Biznis je to, a nije fudbal.Lavcina je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43A ko kaze da Mirvah nije u semi sa Vickom? To niko nesmije iznijeti javno.
Dovoljno pogledati ono grlenje njihovo na tribinama. Evo recite vi meni iskreno, bi li onaoo grlili jednog lika koji ti vedri i oblaci nad cijelom ligom i sudijama, da te osakate na svakoj utakmici?
Mafijoza zesca nayebali smo mi momacki sa njim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Druze , neznam samo kako mu nije bilo mrsko natipkati ovoliko gluposti a i laziKarloIvandic je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:54Kakve se gluposti ovdje pisuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?
Jel ti rekao moze li nama (opet) bar kup?
Da li je mozda sve ovo plan dvojice brudera,da se Sarajevo sroza,a tamo oni podignu do samog vrha,jel ti i to mozda rekao?
Cuj sjedio sa vicom. Cuj borcu obecano, pa ne bi dovodio ove igracine po imenima

U novi boj ...
- relativizam
- Kontakt:
Ma svi su nama krivi samo smo mi oličenje poštenja.
2k na utakmicama 9k clanskih, bez borbe,bez kritične mase,navijamo da Husref psuje igračima kao preporodit ce ih, baš se vidi i naša fudbalska inteligencija kao navijaca
2k na utakmicama 9k clanskih, bez borbe,bez kritične mase,navijamo da Husref psuje igračima kao preporodit ce ih, baš se vidi i naša fudbalska inteligencija kao navijaca
Vidim sad da ste me spomenuli u ranijem postu.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:48Ljudi misle da arapski šeikovi ili kineski tajkuni sjede s torbama pare ispred Aria mall-a zbog Sarajeva i čekaju Ismira da prođe da ga iskeširaju. Malo morgen.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43Ne bi on bio biznismen,. naravno da klub neće tek tako napustiti i otići. Jedini način jeste da proda svoj dio i ode, nadam se tome u najkraćem mogućem roku. Arapi, Kinezi bilo ko sam da ode.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:40
Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?
Čim se njega rješimo nama će biti bolje, ali kako, koja je alternativa?
Pravi pitanje je da li on želi otići?
Znam vas obojicu i znam da dišete FK Sarajevo i da ni kod jednog ni kod drugog nema zle namjere u komentaru. Rješenja za ovu situaciju trenutno nema, ne nazire se. Bar ja ne vidim rješenje.
Trenutno nemam nikakav komentar osim nade da će izdobriti i to što prije.
Nikad poraz, samo lekcija.
Sa tom pameti, nek je tebi dragi Allah na pomoći. A mi ćemo se izvući nekako.Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:52Tako kaze posteno ce bit pa ko uzme, ali nije iskljuceno ni to da je planski, jer citava njihova porodica navija za komsinicu, ali koliko god neko govorio da su u zavadi oni su braca i opet na kraju okrenut ce se jedan prema drugom i pruzit ruku, a nama nek je dragi Allah na pomoci.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina, a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
E sad, je li to sve istina ili laz...
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.
Da li je mozda sve ovo plan dvojice brudera,da se Sarajevo sroza,a tamo oni podignu do samog vrha,jel ti i to mozda rekao?
Dovoljno mi je bilo to što ti taj haver navija za komšinice da ne čitam dalje, jer ja što ih znam zikre i dove godinama da nadju bilo kakvog investitora, a jednom kao Mirvić bi podigli kip na jugu u stvarnoj veličini.Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina, a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Sve najgore svakom nasem navijacu koji podrzava krmka Ismira, p.ickurine jedne glupe.
-
- Kontakt:
Na stranu sve al kako svi naši rivali zabiju svaku šansu protiv nas . Radnik,Zrinjski Sloga,Borac,Široki pa i u europi 80% šansi je gol . A mi redovno pet promasimo jednu zabijemo . Bgm sve nas je poklopilo pa baš ništa ne ide.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 14 sep 2025, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Na tu temu, ja sam i tad u skladu sa svojim skromnim mogućnostima pokušao dobaciti do Khelaifija. Btw. on nije vlasnik on je samo predsjednik.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:52E vidiš, nije ni Ismir vlasnik nekog granapa. Ima i on konekcije Tana da ne spominjem. Evo neki dan vlasnik PSG bio u Sarajevu. Svakako da neće Arapi maksuz čekati nas, ali ako želi prodati, vjeruj da će prodati.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:48Ljudi misle da arapski šeikovi ili kineski tajkuni sjede s torbama pare ispred Aria mall-a zbog Sarajeva i čekaju Ismira da prođe da ga iskeširaju. Malo morgen.
Spremio i mock-up dresa, ponavljam u skladu sa svojim skromnim mogućnostima, prezentaciju - obrazloženje kroz nekoliko bullet points, boje države Katar - boje Kluba, doseg, PR, platforma za PSG, izlazak u Evropu = povrat investicije...

Ljudi kojima sam to prezentovao i zamolio da proslijede dalje, više su to s podsmijehom dočekali jer nemaju ni želje ni vizije, samo da je s*ati kad ne ide jer su kao svi pametni a kad je iole dobro svima slike u dresovima na Fb, niko veći navijač od njih.
Jednostavno je letargija u svim porama oko Kluba. Nada da će nešto krenuti na bolje ipak ne umire, sa ili bez Ismira. Na nama je ako ništa da dovimo. Hajr Insha'Allah.
šta šta je, je*em ti
Nedostatak vizije razvoja kluba i promjena strategije svake sezone ili dvije je dovela do ovog ćemu svjedočimo. Smatram da riba smrdi od glave i da ništa nije slučajno, bez obzira na užas od suđenja igrače smo tjerali i kupovali isključivo mi, a na osnovu toga mjenjali strategiju.
Najžalosnije od svega je ova tišina, kao da je sve u najboljem redu. Gdje li je sada Krle sa svojim humorističnim objavama ?
Druga stvar, meni nije jasno po kojem kriteriju u 2025g. u kojoj imamo cilj za **** iskorak mi izaberemo H.M kao nasljednika Z Z. Zaista, nevjerovatan potez koji samo potvrđuje tezu da ekipa iz vrha kluba veze nema kuda kormilari.
Idemo dalje, za nadati se 3 boda protiv Veleža!
Najžalosnije od svega je ova tišina, kao da je sve u najboljem redu. Gdje li je sada Krle sa svojim humorističnim objavama ?
Druga stvar, meni nije jasno po kojem kriteriju u 2025g. u kojoj imamo cilj za **** iskorak mi izaberemo H.M kao nasljednika Z Z. Zaista, nevjerovatan potez koji samo potvrđuje tezu da ekipa iz vrha kluba veze nema kuda kormilari.
Idemo dalje, za nadati se 3 boda protiv Veleža!
Herson je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:59Sa tom pameti, nek je tebi dragi Allah na pomoći. A mi ćemo se izvući nekako.Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:52Tako kaze posteno ce bit pa ko uzme, ali nije iskljuceno ni to da je planski, jer citava njihova porodica navija za komsinicu, ali koliko god neko govorio da su u zavadi oni su braca i opet na kraju okrenut ce se jedan prema drugom i pruzit ruku, a nama nek je dragi Allah na pomoci.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35
Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?
Hocemo aBd cim nam budu sudili posteno, jer ovdje, da dodje Gvardiola, ne moze psihicki ispravit igrace sta sudije rade iz utakmice u utakmicu.
-
- Kontakt:
Majke mi sta ovdje procitah za dva sata ovo nebi reziser trilera sastavio,kakvi bolesnici cudo. Ja znam lik koji im je kao brat kaze da imaju u planu fuziju,da se zovemo Zeljezno Sarajevo. Kazu da su on i Vico polubraca,da je dogovor da bude liga zanimljivija da nam sviraju penale poslije Vara i ako to nisu penali i da se Jati svaku tekmu izmisle zuti.Herson je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:59Sa tom pameti, nek je tebi dragi Allah na pomoći. A mi ćemo se izvući nekako.Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:52Tako kaze posteno ce bit pa ko uzme, ali nije iskljuceno ni to da je planski, jer citava njihova porodica navija za komsinicu, ali koliko god neko govorio da su u zavadi oni su braca i opet na kraju okrenut ce se jedan prema drugom i pruzit ruku, a nama nek je dragi Allah na pomoci.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35
-
- Kontakt:
Ovo ti je ono sad ih treba pritisnuti jos vise i dokusuriti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:42Kakve su ovo price haha znaci Mirvic je u talu sa Vicom zato nas ovaj kolje svaku tekmu,hoce da nas sroza a digne kone pa zato dovodio Ljaljica itd hahah sta je ovo ajde nastavite jos bas je zanimljivo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Tako je i ova veceras tekma izgledala.
Petokolonasi i uzurpatori obitavaju u svim javnim prostorima i koristi se svaka prilika da se javno mnijenje sto vise zbuni i izazove konfuzija medju onim najiskrenijim kojima je Sarajevo u dusi i srcu.
Sad je njihovo vrijeme,vrijeme hijena,dok je FKS onako osamuceno i samo se ceka trenutak ne bi li konacno palo dole na tlo.
Da nismo ovako svi skupa retrogradni dok nam je klub ukraden pomislio bih da je to nemoguce.
Ne dodjemo li konacno do pameti i ljudi koji osjecaju,misle i zele isto,i koji imaju veze i mogucnosti (a ima ih) klub cemo spasiti,u suprotnom ceka nas jako tezak period.
Nakana koja je permanentno i JEDINO izrazena prema FKS je jedan kompletan projekat.
LJUDI,OPAMETITE SE,VRIJEME JE,I KLUB NAS TREBA!!!
TO I MAKSUM VIDI!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 14 sep 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
I koji qurac je vise igranje sa Jattom, il ga nemoj stavljat da igra il nek se lijeci malo dijete. Ne mozemo biti taoci jednog momka koji svaku utakmicu ucini nasu ekipu u jednom mjeri nervoznijom i odmah ide izmjena.
Koristi ga zadnjih 15 min, nek se yebe i on i njegovo debilno razumjevanje igre.
Koristi ga zadnjih 15 min, nek se yebe i on i njegovo debilno razumjevanje igre.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 14 sep 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sudije nas kolju, i to nije diskutabilno. Ovo je vec treca sezona da se to u kontinuitetu desava. Na kraju to smo i ocekivali. Ovo sto gledamo u par zadnjih kola je preslikana situacija iz prosle (ih) sezona. Dovedeni su igraci koji znaju igrat lopte, a ove sezone, pored sto znaju lopte, to su igraci s iskustvom koje je realno za ovu ligu bar nivo iznad. Igraci nisu zaboravili igrat; sjebani su. Ekipa je u totalnom kanalu a kljuc naseg problema je trener. Tjeranje (otisao jest kao sam, al kako/zasto) Zekica u najgorem mogucem momentu za nas. Umjesto da se dovede trener slicnih fudbalskih shvatanja i po mogucnosti i vece ime od Zekica, nasi strucnjaci vrate Husrefa. Iz utakmice u utakmicu se vidi da covjek luta. Od izbora igraca, izmisljanja pozicija, formacije, pa i osnovnih stvari kao sto su izmjene ili ovo danas nabijanje na krila i silovanje centarsuta s igracem vise. Od kad je dosao mi smo na srecu dobili Posusje i to je to od njega evo ima vise od mjesec dana. Na kraju, jel ima iko ovdje da vjeruje da ce i taj Vico prec preko onoga sto je taj isti Husref napravio prije nego su ga suspendovali. Na sve sto nam rade mi smo sami sebi svezali jos i Husrefa..hz033 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:52Kako ljudima nije jasno da se Mirvica nemozemo rijesiti ako on to nece. Jeamo li izmjenili statut i postali dionicarski klub, jesmo, jeli Mirvic vecinski vlasnik dionica, jeste. Kako ga se mislite rijesiti ???? Kako ce te se rijesiti nekoga ko ima vecinu upravljackih prava. Pisete gluposti. Da nesro smrdi, smrdi. Igraci kao da su lopte zaboravili igrati, nema u njima nikakve zelje, nema trke, bezidejni, ko rastimani orkestar. Na to sve dodaj Husrefa i taktike iz 1997 i za rezultat imas 4 poraza a sezona nije kako treba ni pocela. E sta se valja iza brda i ko je ovde sve mutan, ne znamo, ali ako se ovo brzo ne rijesi i stvari ne krenu na bolje, moglo bi se desiti da se ko komsinice borimo jos i za opstanak.
-
- Kontakt:
Evo ti iznad post ovog ustase sto orgija redovno na nasoj temi to ti je u neku ruku ovo sto si napisao,naravno neko mu je to dozvolio ovdje kao i mnogim ovdje da pljuju i ismijavaju klub.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 23:09Ovo ti je ono sad ih treba pritisnuti jos vise i dokusuriti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:42Kakve su ovo price haha znaci Mirvic je u talu sa Vicom zato nas ovaj kolje svaku tekmu,hoce da nas sroza a digne kone pa zato dovodio Ljaljica itd hahah sta je ovo ajde nastavite jos bas je zanimljivo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35
Tako je i ova veceras tekma izgledala.
Petokolonasi i uzurpatori obitavaju u svim javnim prostorima i koristi se svaka prilika da se javno mnijenje sto vise zbuni i izazove konfuzija medju onim najiskrenijim kojima je Sarajevo u dusi i srcu.
Sad je njihovo vrijeme,vrijeme hijena,dok je FKS onako osamuceno i samo se ceka trenutak ne bi li konacno palo dole na tlo.
Da nismo ovako svi skupa retrogradni dok nam je klub ukraden pomislio bih da je to nemoguce.
Ne dodjemo li konacno do pameti i ljudi koji osjecaju,misle i zele isto,i koji imaju veze i mogucnosti (a ima ih) klub cemo spasiti,u suprotnom ceka nas jako tezak period.
Nakana koja je permanentno i JEDINO izrazena prema FKS je jedan kompletan projekat.
LJUDI,OPAMETITE SE,VRIJEME JE,I KLUB NAS TREBA!!!
TO I MAKSUM VIDI!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Rekao je "trener" poslije Zrinjskog. Citiram : "CUDNE STVARI" , kraj citata.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Po cemu si zakljucio da je laz bgt sto sam pricao sa covjekom i rekao mi sta je rekao i pokazao razgovor sa Saninom, pa ako je on meni slagao za naseg predsjednika, onda sam i ja. Ali ako je ovo do sad nama normalno sudjenje da se ne oglasava iz uprave kluba niko onda aferimhz033 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:57Druze , neznam samo kako mu nije bilo mrsko natipkati ovoliko gluposti a i laziKarloIvandic je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:54Kakve se gluposti ovdje pisuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35
Cuj sjedio sa vicom. Cuj borcu obecano, pa ne bi dovodio ove igracine po imenima![]()
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, DzemoSmjecanin, MojaMalenkost, N3R3D, Velaxsa, Velo6 i 98 gostiju.