Širokog i Sarajeva?? Hvala

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 14 sep 2025, 23:29

let3 je napisao/la:
14 sep 2025, 23:27
MikiPirs je napisao/la:
14 sep 2025, 23:24
let3 je napisao/la:
14 sep 2025, 23:20

Mozemo ocekivati sutra zesci cirkus na Grbavici.
Cak i pomjeranje utakmice u ponedeljak je cirkus sam po sebi.
I onda kazu zasto trolam stalno, pa ljudi su ovdje hit izasluzuju stal o trolovanje :tokralju: :tokralju:

Pa u tom duhu: Sve se ovo desava zbog Borca
Jos kad bi znao trolati, gdje bi ti kraj bio.
Al samo nastavi vjezbati i nedaj se omesti, valjda naucis vremenom :lol:
Koliko se sutra navlaci Borcu znas li? Hoces li ti prvi pisati UEFA ili cekas da sa jaranima sa foruma nrpavite zajednickunizjavu, kontam da cete tako biti ozbiljniji :D

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 14 sep 2025, 23:29

HordasOdMalena je napisao/la:
14 sep 2025, 23:18
brig je napisao/la:
14 sep 2025, 23:08
14 sep 2025, 22:00

Kažem ja nemaju obraza. :bow:

Napiše mi čovjek šta vas je pokrao OSIM penala. Pa ovo nije realno. Nek’ je samo to, a nije, previše je. Barem ti znaš biti normalan, ne znam šta ti se dešava.
Kažem i ja nemate obraza vi
Piše se kao da ste pokradeni ne znam kako, spominje se žuti karton, zadrzavanje ŠB(logicno s igračem manje), plus sto je jedno 6-7x jeftinija ekipa, neusporedivo realno imenima losija, nekakav žuti karton itd. Sve neke gluposti. A tamo ŠB sa crvenim kartonom i niste u stanju šanse napravit. Velež je utrpao 5 komada s igračem više istom tom ŠB. Mene bi stid bilo pisat išta. Imali ste par šansi, niste zabili. Izgubili i živio
Jel bilo korektno suđenje? Da li bi potpisao da Široki ima svaku utakmicu suđenje kao Sarajevo danas? Samo to me zanima, ništa više.
Suđenje je bilo kakvo sam i očekivao od ovog debila. Oštetio je ŠB do sad skoro svaku koju je sudio. Cirkus radio po Modriči itd.
Taman sam gledao penal. Uopće nije nikakva ruka nego gaženje igrača. Ja ovo, kao i ono u Posusju, ne bih svirao. Al ne možeš reć da ga nije đonom nagazio.

Daj ti reci sad, penal je bio u 5. min, drugi gol regularan. Zar i s ovakvom ekipom ne bi trebali utrpat 3 komada ko od šale bilo kome iz donjeg dijela tablice? Uz to još igrač više pola sata.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 14 sep 2025, 23:33

Ako ćemo realno o sucima, prvi sam i ja komentirao kako je smješno delegiranje sudaca gdje igra Bošnjački i Hrvatski klub a delegirana 2 Srbina i 4 Hrvata. Ali osim ovog penala koji je sporan, mislim da je sudac sve ostalo ispravno procijenio, evo iskreno mene iznenađuje da se javila VAR soba za izravan crveni igraču Širokog nakon što mu je glavni dao žuti, sasvim ispravna odluka da mu dadne crveni, ali prije utakmice sam bio uvjeren da će VAR šutiti na previde u korist Širokog. Ima Sarajevo puno većih problema od ovog diskutabilnog penala, al Husref ko Husref, malo priča što navijači žele čuti, čeka otkaz da pokupi otpremninu i tako u krug.

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 14 sep 2025, 23:34

Od miliona kamiona aviona, titule, duple krune, slepera igraca, lozenja na sve strane- do toga da ce se boriti za opstanak, sredina tabele realnost.
Sta sarajevo radi od sebe ja ne mogu da vjerujem.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 14 sep 2025, 23:35

brig je napisao/la:
14 sep 2025, 23:29
14 sep 2025, 23:18
brig je napisao/la:
14 sep 2025, 23:08

Kažem i ja nemate obraza vi
Piše se kao da ste pokradeni ne znam kako, spominje se žuti karton, zadrzavanje ŠB(logicno s igračem manje), plus sto je jedno 6-7x jeftinija ekipa, neusporedivo realno imenima losija, nekakav žuti karton itd. Sve neke gluposti. A tamo ŠB sa crvenim kartonom i niste u stanju šanse napravit. Velež je utrpao 5 komada s igračem više istom tom ŠB. Mene bi stid bilo pisat išta. Imali ste par šansi, niste zabili. Izgubili i živio
Jel bilo korektno suđenje? Da li bi potpisao da Široki ima svaku utakmicu suđenje kao Sarajevo danas? Samo to me zanima, ništa više.
Suđenje je bilo kakvo sam i očekivao od ovog debila. Oštetio je ŠB do sad skoro svaku koju je sudio. Cirkus radio po Modriči itd.
Taman sam gledao penal. Uopće nije nikakva ruka nego gaženje igrača. Ja ovo, kao i ono u Posusju, ne bih svirao. Al ne možeš reć da ga nije đonom nagazio.

Daj ti reci sad, penal je bio u 5. min, drugi gol regularan. Zar i s ovakvom ekipom ne bi trebali utrpat 3 komada ko od šale bilo kome iz donjeg dijela tablice? Uz to još igrač više pola sata.
Nisi mi odgovorio na pitanje, da li bi potpisao da protiv Širokog bude ovakvo suđenje svaku utakmicu?

Ne možeš reći ni da Renan prošle sezone nije nagazio igrača Širokog nakon što je šutao na gol, pa znamo i ti i ja i svaka normalna osoba da nije prekršaj.

Nemam problem sa tim da kažem da je Sarajevo igralo i igra loše, ali yebem mu majku, ne mora te na svakoj drugoj utakmici doslovno klati sudija.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2025, 23:35

MikiPirs je napisao/la:

Koliko se sutra navlaci Borcu znas li? Hoces li ti prvi pisati UEFA ili cekas da sa jaranima sa foruma nrpavite zajednickunizjavu, kontam da cete tako biti ozbiljniji :D
Ne znam koliko se navlaci sutra, ali znam da je Zeljo dva puta sutnuo FK SNSD u drugu ligu i jednom im izbili titulu. Zasad dosta od Zelje, al bice jos toga ne brini.

I jel ovo fakat pokusavas nesto trolati ili si jednosatavno retardiran :wtf:

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 14 sep 2025, 23:38

Ovaj Yatta kod sarajeva sigurica na kladionici. Zuti minimalno po utakmici dobije lik, ne rijetko dva zuta/direktni crveni. I sad sam mislio da je on oper crveni dobio, al iznenadio me.. samo zuti

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2025, 23:39

Jojj ko da je bitan penal , jedan gol gore dole . Stvarno bezz priča, sve cisto.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 14 sep 2025, 23:39

Riziko je napisao/la:
14 sep 2025, 22:16
Vicini puleni ste i vi, 2 kupa i titulu vam dao.
A da ne pricamo sto ih je kod Ceferina izvadio za mandze i prevare oko finansija i spasio suspenzije, tu ste negdje, u 5 deka sto bi se reklo :tralala:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 sep 2025, 23:42

Eh upravo zbog svih ovih cirkusa oko sudija,odgađanja utakmica, ova liga nikad neće biti ozbiljna,niti ce neki klub prodavati igrace za 10-15 miliona.
Ovdje više nije stvar u lovi niti u trenerima,igračima,infrastrukturi...Ovo sto se radi zadnjih godina je samo pokazatelj da je ovaj savez mafija i da se igra liga koja nema veze sa fudbalom.
A to nije dobro ni za koga,pa ni za ove u Banja Luci niti za ove lažne mostarce sa klubom iz Međugorja. Ali eto ako im je utjeha biti šampion mafijaške lige,samo nek nastave ovako :bih:
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 14 sep 2025, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 14 sep 2025, 23:42

Lazarov je napisao/la:
14 sep 2025, 23:28
Imali tko razuman da usporedi plaće igrača Širokog i Sarajeva?? Hvala
Ademovi bonusi kao plata čitave odbrane Sirokog....
nek crknu dusmani, najjaci smo

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 14 sep 2025, 23:45

let3 je napisao/la:
14 sep 2025, 23:35
MikiPirs je napisao/la:

Ne znam koliko se navlaci sutra, ali znam da je Zeljo dva puta sutnuo FK SNSD u drugu ligu i jednom im izbili titulu. Zasad dosta od Zelje, al bice jos toga ne brini.

I jel ovo fakat pokusavas nesto trolati ili si jednosatavno retardiran :wtf:
Samo polako, sve se to na kraju poravna. Reci ti nama hoce li sutra biti penal za Borac a crveni za Zelju?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 sep 2025, 23:45

Nisu sudije krive za 16 peimljenih golova u 7 meceva, preko 2 u prosjeku.

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 14 sep 2025, 23:46

Resolute je napisao/la:
14 sep 2025, 23:34
Od miliona kamiona aviona, titule, duple krune, slepera igraca, lozenja na sve strane- do toga da ce se boriti za opstanak, sredina tabele realnost.
Sta sarajevo radi od sebe ja ne mogu da vjerujem.
Ko ih j… , nadam se da ce se cijelu sezonu boriti za opstanak. Zao mi je sto se nece dozvoliti da ispadnu…

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 14 sep 2025, 23:47

Herson je napisao/la:
14 sep 2025, 23:13
Orvel je napisao/la:
14 sep 2025, 23:09
Sad mi izleti spomzorisana objava sa FKS na fb. Husrefova izjava. Udjem im na stranicu da vidim i ne vjerujem hahahha pa sta se ovo kod vas desava, stranicu vam vodi neka influenserica? #ŠIRFKS
Baš slučajno ti izleti objava, a danonoćno ovdje visiš i komentarišeš Sarajevo.
Izlazi i meni. Placaju reklame i kupuju lajkove/pratioce.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.