Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina, a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
E sad, je li to sve istina ili laz...
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.
Jel ti rekao moze li nama (opet) bar kup?
Da li je mozda sve ovo plan dvojice brudera,da se Sarajevo sroza,a tamo oni podignu do samog vrha,jel ti i to mozda rekao?